View tracker

Vardag

Så trött! Men det är nog inte bara jag ;) Först ska jag ta mig igenom denna skoldag och sen är det jobb som gäller. Puss å kram hörs mer senare!

Likes

Comments

Vardag
Söndag utan ångest

Har bara tagit det lugnt hela dagen och har inte haft någonting inplanerat. Sånna dagar är välbehövliga! Sebbe följde med mig på en supermysig promenad i skogen med båda hundarna. Vi gick till ett av mina favoritställen. Det är så fint och nästan lite trollskog om ni förstår vad jag menar.

Man går liksom på en spång mitt ute i skogen och i mitten är det som ett litet träsk som nu är fruset. För ett par år sen åkte jag faktiskt skridskor där med mina tjejer.

Efter vi kom hem så åkte vi ner till gymmet en sväng. Blev inget långt pass men körde igenom en muskelgrupp och sprang lite på bandet. Kände att det var lagom för idag. Har fått sån fruktansvärd huvudvärk och vet inte vad det kan bero på.. så resten av denna söndag blir nog i sängen med youtube. Klagar inte!

Btw så har Happy blivit lite halt igen... Vet inte om jag skrev om det men för drygt en vecka sen blev hon extremt halt och hoppade runt på tre ben så jag bokade tid hos vet men hon vart bra bara nån dag innan jag skulle åka in med henne så jag avbokade. Just nu är hon som tur är inte lika halt som sist så tänkte ta det lugnt med henne några dagar och se ifall hon blir bättre, annars får jag åka in och kolla upp henne :/

Likes

Comments

Vardag

...sovrummet. Dessa två kan man ju inte motstå!

Och med detta säger vi puss och godnatt! Tack för denna dag. xx

Likes

Comments

Vardag

Tyckte jag förtjänade en riktigt god pizza!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Träning

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? - Ben och rumpa är ju roligast, känns ganska typiskt tjejigt att foka på just dom kroppsdelarna men eftersom jag har en ganska liten rumpa och vill träna den större så det blir ju kul på så sätt. Tråkigaste måste vara bicep och tricep då jag är svagast i armarna. Har en skada i min handled sen några år tillbaka som gjort att jag inte kan träna så tungt då det blir en påfrestning för handleden.

2. Har du något träningsmål för tillfället? - Mitt mål just nu är att få in en rutin och tycka det är roligt, vilket går bra just nu!

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? - Gym!

4. Föredrar du styrka eller kondition? - Styrka. Finns inte mycket jag hatar lika mycket som kondition... Kanske borde göra det till ett mål? Att träna mer kondition, för är man bra på det så blir det ju kul!

5. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? - Jag har ju precis kommit igång med min träning igen, men försöker träna på gymmet 5 dagar i veckan och varje pass brukar bli 1 timme, ibland längre och ibland kortare. Sen har jag ju min hund som kräver dagliga långa promenader.

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? - CHOKLAD.

7. Ditt favorit träningsplagget? - Min nya bring sportswear sport-bh och brings träningströja 😍 Är helt kär i hennes tränings kollektion. Har även ett par shorts därifrån med känner att benen är något bleka för att visa sig just nu..

8. Tränar du med eller utan sällskap? - Jag och Sebbe brukar träna tillsammans och ibland lyckas vi även tajma pappa men annars tränar jag ensam.

9. Hur länge har du tränat? - Hela livet. Får panik om jag inte får träna och aktivera kroppen. Tyvärr så har jag varit sjuk och haft mycket problem med mina bihålor senaste två åren som hindrat mig från att vara igång så som jag vill. Men efter en del läkarbesök och kortison så är jag bra igen!

10. Ditt bästa träningstips? - Rutin! När man väl fått in rutin på sin träning, när man har sitt tränings schema i huvudet, då rullar det på.

Lite inspo från weheartit

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag va? Själv jobbar jag som ett djur just nu för att kunna lägga undan så mycket pengar som möjligt för shopping till resan som blir av i maj. Tycker ändå att jag fått en ganska bra balans nu mellan jobba, skola, gym och fritid. För ca 1 år sen hade jag verkligen för mycket av allt och visste inte vart jag skulle ta vägen och på det så var det allmän kaos i det sociala livet. Usch skulle aldrig någonsin spola tillbaka tiden till ett år tillbaka.. mådde så psykiskt dåligt. I skolan hade jag inte en ända vän. Var totalt utfryst. Stressade ihjäl mig varje dag och varvade stallet och jobbet flera dagar i veckan hade samtidigt hur mycket plugg som helst för att jag inte ville vara i skolan då det var så psykiskt påfrestande att vara så ensam och hatad. Och varför jag var så hatat vill jag knappt gå in på. Det mesta handlade om rykten som hade spridits om mig. Saker som folk påstod att jag hade gjort som inte var sant för fem öre. Visst, jag hade gjort ett stort misstag som jag såklart ångrade och skämdes över, men att bli så hatat och ha så mycket rykten efter sig var verkligen bland det värsta jag varit med om.

Men mitt i den röran. Mitt i kaoset. Det var då jag träffade den bästa personen som jag borde träffat för många år sen. Jag är på något sätt glad att allt hände för annars hade jag inte hittat min fina fina kille. Han som fanns där och tröstade mig när jag låg helt förstörd i tårar på hans bröst. Ensam och hatat. Han var min enda trygghet. Han lyssnade på mig och inte på alla andra. Han såg mig och inte den där "äckliga" tjejen som alla ryktena handlade om. Usch jag ryser på riktigt när jag tänker tillbaka. Är så glad att den där tiden är över. Idag är jag verkligen inte samma tjej som då. Jag är så mycket starkare, framförallt på den psykiska biten.

Får man vara lite klyschig? What dosn't kill you, only makes you stronger😉

Likes

Comments

Kan vi bara ta en stund och tänka tillbaka till sommaren.. Kom precis in från en långpromenad och tackar gud att jag inte blåste bort. Har nu suttit och kollat på massa bilder från sommaren och inser verkligen att jag inte vill bo i Sverige. Vill bo i ett land med sol och värme året om. Jag skulle må så mycket bättre, både psykiskt och fysiskt.

Alltså.. Arholma varma sommardagar. Finns inte mycket som slår det.

Marbella hade inte heller suttit fel!

Ser fram emot kommande sommar! Mycket kul ska hittas på. Puss å kram

Likes

Comments

Vardag

Är verkligen i behov av en liten smidig systemkamera som går ner i väskan och kan ta snygga bilder. Har kikat på Nikon 1 och Olympus Pen men vet inte vilken man ska välja.. när det kommer till kameror så har jag verkligen noll koll.

Har ni någon koll på kameror?

Likes

Comments

Vardag

Åååh vad jag ser fram emot det här året. Har redan planerat in så mycket roliga saker! Idag bokades bla en resa som kommer bli så drömmig! Lovar att skriva mer om det senare ;)

Första dagen i skolan idag efter lov. Kändes helt ok faktiskt, men shit va skönt det ska bli att slippa det där sen... För övrigt har jag börjat komma igång med träningen nu. Var nere nu på kvällen och fick till ett bra ryggpass med Sebban. Ska som sagt försöka få in rutin så tror jag att det kommer gå klockrent.

Likes

Comments