Igår var jag i Halmstad med Alexandra. Vi tog först en kaffe på Wayne's för vi kom dit så tidigt. Vi åt mat på O'leary's, blev nachos för båda- min vegansk med oumph! & sedan blev det bio, rings. Älskar the ring filmerna så var super taggad på denna, bra faktiskt!

Likes

Comments

Jag måste säga att jag lyckades bra med den här. Hade ingen aning om vad jag skulle laga ikväll men visste att jag var tvungen att använda champinjonerna som fanns kvar. & var sugen på spenat.. så detta är vad jag trollade fram! Tyvärr saknas en gnutta vitlök då den var slut här hemma, det hade nog passat bra.. & vitlök liksom- as gott.

Med Bjäst & favorit saltet med såklart

Likes

Comments

I helgen har det varit MLG, fredags satt jag & Janna & kollade från 8 då det började. Lite senare kom Ander & Victor också, kollade hela natten i princip & lite annat med. Somnade riktigt sent då & vaknade tidigt dock.

Igår kväll fortsatte MLG & vi var samma gäng igen, blev lite drinkar & nachos till med. Somnade lite tidigare än i fredags.
Sen idag vaknade vi runt 10 & vid lunch åt jag & Janna pizza innan hon åkte till jobbet. Blev paus från vegan denna helgen men nu mår magen inte bra så blir as skönt att äta veganskt igen.
Har ju inte bloggat så mycket på det sättet att jag skriver om vad som händer på senaste så jag vet typ inte hur jag ska formulera mig hahah, skummaste. Imorgon jobb halvdag & sedan Värnamo.

Likes

Comments

Min middag idag som jag precis åt upp.
Beställde förresten Bjäst (nutritional yeast) idag med. Det är flingor som veganer använder i matlagning med smak som efterliknar ost smak. Ska bli sjukt spännande att prova!

Likes

Comments

Äntligen fick jag hem mitt halsband. Har velat ha detta sedan Anna announce'ade sin kollektion för snart ett år sedan (?). Men har tagit mig ett bra tag att faktiskt beställa det.. & nu har jag det i min ägo. Det är ett silverhalsband med mitt stjärntecken på det. Väldigt nöjd, äntligen har jag ett fint halsband, haha.

Likes

Comments

Frulle- Havregrynsgröt: Havremjölk, kanel & maple syrup
Hönökaka, vegansmör flora & veganost Astrid & aporna
Bravo apelsinjuice

Dinner- Hasselbackspotatis m. rosmarin & vitlök. Vegansk schnitzel hälsans kök. Favoritsås m. Havregrädde

Likes

Comments