Tack så hemskt mycket för mitt nya löshår som sattes in av Jasmine Eriksson & Isabella Larsson. Ni är grymma!!! Äntligen långt hår igen. Supernöjd 💋

Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh herregud hörni! Nu är det inte långt kvar. Varken till halloween eller Spanien som jag taggar extremt mycket inför. Idag fick jag nämligen mitt paket från Partykungen.se där min outfit till halloween finns. Blev ännu mer taggad när jag fick se att jag hade fått det. Sen är det ju inte alls långt kvar till Spanien heller!! & när jag hade tänkt att fira halloween den 29onde är det faktiskt bara fem dagar kvar, kommer gå hur fort som helst ju. Nu tänkte jag i alla fall ta mig en dusch & sen lägga mig & öva lite på ett tal till svenskan. Imorgon tror jag att jag sover hos Fanny så får se om jag hinner höra av mig innan dess. 

Puss puss på er!

Likes

Comments

Hej! Får börja med att ursäkta mig för den dåliga uppdateringen den här veckan men det har inte varit absolut bästa veckan om man säger så & det känns som jag har haft extremt lite tid. Jag har faktiskt gjort tabben att åka till torp tre gånger sen i söndags till exempel. Har spenderat liiite för mycket pengar nu. Har dock fått hem en hel del fina & mysiga grejer, samt två par nya skor som jag verkligen behövde! Sen har jag sovit hos Fanny, varit på möten & haft rätt mycket i skolan.

Imorgon blir det att partaja med vänner & sen vet jag inte riktigt resten. Kommer förmodligen bara ligga & slappa lördag & söndag. Men jag är faktiskt väldigt taggad för både och!

Pusspuss, vi hörs snart.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag nästan helt frisk vilket är hur skönt som helst. Jag ska ta & städa lite nu efter allt jag bara slängt överallt nu under tiden jag varit sjuk, sen blir det att dra till Sassa lite senare. Igår passade jag gullungar så jag får ha lite quality-time med henne idag istället. Vilket dock passar mycket bättre då jag har tusen gånger mer energi idag! Tror dock inte vi ska hitta på något speciellt, blir nog bara att ta det lugnt hemma hos henne vilket bara känns otroligt skönt & avslappnande. Har inte direkt lust att ta ut mig så jag blir sjuk direkt igen sen, fy.. 

Ha det så himla bra så länge så hörs vi snart, massa pussar. /E💛

Likes

Comments

Nu har jag fått bilden som Djellza använde till hennes arbete då jag fick modella lite för ämnet "stereotyp". Hon är väldigt duktig tycker jag! Blev verkligen jätte bra bilder med ljus, inställningar & allting på 1 sek när hon skulle fota. Tänkte att jag skulle börja lägga upp lite fler bilder här från arbeten jag modellar för eller som jag själv fotar om det är okej för den som ställer upp självklart. Jag tycker själv om mycket bilder & det kan bli lite roligare att titta på, speciellt när min inriktning ändå är media. Så därför har jag nu skapat en ny kategori, kallad foto!

Blev i alla fall ingen skola för mig idag heller, så jag ska lata mig lite till. Tråkigt faktiskt men vad ska man göra.. Ikväll blir det förmodligen att träffa Sassa om jag mår helt ok. Jag hoppas med allting jag har att mitt mående inte tippar ner igen. Vi hörs säker senare i alla fall. Pusspuss! 📷💓

Likes

Comments