​Även när vi slösade tid slösade vi inte tid. Ingen tid vi tillbringade ihop kunde vara bortslösad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Jag tänker på dig varje dag!

Känner en så otrolig stor saknad av dig varje dag, jag påminns om dig hela tiden och kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få se dig, att aldrig mer få vara i din varma famn. Dina kramar var alltid fyllda av så mycket kärlek och ingen ger samma kramar som du. Jag saknar ditt härliga skratt och hur du alltid använde Jaså? på ett sätt som fick alla att le varje gång vi hörde dig säga det. Hur engagerad du var över saker som du älskade, hur stolt du var och hur du alltid var så fin på alla sätt, det är du nu med. Jag skulle ge allt för att få träffa dig igen, få prata och skratta ihop men framför allt få krama dig igen, jag skulle aldrig släppa taget.

Ofta tänker jag tillbaka på en av de värsta dagarna i mitt liv, när jag fick ett samtal som förändrade allt. Får tårar i ögonen varje gång. Det finns så mycket som påminner om dig. Varje gång jag spelar låten som vi spelade för er på er 50-åriga bröllopsdag tänker jag på dig, varje gång någon fyller år tänker jag på 50-årskalaset då vi umgicks sista gången och du var så lycklig och helt underbar, varje gång någon säger jaså tänker jag på dig, varje gång någon nämner pepparkakor så tänker jag på den mjuka pepparkakan som ingen kan göra bättre än du gjorde...

...du finns överallt hela tiden. Framför allt i mitt hjärta, där kommer du alltid ha en plats.

Jag älskar dig så mycket och saknar dig hela tiden, världens bästa farmor <3

Likes

Comments

I fredags åkte jag hemåt och stannade på vägen i Göteborg där jag blev väl bemött av min älskade syster med kaffe i högsta hugg, så underbart efter resan! Vi hade en heldag i Gbg med shopping, en rundtur i hennes skola, tog ett glas, mötte upp hennes kompisar och hade en alternativ tacokväll med dem, jättemysigt.

Versionen av tacos

Igår var det Oktobersmarknaden i Vänersborg, tradition och väldigt mysigt! Man träffar alltid många man känner och får chansen till att ta ikapp lite man missat. Jag tog en fika ihop med mamma, pappa, syster, hennes sambo, moster och hennes man på ett nyöppnat ställe som var fint inrett med god fika (dock orutinerad personal så det tog lång tid!) På marknaden fick jag hittat ett par vantar, behövs!

Igår var en händelserik dag... förutom att vi var på marknad så tände vi ljus för de drabbade i Thn vid skolan Kronan, vi tände också ljus för mormor och farmor ❤
På kvällen tränade jag och Siss gym och sen blev det spel med familjen ❤

Idag är det den 25:e oktober vilket för mig betyder mammas födelsedag 🎊

I morse gjorde jag och pappa en fin frukost med allt från Napoleonbakelse till pannkakor, Nutella, omelett, macka, kaffe och smoothie (gjord av blåbär, björnbär, banan och mjölk). Senare tränade jag och Siss gym och vid 14.00 hade vi ett kalas för min mor då vi började med en tyst minut för de drabbade i Thn.

Likes

Comments

Nu har mer än halva praktiken redan genomförts, tiden går fort ändå (ibland för fort). Nu är det mycket plugg framöver & känner mig redan helt slut... får fixa detta på något sätt!

Likes

Comments

Ååh vad jag saknar min syster! Från att ha träffats nästan varje dag (& de dagar vi inte sågs på hade vi kontakt minst 2ggr/dag ändå) till att nu inte ses mer än via Skype... det är en stor skillnad i vardagen! Vi har under det senaste året kommit varandra så nära, hon är min bästa vän, nu är det tufft. Båda går vi våra egna vägar i livet men vi finns alltid där för varandra, jag älskar min syster 💖

Likes

Comments

Idag efter avslutad skoldag tog jag och några från klassen en fika, gissa stället? ;)
Sen träffade jag Sanna och vi gick lite i butiker innan jag åkte hem för plugg. Haft en riktig mysig dag!

Likes

Comments

Här är lite sköna pics från tjejkvällen (avec dagen efter) med några av de bästa tjejerna 💃💕

Vi hade vin, Mike, chokladdoppade jordgubbar, chips, godis, pizza, bra samtalsämnen och massa skoj! (Alla de bra sakerna för en lyckad tjejkväll)

Bilder från dagen efter...

Likes

Comments

Allt går bra i Malmö och jag har så kul! Älskar staden, nya vännerna, aktiviteterna, humorn... livet är fint!

Likes

Comments

Igår hade vi den första klassfesten med nya klassen och den blev lyckad! Alla verkade känna sig bekväma och hade kul. Här är ett par bilder från gårdagen på några av mina underbara klasskompisar :)


Likes

Comments

Fika är ett ord jag använder varje dag nu, kaffe är så bra när man pluggar!
Idag tog jag en fika med världens bästa vän! Till fikan serverades gossip och plugg, inte helt fel 👌
(Sanna & jag på bilden)

Likes

Comments