Hej på er! Nu är jag tillbaka efter min efterlängtade resa & mycket har hänt sen sist. Jag har ju varit i Spanien i en vecka & kom hem från den resan i torsdags vilket är en stor del till att jag varit inaktiv. Jag var bland annat där nere för att fira mig med mina tjejkompisar & herregud vad kul vi hade! Time of my life verkligen. Sååå för exakt en vecka sen idag fyllde jag även 18 & som ni säkert vet om var det väldigt efterlängtat. Det firades väl där nere! Till lite negativa men behövliga nyheter så fick jag i fredags åka till NÄL & operera bort en visdomstand som ställde till problem vilket inte var det roligaste när man precis kommit hem från en resa & är helt slut. Så det blev ingen skola då heller tyvärr. Inte för att skrämma upp er men det här är den värsta smärtan jag haft tror jag, topp fem i alla fall, usch. Får hoppas att det är över snart & att jag klarar gå till skolan på måndag vilket jag tror & faktiskt hoppas på? haha.

Ni ska få lite bilder från Spanien här men det mest roliga bilder/videos hittar ni faktiskt på min privata Instagram. Så ni kan kika in @elins98privat & även @elins98 där!

Pussar.

Likes

Comments

Tack så hemskt mycket för mitt nya löshår som sattes in av Jasmine Eriksson & Isabella Larsson. Ni är grymma!!! Äntligen långt hår igen. Supernöjd 💋

Puss.

Likes

Comments

Åh herregud hörni! Nu är det inte långt kvar. Varken till halloween eller Spanien som jag taggar extremt mycket inför. Idag fick jag nämligen mitt paket från Partykungen.se där min outfit till halloween finns. Blev ännu mer taggad när jag fick se att jag hade fått det. Sen är det ju inte alls långt kvar till Spanien heller!! & när jag hade tänkt att fira halloween den 29onde är det faktiskt bara fem dagar kvar, kommer gå hur fort som helst ju. Nu tänkte jag i alla fall ta mig en dusch & sen lägga mig & öva lite på ett tal till svenskan. Imorgon tror jag att jag sover hos Fanny så får se om jag hinner höra av mig innan dess. 

Puss puss på er!

Likes

Comments

Hej! Får börja med att ursäkta mig för den dåliga uppdateringen den här veckan men det har inte varit absolut bästa veckan om man säger så & det känns som jag har haft extremt lite tid. Jag har faktiskt gjort tabben att åka till torp tre gånger sen i söndags till exempel. Har spenderat liiite för mycket pengar nu. Har dock fått hem en hel del fina & mysiga grejer, samt två par nya skor som jag verkligen behövde! Sen har jag sovit hos Fanny, varit på möten & haft rätt mycket i skolan.

Imorgon blir det att partaja med vänner & sen vet jag inte riktigt resten. Kommer förmodligen bara ligga & slappa lördag & söndag. Men jag är faktiskt väldigt taggad för både och!

Pusspuss, vi hörs snart.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag nästan helt frisk vilket är hur skönt som helst. Jag ska ta & städa lite nu efter allt jag bara slängt överallt nu under tiden jag varit sjuk, sen blir det att dra till Sassa lite senare. Igår passade jag gullungar så jag får ha lite quality-time med henne idag istället. Vilket dock passar mycket bättre då jag har tusen gånger mer energi idag! Tror dock inte vi ska hitta på något speciellt, blir nog bara att ta det lugnt hemma hos henne vilket bara känns otroligt skönt & avslappnande. Har inte direkt lust att ta ut mig så jag blir sjuk direkt igen sen, fy.. 

Ha det så himla bra så länge så hörs vi snart, massa pussar. /E💛

Likes

Comments