Just nu sitter jag på bussen hem från skolan.
Vi har haft nationella prov mellan 8-11:30 i engelska som faktiskt är det svåraste ämnet för mig, men jag tycker det gick skapligt bra nu när jag verkligen försökte.
Sen fick jag veta att jag är klar med allt viktigt i skolan så det känns ju sjukt skönt för mig som nästan alltid ligger efter i alla ämnen.
När jag kommer hem ska jag nog baka chokladbollar eller något annat gott och sätta mig i soffan framför någon bra film så resten av dagen ska jag bara slappa mig igenom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit så bra.
Åkte hem till Rasmus i fredags efter skolan. Vi åt god mat hemma, sen åkte vi ut och åkte epa med några kompisar i någon timme på kvällen. Sen när vi kom hem gick vi och la oss direkt. I lördags vaknade vi runt tio och gick då upp och åt frukost för att sen åka ner på marknaden nere på stan. Som vanligt fanns inte mycket kul där men jag köpte en langos som var sååå god. Jag tycker dock att langos ör lite för dyrt på marknader. Den jag köpte kostade 80 kr och den bestod bara av friterat bröd som själva langosen är gjord på och lite skinka, ost och creme fraiche. Men eftersom det är så gott så är det värt pengarna.
Efter marknaden åkte vi hem en sväng.
Rasmus fixade fläkten i epan så vi skulle få värme till kvällen eftersom det var bilträff i insjön som vi skulle på.
Det var trevligt där i insjön trots vädret. Det var riktigt kallt med snöblandat regn. Men vi träffade mycket trevligt folk så det var verkligen värt det. (Säger jag som slapp betala bensinen haha) När vi kom hem så somnade vi typ direkt vilket var väldigt skönt. Idag har vi inte gjort något speciellt, vi vaknade runt 11 och gick upp och åt frukost. Efter det låg vi bara och degade i sängen.

Runt 5 tog jag moppen hem och det var nog kallaste turen i år. Hade ingen känsel i varken händer, ben eller fötter så jag landade i duschen i en timme när jag kom hem.

Nu ska jag bara gå och lägga mig, imorgon har vi nationella prov i engelska, både skriftligt och hörförståelse. Jag är sjukt nervös för det och jag vet faktiskt inte om jag kommer klara det. Men det är väl bara att göra mitt bästa och hoppas att det går bra!

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på att börja blogga igen och som dom flesta så har jag haft en del bloggar sen jag var runt 10 år fram tills nu. Det började med att jag skaffade en blogg med min kompis där vi skrev om "vårat liv tillsammans" när vi lekte med varandra osv. Sen började jag med en helt egen blogg, men jag skrev ett inlägg kanske 1 gång i månaden och det var nog ändå det tråkigaste inlägget som jag läst nu när jag ser i efterhand.

Kanske blir den här bloggen lika tråkig, kanske inte. Jag vet faktiskt inte.
Anledningen att jag kände att jag ville börja blogga nu igen är dels för att få skriva av mig och sen för att faktiskt få något att göra när jag bara sitter hemma, så jag tror verkligen att en blogg skulle vara något.
​Gillar du inte det jag skriver så läs någon annans blogg eller något istället för att skriva hat eller annat skit.

Likes

Comments