Ojsan det tog ett tag för mig att skriva detta.. men iallafall. I fredags kom Sanna & Karro så att de var hemma när jag slutade jobba & hade t.o.m hämtat pizza i lagom tid. Vid 7 ish hämtade jag Alle på stationen & vi alla fixade oss tillsammans. Runt halv 10 typ blev det lite fest med skoj folk, bra kväll.

Lördagen vaknade jag & Alle tidigt, halv 8 redan & vi började med att kolla på film. När den var slut blev det städning & resten av människorna började vakna. Vi lagade mat tillsammans senare & sen var vi as trötta så jag & Alle kollade på ännu en film- Gone girl, aaas bra!
Runt 5 åkte jag, Alle & Janna till Anderstorp. Lämnade Janna hos Nelli & vi åkte hem till Alle. Fest igen, denna gången på högis. Vi åkte på förfest hos Amanda i Gislaved & sen till högis då, ännu en kul kväll där man träffade massa folk man ej sett på ett tag.

På lördagen vaknade jag & Alle lite senare & då blev det pizza till lunch. Efter det åkte jag & hämtade Janna & vi åkte hem. 4 kom Ida hem till mig & vi pratade lite samt spelade COD, as kul hahah 😉 Halv 7 åkte hon hem & jag, Janna, mamma & Boa åkte till Hylte för födelsedagsfirande av Frida + farväl av Karro som nu är i New Zealand. (Hoppas på att åka ner dit runt jul)

Det var min helg, fullproppad Basically. Imorgon är det torsdag & snart helg igen gooshhh.

Likes

Comments

Veckorna går super fort nu, speciellt helgerna.. Jag kom precis hem från en springrunda. Har inte skrivit typ nägot om detta (?) men jag har iallafall börjat springa utomhus igen! Springer kortare distanser men med intervaller, så det blir runt 15 min varje runda. Idag gick det verkligen bajs.. Det var bara ett intervall där jag verkligen kände att jag hade ork men resten var super tungt. Mycket för att jag ej sprungit på typ 4 dagar nu tror jag.. dåligt av mig. Har iallafall bokat upp 4 dagar spring nästa vecka & måste bli måndag-torsdag då jag ej hinner resten av veckan haha. Keep it up ffs.
Jobb imorgon inte taggad alllsss, helgen längtas det till dock! Nu dusch & sen sova, natti

Likes

Comments

Här är yoghurten jag brukar äta, den är super god & jag känner ej av soyan i den. Provade även ny müsli med, den var jätte god! Klockan är as mycket jag vet men jag åt frukost nu haha, vaknade typ halv 2. Imorgon är det måndag igen..

Likes

Comments

.. just another attempt to make the voices stop. rapping to prove nothing, just writing to say something cuz I wasn't the only one who wasn't rushing to say nothing. this doesn't mean I lost my dream because right now I got a really crazy mind to clean ..

Likes

Comments

Hejsan, har helt glömt skriva om träningen & allt så gör det senare i veckan. Här får ni två my chem låtar bara för att Twenty One Pilots' cover av Cancer släpptes idag.

The five of us are dying. När aaalla mcr fans trodde att det skulle bli reunion... lipade bara lite när det inte var så.

​Hade önskat att det blev en piano version med Tyler av Cancer.. men men, denna var bra med såklart. Dock försvann mycket bra av texten då den blev editad på detta viset. You go Ty though.

Likes

Comments