Hejsan, längesen jag skrev känns det som. Måndag igen iallafall & dagen har vart ok. Jag var så otroligt slö när jag vaknade, kan vara blandningen av mina migräntabletter som gör en dåsig & mina sömntabletter.. Men har vart hemma i lite mer än en timma nu & till kvällsmat blev det det här under. Vegansk "kycklingburgare" med stuvade makaroner, eller mags som pappa kallar dem lol. Okey, ni där ute som inte äter kött PROVA dessa burgare, jag lovar det är bland de godaste köttersättningarna jag har provat!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var ute & gick en längre runda efter lunch, hemma gjorde jag lite övningar innan jag duschade & sen lagade mat. nu är jag i relax mode, söndag trots allt, så har lite chips med dip, choklad jag ännu inte öppnat & ska kolla lite serie

Likes

Comments

Hittade denna raw food, vegan, glass på Coop igår. Eller jag har sett den länge bara aldrig kollat närmare på det. Smakar kokos då det är "kokosmjölk" i den typ, även cashewnötter i! Den var god i choklad smaken, enda var väl att den var lite lustig att ta ur då det blev lite som shaved ice cream ifall ni vet vad det är. Lättare ju mindre frusen den blev såklart.

Likes

Comments

Till middag igår blev det schnitzel från hälsanskök, klyftpotatis & favoritsås! På kvällen blev det chips & dip (jag brukar ha holiday dippen då den inte innehåller mjölkpulver som alla andra gör i princip) & så spelade jag ps4. Idag blir det en sväng till gekås.

Likes

Comments

Åter igen en vegansk godsak här på bloggen. Delicato chokladbollarna är nämligen veganska! De som är så himla goda med.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Kom hem från Värnamo för en stund sedan & har ätit frukost. Börjar jobba 1 & jobbar till 4-5 något sen blir det fredags chill

Frulle^

Likes

Comments

Var ute & gick en runda för en stund sedan, imponerad över att jag ens gick ut alls haha. Inte ofta jag har ork till det. Nu har jag lagat tortellini med krämig sås så det lockar ordentligt. Riktigt stor portion med Hahah oj.

Likes

Comments