Header

Min fina, fina vän. Jag har förlorat dig för alltid.
​​
En tisdag för några veckor sedan somnade du in. Du har lämnat en stor tomhet i vårt hem. Allt är så tyst. Trodde aldrig man kunde sakna ett djur såhär mycket men ditt snarkande är kanske det enda jag vill höra på nätterna numer. Jag har inte riktigt förstått att jag aldrig mer kommer få klappa dig igen. Att jag aldrig mer kommer kunna ta en bild på dig. ​
​Jag har ingen att umgås med på dagarna längre. Våra dagliga lunchpromenader. Aldrig mer.

Hoppas du sover gott. Jag saknar dig.​​​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag inte har så mycket annat att skriva om och för att min telefon är trasig samt kamera urladdad vilket gör att jag inte kan visa er några roliga bilder från mina dagar, tänkte jag ge er lite bilder från mina gamla fotoalbum.
Detta inlägg kommer bestå av bilder från 2011. En Elin som går i 8an, med tandställning och supernoppade ögonbryn, ja fråga mig inte ens varför jag gjorde så..
Hoppas ni gillar det!

2011-02-13
Spelade bowling med Lisa, Cajsa och Cillan. Det jag har på mig i denna bild är en typical "Elin-outfit" från den tiden.. Nästan alltid håret uppsatt i en knut, en svart eller grå sjal över en tunika och stora örhängen.
2011-05-06
Åkte till Borås över en helg och firade min kusins konfirmation. Hade stresshoppat klänningen jag har på mig för att jag brutit ihop på morgonen för att jag inte haft något att ha på mig.. På något sätt har jag inte förändrats alls känns det som.
2011-05-14
Vi sitter i mitt rum i vårat gamla hus. En vanlig helg, vi har sleep over och spelar spel. Ungefär så alla helger såg ut.
Snebena för att jag sparar ut min lugg som jag verkligen ångrade att jag klippte.
2011-06-09
Skolavslutningen. Slutade äntligen 8an. Innan varje skolavslutning träffades vi hemma hos Cajsa på morgonen för att fixa oss. Cajsas mamma tog bilder och sen gick vi till skolan tillsammans. På kvällen åkte vi till Furuvik för att se på Ulrik Munther2011-06-24
Firade midsommar på Blidö, Stockholmskärgård, med Cajsa familjen och familjevänner. Blev uppskrämda av spökhistorier på nätterna vilket slutade med att vi inte vågade sova där det var planerat.

Detta är allt jag har att visa er. Hoppas ni gillar det.

Likes

Comments

Åka bil på natten.
I lördags hade jag och D en sån där natt när vi skjutsade/hämtade min bror i Sandviken. Tackade inte nej till en stund i bilen med mysmusik och småprat om allt medans hjulen rullade flera mil. Pricken över i:t är när man stannar på någon snabbmatskedja, köper något litet eller ett helt mål, och sitter stilla i bilen i timmar bara för att prata. Behöver fler sådana nätter.

Casey Neistat
Jag har börjat kollat på Casey Neistats youtubekanal och jag älskar verkligen alla hans videos. Känner lite extra för just denna video. Tycker den är sååååå fin!! Brukar sitta hela dagar och kika igenom alla hans -+ 500 youtubeklipp. Verkligen ett tips från mig.

Dessa två
Försöker spendera så mycket tid som möjligt med Frasse nu eftersom cancern börjat äta upp honom mer och mer. För två veckor sedan var vi beredd på att boka tid hos veterinären så han skulle få vila. Men sen blev han piggare igen och jag tänker inte missa en sekund av hans liv som är kvar.
D, jag älskar dig.

Likes

Comments

"You will not heal by going back to what broke you."
- love and take care of yourself


"My only relief is to sleep. When I'm sleeping, I'm not sad, I'm not angry, I'm not lonely, I'm nothing."
- Mecoff, Jullian. Hunger Point.

Likes

Comments

gamla bilder från en ljusare dag.

Idag har varit kaos i mitt liv. Så mycket blandade känslor och så mycket har hänt. Kan inte riktigt gå in på allt men jag har haft ett prov, lunchat med en väldigt fin vän, bakat mini hamburgerbröd, bråkat och gråtit en hel del. Det enda jag vill är att krypa in i Ds famn och aldrig mer komma hem.

Likes

Comments

Denna månad tänkte jag göra en musiklista med låtar som jag lyssnar på när jag är ledsen, vilket är ganska passande just nu eftersom jag varit det ganska ofta på sistone. Sitter just nu med svullna ögon och blöta kinder med hörlurar i öronen. Det är dessa låtar jag lyssnar på:

Warm On A Cold Night - HONNE

Affection - Cigaretts After Sex

Walk Away - LANY

Please Be Naked - The 1975

Paper Aeroplane - Angus & Julia Stone

Stopp - Veronica Maggio

Pictures - Benjamin Francis Leftwich

Things We Left Behind - Atlas

Heartbeats - José Gonzáles

Rivers - The Tallest Man On Earth

Only - RY X

Likes

Comments

Hur har din dag varit?
Inte så speciell. Jag har hälsat på en fin vän i hennes fina lägenhet, lagat mat och pluggat. Avslutade nyss ett mysigt samtal med Dom hur dagen varit och hur morgondagen blir.

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Jag skulle hetat Emma och om jag var en kille skulle jag hetat Emil.

Vilket är ditt största beroende?
Matväg skulle jag säga Coca cola annars skulle jag säga bekräftelse, vilket inte är ett bra beroende att ha..

Vad gör du när ingen annan ser?
Gör nog samma saker som alla andra gör.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Tycker det är roligt att slå in paket och att kittla David.

iPhone 4, jag hatar din kamerakvalitet

Vad beställer du på krogen?
Tequila, såklart!

Vilken är din största skräck?
Att allt bara kommer skita sig. Vilket det typ redan har gjort, men att allting aldrig kommer bli bra igen.

Hur gör man för att ragga på dig?
Var dig själv, försök lära känna mig, bli min vän. Skriv till mig någonstans om vi inte ses ute en fredag!!!

Vad har du funderat över på sistone?
Om jag någonsin kommer tycka om mig själv.

När skäms du?
Jag skäms när jag inte klarar av allt jag vill klara av. Allt blir ett misslyckande och jag vill inte bli stämplad som en misslyckad person.

En snygg person som du inte känner?
Ofc the old Harry Styles, men även Austin Butler 💗

Vem är den mest kända människa du talat med?
Typ Soran Ismail (om snap räknas) annars typ Andreas Wiik haha

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Haha var tvungen att fråga mina vänner men svaret är ju ganska självklart. Jag använder "Maaaao" och "Buäääää" till nästan allt.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Ja det har jag säkert men det är ingen jag kommer på just nu.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag alltid har hicka.

Vad gör du när du är ledsen?
Ligger i min säng, gråter.

Likes

Comments

Something’s not right about what I’m doing but I’m still doing it—living in the worst parts, ruining myself. My inner life is a sheet of black glass. If I fell through the floor I would keep falling. The enormity of my desire disgusts me.
- Richard Siken, Birds Hover the Trampled Field

Idag har jag varit på mitt första möte hos mig psykolog eller vad man nu ska kalla det. Jag har aldrig någonsin tidigare gått och pratat med någon om mig, endast mig, mina problem och mina känslor. Det är något jag helst inte gör. Vill inte dela med mig av allt som händer inom mig och därför håller jag in många av mina känslor, vilket resulterar det något mycket värre och större i slutändan.
Vi pratade om nästan allt som händer- har hänt i mitt liv men inte så ingående på allt. Jag vet inte om det här är något som funkar för mig. Känner mest att det är som att prata med D eller någon av mina närmaste vänner. Men jag ska nog ge det några försök till.

Likes

Comments

12/6 - Äntligen sommarlov, som jag har längtat efter detta. Har varit på hemmafest och nästan halva Gävle va där. Jag har dansat med mina tjejer, spelat drickspel och fått med mig två högerskor hem.. men jag har haft kul.

//

26-29/6 - Har varit på festival hela helgen. Vädret har varit ruskigt men konserterna har varit guld. Trots att det regnade in i vårt tält och allting blev dyngsurt har jag haft en fantastik bra helg. Bråvalla, vi ses igen!

//

8/7 - Världens finaste vän och henne pv har ikväll bjudit mig och Cajsa på middag i Hille. Vi har druckit drinkar och ätit mat i flera timmar. Tack för en underbar kväll Ida och Tobias.

//

14/8 - Trots en ganska kylig kväll har jag och D nattbadat för en sista gång denna sommar. Tur att Hemlingbystugan har en uppvärmd pool.

//

29/8 - Fredagkväll och jag, Cajsa, Frida,Fanny och Tindra har varit på barrunda/shotrunda. En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Inte varit så full på länge.

//

30/8 - Alla grannar har fixat en kräftskiva för alla som bor i mitt område. Partytält med långbord, discolampor och rökmaskin står på vår framsida och jag och D är bjudna.

//

27/9 - Idag har vi firat min allra käraste väns 18årsdag på church street. Vi åt hur mycket mat som helst och drack iskalla margaritas. Efter maten gick vi hem till Marias pappas lägenhet och gjorde fler drinkar. Kvällen var underbar och lika så är mina tjejer.

//

18/10 - Idag har jag varit på mitt första cocktailparty. Ida har fyllt 18 och det var henne vi firade ikväll. Släkt och vänner hade samlats i Hille. Det fanns hur mycket mat och vin som helst vilket gjorde mig lite för full innan vi drog ut till klubben.

//

7-9/11 - Överraskningshelg för Ida. Jag, Chasse och Cajsa fixade så att vi kunde spendera en hel helg i stockholm som var vår födelsedagspresent till Ida. I fredags pyntade vi bilen med ballonger och serpentiner och sjung ja må du leva när vi hämtade upp Ida. Vi har klubbat i Stockholmsstad, ätit mysmat och hjälp vänner som också varit i Stockholm att hitta en sovplats för natten. Hoppas du hade lika roligt som jag har haft Ida.

//

?/? - Jag har fått världens bästa pojkvän

//

Likes

Comments

We are dying from overthinking. We are slowly killing ourselves by thinking about everything.
Think, think, think!
You can never trust the human mind anyway. It´s a death trap.

//

I wasen´t looking for anything at all when I met you. Actually, I wasn´t planning on falling for anyone so soon. But then I met you. And that was it.. I guess things just happened. I found you and I found myself slowly wanting to spend time with you. It was simple. It was easy. And I think that´s how the best relationships begin. You´re not looking for anything and then suddenly you relize; you have something already'

//

He who does not undersrand your silence will probably notunderstand your words.

//


Likes

Comments