Header
View tracker

Stockholm 7-9/11. Om när vi gjorde en överraskningstripp till Stockholm för Ida.
You´d seen my face like a heart attack, don´t you mind, don´t you mind. Om hur min helg hade sett ut, spenderade värdefull tid med underbara personer.
Senaste instagrambilder . om hur min instagram såg ut i början av 2015
Just enough dark to see how you´re the light over me. En film från en utflykt.
Recept . Ett supergott recept på minihamburgare!!
★ jag är så trasig utan dig. En superfin dikt om en fin vän
På en båt i Italien . Fina bilder från när vi var vid Comosjön i Italien
Polaroid - min pappa. Bilder på min pappa ur hans fotoalbum.
Barca . Bilder från vår Businesstrip med skolan till Barcelona.
Bye . En dikt om hur det känns att säja hejdå.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Humöret går upp och ned som en bergochdalbana. Eller kanske snarare rakt fram och sen djupt ner. Vissa dagar känner jag mig helt tom. Inget att se fram emot, inget att vara glad över och inte heller något att vara ledsen över. Andra dagar känns det bara som om jag aldrig kommer komma upp från botten. Kommer inte ifrån ledsamheten. Allt är så fel. Varför kan jag inte bara få trivas med mig själv. Vill känna mig bra, duktigt och fin någon gång.
Jag vet inte vad jag tar mig till snart. Mina vänner och familj tror att de kan ge mig ett(!!) beröm och sen är allt bra igen. Men i själva verket litar jag inte på någon av dem när det gör de. Klart dom ger mig beröm om jag är deras vän/dotter/flickvän, det är deras skyldighet. Därför tar man inte åt sig av sådant.
Jag bryr mig inte om hur dom ser på mig, bara om vad alla andra ser på mig. Och ja, jag vet att det är så himla dåligt att gå och tänka på vad andra tycker men med mitt nedslagna självförtroende så är det de enda jag gör.

Likes

Comments

View tracker

I fredags åkte hela familjen upp till stugan, främst för att måla eldstaden vit men även för att ta det lugnt. Jag hade jättehöga förväntningar över att få åka skidor för första gången sedan februari, men när vi kommer fram inser vi att det bara var barnbacken som var öppen. Istället fick vi åka skoter och värma upp badtunnan som vi badade på kvällen med lite vin och goda ostar.
En del av mig tycker att det var så himla tråkigt att åka upp dit då man inte gör så mycket. Medans en annan del av mig tycker att det var skönt att komma bort från allting och samtidigt spara pengar under en helg.

Likes

Comments

Eftersom jag har en liten bloggtorka eller vad man nu ska kalla det, tänkte jag tipsa er om mina topp 3 favoriter i lite olika kategorier genom tiderna. Känner verkligen att detta kan ge er en bättre vardag så var så god! Hoppas ni gillar det lika mycket som jag!

Musik:
The Night - HONNE
Förlåta eller svika - Den svenska björnstammen
Thongue Tied Gigamesh Remix - Grouplove

Serier:
The River
Lost
The Walking Dead

Youtubers:
Casey Neistat
Oscar Boyson
Sandra Lindahl

Podcasts:
Geniförklarat
Rättegångspodden
Creepypodden

Instagram konton:
@ d r a k e o n c a k e
@ l i s s y r o d d y y
@ v a l m e r c a d o

Likes

Comments

Min morgon började med skola kl. 08:30, direkt efter det åkte jag hem och började fixa i ordning brunch till mig och Maria. Vi satt och käkade och pratade i flera timmar och vid 14 åkte hon. Sedan dess har jag pluggat och kollat Youtube.

Likes

Comments

Blev upphämtad av D efter jobbet. Blev bjuden på Sushi av honom och sedan åkte vi hem för att kika lite serier. Mysigt avslut på helgen och dagen. God natt!

Likes

Comments

Fredag. Dagen startade klockan 10 i GTK hallen, i entrén som kassapersonal för Bomässan. Ytterdörren stod vidöppen under alla 8 timmar jag jobbade så stod och frös hela dagen. Slutade jobba kl. 18, stressade hem och sminkade mig till "Queen of darkness" mitt snabbaste. Skulle vara på halloweenfest kl. 19 men jag och maria blev lite sena. närmare bestämt 2 timmar sena, trots att vi betalade taxi för att komma till stan på snabbare vis.
Väl hemma hos Mathilda var så himla kul. Vi åt lite plock, spelade beerpong, satt på hallgolvet och pratade och dansade en del. Sedan vidare mot klubben.
Vaknade tidigt imorse eftersom jag började jobba kl. 9 idag igen på Bomässan. Återigen en kylig dag. men nu har jag kommit hem. Ska köpa lite thaimat och chips sen slå mig ner framför tvn under en filt hela kvällen.

Likes

Comments

Den är veckan har varit väldigt stressig. Skola, möten och intervjuer. Är lite ledsen för ska på begravning imorgon och efter denna helg åker Tindra och Ossian tillbaka till Berlin :( Vi har inte hunnit träffats så mycket men tiden vi haft har varit väldigt rolig. Planerat att åka go-cart och hänga imorgon, hoppas det blir av!
Annars i veckan har jag suttit i letat ny musik och ramlade in på min vän Marias Spotify profil och hittade en lista som jag fastnade riktigt för, båda gamla och nya låtar. Här kommer några låtar ur listan "En spelalista till Danne"

Likes

Comments

Jag har äntligen fått min nya telefon, ÄNTLIGEN! Som jag längtat. Mitt liv rullar på, sakta och inte så säkert. Men det rullar. Min helg har varit bra faktiskt. Fredagen bestod av skräckfilm, godis, chips och mysigt sällskap hemma hos Mathilda. Efter filmen pratade och planerade vi en del till Ms födelsedagsfest som ska vara med halloweentema. Det blev några timmar framför halloween makeup tutorials på Youtube. Och efter det åkte jag hem och sov.
Lördagen var ganska kaos. Det var meningen att jag och ett gäng skulle ta med våra vänner som kommit hem från Berlin för en vecka, till Erik Lundin i Sandviken. Men som sagt allt blev kaos med biljetter, tid och ingen svarade i telefonen, haha. Kvällen slutade med att jag fick skjutsa familjen runt på deras "aktiviteter" (middag på pub och hockeymatch),hämtade jag upp min fina Tindra så åkte vi hem till mig och drack lite drinkar för att sedan gå ut. Träffade på våra boyfriends ute och kvällen avslutades med våra traditionella efter-krogen-käk på södergrillen för att sedan dela en taxi hem. Har verkligen saknat dessa människor, kan ni flytta hem?

Likes

Comments