Daily

Hej på er! Va nyss & färgade mitt hår & är så himla nöjd. Ska aldrig sluta gå till Salong Cheveux. Kände att mitt hår verkligen behövde fräschas till & speciellt efter min resa & nu när jag ändå nyligen tagit ut mitt löshår. Så jag bad om ännu blondare hår helt enkelt med massa slingor i hela håret & som vanligt, sjuuuukt nöjd! Känner mig som en helt ny person & jag älskar det. Mitt hår är väldigt ljust nu & jag hoppas det stannar så ett bra tag till.

Idag är det äntligen fredag & jag ska snart bege mig in till Uddevalla & träffa Thilda. Sen ska jag fixa mig & allting där inför utgång ikväll. Är faktiskt riktigt taggad måste jag säga. Men vi hörs dock imorgon igen så får ni ha det så bra så länge,

Pussar ღ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Daily

Hej på er! Usch vad trött jag är, fattar inte ens hur jag orkat den här dagen. Sov hos Ida & Julia inatt i deras lägenhet i Uddevalla då jag & Ida försökte få till en produktiv dag med mycket körkortsplugg. Vi båda har ju varit ganskaaaa så sega med det där. Men det slutade med att vi umgicks med vänner hela dagen & på kvällen när vi faktiskt ändå bara var hemma kom vi ju på att det var PH-premiär som vi var absolut tvuuungna att kolla på. Vi fick trots allt detta till lite plugg vid 00 tiden men vid 02 någon gång tyckte vi det var dags att avrunda. Jag kunde dock inte sova förrän 5 på morgonen & det var ju inte direkt poppis när man skulle upp klockan 07 :) försov mig faktiskt inte sådär jätte mycket dock, hade dock inte förvånat mig om jag inte kommit upp överhuvudtaget. Så det förklarar min trötthet iallafall, jag däckar förmodligen när som haha. Men det var värt det med tanke på att jag ändå tar mig in till stan & kan spendera tid med mina vänner & det var hur bra som helst att jag ändå hann med att träffa så många som jag faktiskt träffade på bara två dagar.

Just idag innan jag åkte hem har jag bara umgåtts lite med Thilda & company, sen träffade jag Walentina lite senare med några andra vänner som hakade på i sista sek. Supermysigt!

Kan sammanfatta i princip alla mina träffar med vänner med Espresso House fika, (obligatoriskt!!!)

Pussar!! /Eღ

Likes

Comments

Daily

Hej på er igen! Har varit en låååång paus från bloggandet nu & trodde faktiskt inte jag skulle hitta tillbaka. Men nu har jag bestämt mig för att börja igen & den här gången inte sluta i första taget. Det har hänt sååå mycket i mitt liv den senaste tiden & det är väl därför jag vill komma igång igen. Har en del att dela med mig av från till exempel balen, studenten, Magaluf, andra Spanien resor & hela sommaren överlag. & nu börjar även livet efter studenten. Så nu i början igen blir det väl mest bara throwbacks eftersom så mycket kul har hänt, men sen rullar det väl förmodligen på som vanligt igen.

För att göra det lite enklare & lite mer uppdelat tänkte jag börja med en ny kategori som heter "ThrowbackTuesday -" & sedan vad just det inlägget kommer handla om. Så kommer det någon TB varje tisdag eftersom så mycket har hänt & jag har en hel del på lager just nu & förutom det så har jag även en heeeel del annat som kommer hända framöver med framtida resor & projekt. Har även tagit bort alla mina gamla inlägg så att jag kan börja om på en helt ny, fräsch kula!

Hoppas ni vill följa med mig på min resa igen, ni nya som gamla!

Puss på er ღღ

Likes

Comments

Subscribe