Hejsan på er, dagen idag blir trevlig. Julia tar tåget hitt så hämtar henne på stationen eller tar bussen ditt och möter henne. Eftersom det inte alltid är lätt att hitta här och speciellt inte när det gäller västtrafik som är åt skogen fel och bara krånglar hela tiden. Alltid är det något som inte stämmer i deras system och de sker ju alltid vid tillfällen där man inte alls har tiden med sånt.
Sedan får vi la se vad vi hittar på , det var 1 månad sen vi såga sist, det är otroligt skönt att veta att vi träffas så sällan och vet att vi ändå har lika bra kontakt!
Att vi har träffats på ett ridläger för snart 1 år sen skulle jag inte alls tro, och träffas 3 gånger på 1 år och veta att jag alltid kan ringa henne om något hänt eller vet att jag kan snacka med henne om allt är otroligt skönt.
Så tack till sjöstjärnas ridläger för jag fick lära känna en sådan underbar person!

Likes

Comments

Har tänkt så mycket på det här med språkresa & just till Malta, någon jag verkligen vill göra. Både få resa utan mina föreldrar för första gången och samtidigt plugga upp min engelska. För behöver verkligen träna upp den och det vet jag själv.
Och samtidigt få en upplevelse för livet, kollar ungefär varje dag in på Sts sida om det finns plaster kvar och än så länge gör det ju de, men snart är det försent och börjar typ få ångest över att jag inte tar tag i det eftersom det verkligen är något jag vill.
Men jag känner väll att det är la lite ute i sista minuten, men om man är som mig så blir allt i sista minuten och inget blir av tillslut.
Ser ni hur dröm detta ser ut eller?

Likes

Comments

Tror jag är en person som anpassat mig efter hur alla andra ser ut där jag bor, eller hur alla andra klär sig! Men det är inte min stil iallafall inte de jag trivs bäst i, jag kan tyckte det är snyggt och jag gillar att ha på mig de jag har på mig, men innerst inne skulle jag faktiskt bara vilja gå Runt i mjukis byxor eller jeans och en hoddie.
Det är något av det bästa jag vet, det de jag trivs bäst i och känner mig mest bekväm i.
Här nere kommer bilder som beskriver hur jag menar men min stil och jag äger inget av detta, vilket får mig att förstå att jag bara gått på vad alla andra har och inte vad jag själv vill ha.
Men vill med tillägga att jag trivs och tycker det är snyggt tex med blusar och smycken osv också men inte lika mycket.

Likes

Comments

Antingen är jag hos Linus eller så är jag i stallet känns det som, det känns som det ända min blogg består av är det men det är nog det jag har gjort denna veckan, tror det händer lite mer nu och inte bara samma hela tiden.
Just iallafall just i stallet som sagt och ska rida om 30 min ungefär, senare är det bara hem och mysa med chip och som jag hoppas pappa köper nu när handlar annars blir det la bara chip.
Jo jag kom på en sak till jag gör jo jag äter mat eller ja mer godis hela tiden, och tittar film. Välkommen till mitt slöa och tråkiga liv ska vi döpa om bloggen till de kanske? Vad tycks haha.
Haha vi hörs kram

Likes

Comments