Header

GRL PWR

Hej hej hej

Kära är kanske att ta i, ”Hej igen helvetes måndag:)” är väl ganska mer rätt. Usch usch usch vad jag ogillar måndagar. ”Ny vecka, nya möjligheter” nej, verkligen inte. ”Ny vecka, mer stress”, lite så känner jag just nu. Känns som om livet bara kokar ihop som en enda gryta just nu. Men jag kämpar det sista detta året, för snart är det ju faktiskt dags för Thailand igen! Hur skönt? Det bästa av allt är att jag slipper skola i typ en vecka, då jag åker den 16:onde. Missar knappt något viktigt heller då alla betyg sätts då, eller redan är satta.

Var hemma innan tre idag, satte mig direkt vid skrivbordet och gjorde matteläxa. Matteläxa är nog det tråkigaste av allt plugg, för det har man haft sen typ tvåan. Men vid åtta ikväll ska jag iväg på ett pass på gymmet, ett dans pass som jag aldrig tidigare prövat, så det ska bli riktigt kul. Mamma ska också gå med!

Passet är slut klockan nio, så då blir det hem, duscha, och sedan sova. Sedan börjar allt om igen, kul kul kul.

Märkte nu att de senaste inläggen har varit väldigt negativa, ber om ursäkt för det. Det är bara skolan som är mitt största fokus, och som ni redan vet så är inte att gå i skolan min favorit aktivitet så att säga...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjenare!

Ugh, uppdateringen denna helgen har väl inte varit på topp, men jag har mina anledningar. Actually så har jag knappt varit inne på mobilen alls mycket denna helgen, förutom när jag kollat på how I met you mother. Har spenderat min helg med Gabriel, som jag sa, och bara liksom förträngt skolan och allt annat i mitt liv. Mest skolan, då de tar upp i princip hela mitt liv.

Men idag är det farsdag, och jag hoppas att alla kramar sin pappa lite längre idag och uppskattar allt de för för oss. Jag vill själv tacka min pappa för allt han gör för mig, jag älskar dig pappa<3. Hela familjen var på laserdome tidigare idag, som en liten present till pappa, sedan gjorde vi alla lunch som vi nu ätit. Så summan av kardemumman så har jag haft en toppendag!

Måndag imorgon igen, det känna sådär. Veckorna går förbi så fort, och likaså gör helgerna. Ibland vill jag verkligen stanna upp och uppskatta allt som händer i mitt liv, då jag knappt hinner med det.

Ikväll blir det nog bara mys med familjen och inget annat!

Detta är faktiskt inte min bild, utan min systers, men jag tyckte den var så fin så jag snodde den! Så cred till dig Emma!

Likes

Comments

Tjena mors

Jo, brun utan sol. Inte riktigt min grej kanske. Är inte ett super fan av att se ut som en brun fläck, för det är så jag har set ut hela eftermiddagen. Mammas min när hon kom hem från jobbet är oslagbar, och hon gapflabbade ganska hårt. Pappa märkte det när jag pekade på ansiktet och sa ”Jag är brunfläckig”, då märkte han och skratta han med. Nej men tack fina syster för att din insats:) fingers crossed att det ser bättre ut imorgon efter jag duschat!

Var ju meningen att jag skulle lägga upp en bild här på hur det såg ut innan, men jag kastar nog den idén...

En grej som har börjat hända mer och mer är att jag har en bra morgon och förmiddag, men totalt tappar det på eftermiddagen och kvällen. Mitt humör total sänks, och så gör typ min pepp på livet. Haha, okej inte riktigt så kanske, men typ. Jag är helt slut när jag kommer hem, även om vi haft en riktigt chill dag i skolan. De sista lektionerna är ibland helt suddiga för mig, jag liksom kommer knappt ihåg något då mitt humör är nere. Det får jag sedan jobba med hemma i stället för i skolan, vilket är 100 gånger tråkigare.

Helgen tillbringas hemma med Gabriel, min pojkvän. Inga planer är lagda, vilket känna riktigt gött. Rummet har ju äntligen blivit klart nu, och i måndags fick jag min säng. Varenda dag i veckan har jag tvingats upp tidigt från morgonen, och det ska bli skönt att få ligga kvar i sängen hur länge man vill.

Vi hörs imorgon! Girl online, going offline

Likes

Comments

GIRL ONLINE, GOING OFFLINE