Jag har varit sååå sugen på våfflor hela veckan och idag efter jobbet gick vi äntligen ner till Rosteriet! Det är mitt favvo café här och de har galet goda paninis! Tips! Det blev iallafall våffla och deras goda jordgubbsmilkshake, kaloribomb meeen det är lördag och man ska njuta av livets goda också :)

Ikväll är det träning och då står det armar och mage på schemat! Är så jäkla taggad på att svettas nu! haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänk att du är 2 år nu, våran Max. Våran stora favoritkille, du tillför så mycket glädje i våra liv och vi älskar dig mest av allt. <3

Likes

Comments

Att laga mat är bland det tråkigaste jag vet, det tar tid, man måste vara lite påhittig och ha känsla för det.. och det har jag inte. Men vi är ändå ganska duktiga på att laga mat hemma, förut så åt vi ute varje dag, sjukt dyrt och onödigt! Och idag lagar vi mat minst 4 dagar i veckan iallafall :) Men det jag ville komma till är hur fantastiskt bra är inte fitness meals matlådor!? Det är så nice att få i sig bra mat och man håller sig mätt länge! Nyttigt och galet bra innehåll dessutom! + Så känns det ju extra bra att få i sig en sån låda när man tränar också! Så igår fyllde jag på med Pulled Beef (min favvo!) Curry kyckling och flygande jacob. Nom nom!

Nu ska jag iallafall göra frukost och kolla igenom hela youtube för nya övningar hehe!

Likes

Comments

Vi började denna söndag med lång sovmorgon, så skönt! Det är tacksamt att Max älskar att sova och behöver inte morgonkissa fören 11 tiden :) Men nu har vi varit uppe en stund, rastat max och sippar på pwo. Vi ska strax åka och träna! Igår köpte vi lite nya tillskott som pwo och bcaa, det är kul att prova nya märken och smaker dels för variationens skull men också för att se hur kroppen reagerar på det. Vissa är ju bättre än andra!

Vår lördag var så trevlig! Vi tränade runt lunch och på kvällen firade vi Dennis pappa med middag på stan. Det blev pasta och rödvin och så avslutade vi med kaffedrinkar och körsbärs öl! Båda var nya för mig och kaffedrinken var verkligen suuuper god! Men det var verkligen så mysigt och trevligt! Missade helt att ta bilder!? men det är ju ett gott tecken, hehe!

Likes

Comments

2018! Det är en knäpp känsla men jag älskar det, att börja om med ett nytt år. En nystart liksom, med olika mål och förhoppningar. Mina mål för i år är: mer äventyr och resor! Vi har redan en hel del roliga saker inplanerade som konserter och en resa i höst, men jag är taggad på så mycket mer! Litet som stort. Sen vill jag ta träningen till en helt ny nivå, tuffare och ha en mycket starkare kropp! 

..Men det är fredag och jag slutade redan vid 15 idag, lyxigt! Jag har bara varit hemma och glidit runt i mjukiskläder och gosat med Max. <3 Kollat på serie och slevat hasselnötskräm från barebells, hehe! När Dennis kommer hem så ska vi åka och träna och sedan göra Lasagne till middag, hur bra fredag? Det är dom små sakerna som gör det!


Likes

Comments