Hejsan ! Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket faktiskt. Veckorna rullar på snabbt och jag hinner knappt med !!
Har sjukligt mycket ångest för vad jag vill göra i framtiden och allt som hör till, en svacka som snart går över hoppas jag!
Igår fick iaf Gustav reda på att han har kommit vidare till testerna för polis så han är ett steg närmare vad han vill , så roligt för honom! Vi har firat honom lite och snart är det dags för film i sängen och jag känner på mig att jag kommer slockna väldigt fort idag! Januari och februari är verkligen två månader då man är ständigt trött, det är jag iallafall ! Imon är det fredag igen, väldigt behövligt ! Har en mysig och rolig helg att se framemot! Ha en bra kväll, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Imon är det redan fredag och det känns så skönt !!
Har inte så mycket planerat i helgen förutom att jag ska va hos pappa imon då Gustav har match och på lördag ska pappa komma hit och sätta upp en klädstång i sovrummet som han har byggt ihop själv, tror det kommer bli super bra !
Köpte hem en puff idag som jag kollat på jätte länge , blev väldigt nöjd !
Nu ska jag göra lite mat och sen ta en dusch, ha en bra kväll ! Puss

Likes

Comments

Hej!
Började dagen med en kaffe med Elin, promenad och vid lunch kom Gustav hem och sen dess har vi bara tagit det lugnt och tvättat och diskat ! Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter tre veckors ledighet , och helt ärligt så är jag inte alls peppad på det.. senaste tiden har jag inte alls trivts där eller varit motiverad till att ta tag i skoluppgifter och liknande. Min kropp skriker av ångest !!Skola är inte min grej helt enkelt! Vill bara va färdig med allt och börja jobba igen, dock inte som frisör. Får se helt enkelt hur det blir!
Nu ska jag och min bättre halva som alltid får mig på bättre humör åka och handla och ikväll blir det taccos, puss

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni har haft en bra söndag! Min har varit lugn och skön!
Jag har varit ute och gått, handlat med mamma och nu väntar jag på att Gustav ska komma hem!
Imon börjar vardagen igen och jag vet inte om jag är riktigt redo för det, återstår att se imon på morgonen, hehe.
Ha en bra kväll, puss

Likes

Comments

Klickade hem dessa för någon vecka sedan och igår hämtade jag ut dessa fina, satt som en smäck och är super nöjd med mina nya vår skor!

Likes

Comments

Haft en mysig dag med fika och promenad med familjen, städat och nu avslutat dagen med god mat med älsklingen!
Imorgon har Gustav match och jag ska umgås med mamma! Puss

Likes

Comments

Idag har jag slängt ut julen och tagit in nya fräscha blommor, vaser och kuddar. Blev väldigt nöjd måste jag säga !
Snart ska jag åka till mamma på taccokväll! Ha en bra fredag, puss

Likes

Comments

Det senaste har vi firat pappa med tårta och paket, ätit sushi lunch, fikat och varit ute och gått! Så himla mysigt och skönt att va ledig och speciellt samtidigt när Gustav har semester!

Imon är det redan fredag och snart är lovet slut och jag kan inte beskriva min ångest inför skolstarten på måndag, hoppas det känns bättre nästa vecka! Imon ska jag iallafall städa, ta en promenad och på kvällen är det tacco hos mamma som gäller och Gustav har match. Ha en bra kväll, puss

Likes

Comments

Hej på er och gott nytt år!
Vi hade en jätte trevlig kväll hos Elin och Mattias med god mat, spel, trevligt sällskap och nyårs kyssen vid vattnet! Kunde blir ett bättre avslut på 2017!
Idag är man lite trött men vi är påväg till pappa som fyller år idag, mysigt!
Hoppas ni hade en bra kväll igår, puss

Likes

Comments

Detta år har varit ett år med skratt, tårar, ångest och lycka!
Jag har lärt mig att ta tillvara och vara tacksam för det man har och vara nöjd över den man är istället för att alltid vara andra tillags eller alltid vara bäst. Det är okej att vara svag och fråga om hjälp och säga ifrån när det blir för mycket.
Jag är så tacksam över min fina sambo, familj och de få äkta vänner jag har!

2018 är jag säker på att det kommer bli ett spännande och bättre år på många sätt, jag kommer eventuellt hitta ett jobb jag kommer trivas med, bli klar med skolan och planera in en resa med min bättre halva.
Hoppas ni får ett fantastiskt nyår, puss

Likes

Comments