Blev ett rätt långt uppehåll från bloggen under Thailandsresan och efter.. Hur ser de ut nu? Same shit different day kan man väl säga. Jobbar och kämpar på, men känns mycket lättare med vardagen nu när våren är här, yey! Är väldigt trött känner jag, ska gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket tänkte jag.

Några bilder från idag när jag va och hälsa på Mollii, Felicia och Markus.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag och 20år! Kan inte förstå att jag är 20 jävla år.. Tiden bara flyger förbi när man tänker efter! Sjukt. Jag har haft en riktigt bra dag, vaknade först av att Dennis låg och höll om mig och sa grattis, sen gick vi till affären och handlade lite till maten som Dennis fixade i ordning. Grillat! De va så gudomligt gott. Inte många som grillar den här årstiden, men min fina sambo gjorde de för min skull. Fått så himla fina gratulationer idag, de värmer verkligen i hjärtat.

Nu ska vi kolla på ​Snoop Dogg dokumentären innan sömnintaget.

Likes

Comments

Den här dagen har varit lite halvt jobbigt. Känt mig stressad och otålig, på jobbet gick de inte som jag hade velat. Men de är ju en dag imorgon också! Längtar verkligen till nästa vecka nu, vill till Thailand NU.

Likes

Comments

Precis slängt mig i soffan efter ätit lite mat. Efter jobbet mötte jag upp Sandra och Johanna och fikade lite på stan, snackade skit osv, sånt vi tjejer gör. Funderar på att redan tvätta av mig sminket och krypa ner under täcket och slå på en film. Har ändå inget vettigare att göra, har så himla svårt att kliva upp på tisdagar så skulle va skönt att somna tidigt idag.


Likes

Comments
Dennis och jag gjorde i ordning skagenröra, kokade ägg och rostatbröd till de. Mums! Skagenröra är ju hundra gånger godare egen gjord, än den köpta.

Likes

Comments

Ligger på soffan helt död. Igår va jag hos Felicia och lilla Mollii hela dagen, sen åkte Dennis och jag till Anton och blev bjudna på tacos där, vi va rätt många så de va trevligt. En helt okej kväll! Åkte vidare till Interpol, dock hann vi bara vara där en timme. Somnade inte förrän vid halv fyra kanske, så är så himla seg idag. Känns tungt att börja jobba kl 7 imorgon istället för kl 8, men fördelen med det är ju att jag kommer sluta kl 15.00 hädanefter.

Likes

Comments
Min frukost fick bli en hallon/blåbär smoothie, perfekt att ta med sig till jobbet! Både mättande och super god.

Likes

Comments

Väntar inte för länge! För visst äre så man säger? Om tolv dagar sitter jag och tre underbara människor på ett jävla flygplan till Thailand!! 22dagar kommer vi spendera på stranden varje dag under den stekande solen, hur härligt?! Längtar verkligen nu, känns så himla overkligt att vi ska dit.

Idag händer det lite annorlunda saker på jobbet, ska börja ringa till Finland idag. Är rätt nervös, men jag hoppas de kommer gå bra. De får gå som det går helt enkelt.


Likes

Comments