​Jag har gått och blivit en sån där hurtbulle oxå. Att få komma ut och röra på sig är bland det bästa som finns, det är medecin för själen och kroppen. Även om det är riktigt motigt att komma ut så känns det mycket bättre när man väl gjort det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter väldigt många månader så börjar jag blogga igen. Varför har jag inte bloggat?
Jag har inte haft insperation till att skriva något, och ska jag blogga vill jag göra det seriöst.
Speciellt eftersom precis vem som helst kan gå in och läsa allt jag skriver om mitt liv, och jag har inte riktigt bestämt mig hur mycket jag vill dela med mig av mitt liv.
Jag väljer även att ha kvar mina gamla inlägg, skrivet är skrivet lixom.​
Sen när jag faktiskt bloggade seriöst under en period för ca 1 år sen så fick jag ganska många läsare, det om något är värt att forsätta för! Och även fast jag inte bloggat på över ett halvår så har jag fortfarande människor som är inne och läser min blogg, det kan vara lite intressant ändå haha. Men men, det ända jag har att säga er är att 2016 kommer bli ett galet år, häng med på min resa!

Likes

Comments

Var ute och gick igår, jag måste försöka komma igång och röra på mig för jag har blivit så jävla tjock. Fick influensa så det var nästan en månad sen jag var ute och sprang. Någon som har några tips på och koma igång? :)


Likes

Comments

Igår skulle jag och Saga in till stan en sväng på lunchen. På vägen hem lyckades vi på något vis få sladd på bilen, och hamnade i diket, och välte.
Eftersom de bara är en moppebil så går det inte så fort så vi klarade oss, lite ont i nacken bara men det går över. Kul var det, inte för saga dock som får laga bilen. 😃
Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot Örebro igen. Härligt! 😄

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en sån där period när det inte spelar någon roll vad jag gör, allt gör ont.
Det gör så sjukt ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Kan inte sova, idag var första gången på länge maten smakade någorlunda gott.

Jag tycker nog ändå någonstans att dom människor som lovar att dom alltid ska finnas där för en,
dom finns fan heller där. Jag är så trött o besviken på människor.
Speciellt dom människorna som står en allra närmast,
nej ush säger jag bara. Blir nog att gå och gömma sig under täcket det här lovet..

Likes

Comments

Igår var jag ute med kimmy, kryckan, robban och gled lite 740. Skönt att få komma ut o tänka på lite annat! Dock gick ju robbans bil sönder efter en stund. Dehär med bilar är inte alltid glassigt 😂
Likes

Comments

Just nu är de för mycket. Allt överallt.

Likes

Comments

För att jag är kär, så grymt kär! ♡

Likes

Comments

Livet rullar på, jag är kär och har världens bästa vänner ♡ men för de är fan inte livet okej, går hos bup nu och orkar fan inte gå till skolan heller för den delen. Falska vänner har jag oxå upptäckt att jag har, vänner som man känt hela livet som går bakom ryggen på en. Så nu går mitt liv typ ut på att gå på massa möten i skolan, möten på bup. Hoppas det ordnar sig snart. Men tills vidare får jag vara glad för det jag har. Lite bilder kommer nu från ett par helger 👌


Likes

Comments