Header

I mellandagarna hade vi planerat en miniresa till min stuga i fjällen. Vi hyrde oss en stor bil och tankade den med full tank, så vi skulle kunna ta oss fram hela vägen.
Vi startade på annandagen vid 12 tiden då vi samlades för att handla allt som vi skulle ha med oss. Efter handlingen var bilen packad till taket. Ungefär vid 18 tiden var vi på plats i stugan. Första kvällen blev pizzamys framför brasan!

Dag 2 bestod av en heldag i skidbacken. Vi lärde Maria åka slalom och i slutet av dagen hade vi åka alla backar som gick att ta sig ner ifrån. Lagade tacos till middag och kvällen avslutades med drickspel och vanliga sällskapsspel.

Dag 3 började med lång frukost, påbörjade att fylla badbaljan och sen hyrde vi längdskidor och tog oss upp på fjället. Vi fick se världens finaste solnedgång påväg tillbaks till bilen. När vi kom tillbaka till stugan påbörjade vi eldningen i baljan så och senare vid 22 tiden kunde vi bada, så mysigt.

Dag 4, sista dagen, gick vi upp tidigt och städade hela stugan och sedan direkt ut i skidbacken en sista gång innan hemgång. Trots en väldigt lång hemfärd, kom vi tillslut hem vid 22 tiden.

Tack för en väldigt härlig "weekend" att tillbringa med er. Vill göra om detta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu ett år är klart. Jag, som många andra, tycker att detta år har varit det sämsta. Kan räkna upp en hel lista med fram och baksida fylld med negativa saker som hänt mig och mina nära och kära. Trots det har vi tillsammans tagit oss igenom det och vi överlevde. Till de som inte gjorde det, vi saknar er och tänker på er varje dag.
Jag tänkte visa er några låtar som följt med mig i dessa höga och djupa dalar. Några som jag fortfarande lyssnar på än idag och några som bara följt med mig under en kort period.
Hoppas det hjälper er, som det har hjälp mig, så vi kan se på framtiden med ljusa tankar.

Låt 1: Wish You Were Here - Pink Floyd
Låt 2: Calle-Wille - Adiafora
Låt 3: Gold - Kiiara
Låt 4: Waves - Miquel
Låt 5: A Heart Like Hers - Mac Demarco
Låt 6: Someone That Loves You - HONNE, Izzy Bizu
Låt 7: Rivers - The Tallest Man On Earth
Låt 8: ILYSB - LANY
Låt 9: Somebody Else - The 1975
Låt 10: Away From Me - CHINAH
Låt 11: R U Mine? - Arctic Monkeys
Låt 12: When The Winter - Duvchi
Låt 13: youarefire - LANY
Låt 14: Affection - Cigarettes After Sex
Låt 15: Yours - SG Levis

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!!!

I veckan fick jag en inbjudan till "Jul hos Bensson", alltså jul hos Maria Ben och Jonathan Nilsson. Det bjöds på julmat, snapsar, julmust, glitter i håret, vinglögg och julklappslek. En helt fantastik kväll, vill att detta ska bli en tradition.

Likes

Comments

29 november var Julias födelsedag vilket vi tjejer firade med en kväll på Kalles, deras supergoda plockbricka och drinkar. Det var verkligen supertrevligt och jag tror födelsedagsbarnet också tyckte det!
Love u guys!!

Likes

Comments

Stockholm 7-9/11. Om när vi gjorde en överraskningstripp till Stockholm för Ida.
You´d seen my face like a heart attack, don´t you mind, don´t you mind. Om hur min helg hade sett ut, spenderade värdefull tid med underbara personer.
Senaste instagrambilder . om hur min instagram såg ut i början av 2015
Just enough dark to see how you´re the light over me. En film från en utflykt.
Recept . Ett supergott recept på minihamburgare!!
★ jag är så trasig utan dig. En superfin dikt om en fin vän
På en båt i Italien . Fina bilder från när vi var vid Comosjön i Italien
Polaroid - min pappa. Bilder på min pappa ur hans fotoalbum.
Barca . Bilder från vår Businesstrip med skolan till Barcelona.
Bye . En dikt om hur det känns att säja hejdå.


Likes

Comments

Humöret går upp och ned som en bergochdalbana. Eller kanske snarare rakt fram och sen djupt ner. Vissa dagar känner jag mig helt tom. Inget att se fram emot, inget att vara glad över och inte heller något att vara ledsen över. Andra dagar känns det bara som om jag aldrig kommer komma upp från botten. Kommer inte ifrån ledsamheten. Allt är så fel. Varför kan jag inte bara få trivas med mig själv. Vill känna mig bra, duktigt och fin någon gång.
Jag vet inte vad jag tar mig till snart. Mina vänner och familj tror att de kan ge mig ett(!!) beröm och sen är allt bra igen. Men i själva verket litar jag inte på någon av dem när det gör de. Klart dom ger mig beröm om jag är deras vän/dotter/flickvän, det är deras skyldighet. Därför tar man inte åt sig av sådant.
Jag bryr mig inte om hur dom ser på mig, bara om vad alla andra ser på mig. Och ja, jag vet att det är så himla dåligt att gå och tänka på vad andra tycker men med mitt nedslagna självförtroende så är det de enda jag gör.

Likes

Comments

I fredags åkte hela familjen upp till stugan, främst för att måla eldstaden vit men även för att ta det lugnt. Jag hade jättehöga förväntningar över att få åka skidor för första gången sedan februari, men när vi kommer fram inser vi att det bara var barnbacken som var öppen. Istället fick vi åka skoter och värma upp badtunnan som vi badade på kvällen med lite vin och goda ostar.
En del av mig tycker att det var så himla tråkigt att åka upp dit då man inte gör så mycket. Medans en annan del av mig tycker att det var skönt att komma bort från allting och samtidigt spara pengar under en helg.

Likes

Comments

Eftersom jag har en liten bloggtorka eller vad man nu ska kalla det, tänkte jag tipsa er om mina topp 3 favoriter i lite olika kategorier genom tiderna. Känner verkligen att detta kan ge er en bättre vardag så var så god! Hoppas ni gillar det lika mycket som jag!

Musik:
The Night - HONNE
Förlåta eller svika - Den svenska björnstammen
Thongue Tied Gigamesh Remix - Grouplove

Serier:
The River
Lost
The Walking Dead

Youtubers:
Casey Neistat
Oscar Boyson
Sandra Lindahl

Podcasts:
Geniförklarat
Rättegångspodden
Creepypodden

Instagram konton:
@ d r a k e o n c a k e
@ l i s s y r o d d y y
@ v a l m e r c a d o

Likes

Comments

Min morgon började med skola kl. 08:30, direkt efter det åkte jag hem och började fixa i ordning brunch till mig och Maria. Vi satt och käkade och pratade i flera timmar och vid 14 åkte hon. Sedan dess har jag pluggat och kollat Youtube.

Likes

Comments