GRL PWR

Hej

Igår skulle jag gå hem från en kompis. Jag gick tyst, helt vanligt och jag störde ingen.

Helt plötsligt kommer det två killar på en moppe förbi. Dom hoppar upp och ned, kollandes på mig. Samtidigt som dom skriker "Ey, vi vill knulla dig"

En känsla sprids ut i min kropp. En otrygghet. Jag kände mig väldigt rädd, rädd för att bli påhoppad. Så jag skyndade på mina steg, kollandes bak om dom kom tillbaka, vilket dom inte gjorde.

Ett lugn spreds i min kropp igen, och jag kunde andas normalt igen.
Men plötsligt kör en bil förbi, med rutorna nere. Han stirrar på mig, samtidigt som han tutar. När den här gamla mannen åker förbi, spänns hela min kropp. Och jag är beredd på att han ska stanna och hoppa på mig.

Men han kör förbi, upp för backen. Men denna gång kan jag ej gå tillbaka till mitt lugn, utan jag går på spänn hela vägen hem.

Ni vet ju att det varit sommartorsdagar här i Borås. Det är mycket människor.

En torsdag gick jag och min kompis förbi en butik, och det kommer en bil förbi. Mannen i bilen drar ner rutan och ropar "Bruden, jag gillar din röv".
Jag pekade fingret åt han, och han pekade tillbaka innan han körde förbi.

Och den sista torsdagskvällen gick jag med min kompis på en gata. Vi pratade och hade kul. Då kommer det en gammal man förbi, med system påsar i handen och sitt "gäng" bakom sig. Notera att killen var runt femtio år.

Han sätter blicken på mig, studerar mig. Innan han vinkar på ögonbrynen.

Jag måste kunna gå på en gata utan att bli påhoppad. Oavsett om jag har klänning, jeans eller kjol.

För jag blir rädd när folk gör så. När sliskiga män ger mig sådan kommentarer. Det ger en, en viss osäkerhet. Man vågar tillslut gå själv längre. För det finns en risk att man blir påhoppad.

Och den risken borde inte finnas.

Girl online, going offline

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hörrni

Usch vilken kväll det var igår:( Jag bloggade ej just för att det var en jobbig kväll.

Tänker inte gå in på allt idag, då det är färskt fortfarande. Utan det kanske någon gång i framtiden, förhoppningsvis. Men jag hoppas ni förstår att jag inte bloggade igår kväll.

Idag blir dock roligare, då jag redan nu är hos fabi. Ingen aning om vad vi ska hitta på idag, men något kul blir det nog.

Girl online, going offline

Tre typ likadan bilder:) hihi

Likes

Comments

Hej på er

Japp, det är jag det:( Men jag hade faktiskt fullt upp igår, då jag var med massa kompisar.

Men idag ska jag träna, och sedan bara va. Sista sommarlovs veckan, det känns så himla, himla sjukt. Ett helt sommarlov är till ända.

Men i alla fall, så hade jag en jätte bra dag igår. Var först på stan och sedan gick jag och fabi hem till några kompisar och kolla film.

Hoppas ni också hade en bra dag!

Girl online, going offline

Likes

Comments

GIRL ONLINE, GOING OFFLINE