Header

GRL PWR

Först och främst vill jag hylla alla de kvinnor och män som står upp för alla de kvinnor som blivit illa behandlade. Ni är så grymma.

Hejhopp. Uppdatering inte på topp, måendet inte på topp. 1. mensvärk 2. stress över skolan 3. jag ser så många kvinnor bli illa behandlade i olika tidningar med mera. Ettan kan jag klara av. Tvåan med för den delen. Men trean ska jag inte behöva må dåligt över, den punkten ska inte behöva finnas.

Helgen blir rolig guys. Liseberg på lördag med min tjejer, och en annan rolig grej på fredag. Bilder kommer kanske då...

Vill tillbaka...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello Hello hello

Nej asså, vaknade med en jätte bra känsla i kroppen i morses. Det kändes inte så dåligt med måndag faktiskt. Men sen så såg jag på en klasskompis privata story ”Halvt taggad på bokprov”. PROV. Jag hade helt glömt att vi hade prov idag? Så andra lektionen hade vi ett svenskaprov, vilket inte gick bra för mig. Men jag vill verkligen att det ska ha gått bra, dock tror jag inte det.

Har ätit tre hamburgare i helgen. Fredag kväll, lördag på dagen och lördag kväll. Och jag är fortfarande lika sugen på det, så det blir det ikväll igen. Imon blir det dans äntligen! Har varit tvungen att vara borta i två veckor, eller Aa, två gånger. Har verkligen haft sån ångest över det, men det får bli som det blir.

Från Stockholm

Likes

Comments

Ja, det är så planerna ser ut idag. Inget man kan klaga på direkt. Igår blev det två grejer som jag kunde stryka ifrån min lista. Idag ska vi säkert käka lunch på något mysigt ställe, precis som igår. Lunchen var inte riktigt min favorit, men det slank ner!

Likes

Comments

GIRL ONLINE, GOING OFFLINE