Hej!

Nu har vi skapat ett Instagram konto där vi kommer lägga upp när vi lagt ut något nytt här på bloggen eller om vi har lite tråkigt så kanske vi lägger ut något som har hänt i typ skolan. Aja hoppas ni vill och kommer titta på våran instagram.

Och som ni kanske märker så är inte våra blogginlägg så långa för vi vet inte vad vi ska skriva och de är första gången någon av oss har en blogg så vi är inte super duktiga...hoppas ni förstår iaf

In och kika på våran instagram sida så är ni bäst!

PUSS vi lovar att säga till när de är ett nytt inlägg uppe

Hejdå!

Likes

Comments


Hej!

Vi sa igår att vi skulle avslöja våra namn och det kommer vi, dom finns längre ner om ni fortsätter kolla, vi vill också berätta vilka klasser vi går i. (Vi tänker inte avslöja efternamn eller skola.)

Vi börjar med den yngsta av oss.

Jag heter Agnes och går i klass 6 och jag heter Elin och går i klass 7.

Bilder kommer vi också lägga upp senare.

Vi kommer nog inte lägga upp något i veckan som kommer, för igår miste vi båda en familjemedlem (vi vill bara tillägga att vi inte är släkt, vi är bara kompisar.)

Vi kommer gå ut med mer information om oss själva och vilka som gått bort lite senare när vi mår lite bättre och inte har så mycket att göra i skolan.

Vi kommer även säga vilka dagar i veckan det kommer blogg inlägg senare när vi inte har så mycket att göra i skolan.

Vissa dagar kan det komma två inlägg och vissa dagar kanske det inte kommer nått.

Puss och Kram​

Likes

Comments

hej!

Jag och min kompis har startat denna blogg för att prata om våra liv. Vi kommer lägga ut saker ibland, då vi har skola så kanske det inte blir så ofta. Vi har även hittat på ett språk så om ni fortsätter följa oss så kanske även ni kan vara med i det roliga./// xoxo :) våra namn avsöjas nästa gång, puzz

Likes

Comments