View tracker

I fredags fyllde jag år och tänkte att de kunde vara roligt att visa vad jag fick osåååå!

Fick även pengar men det är inte så roligt att fota och känns så onödigt att visa!

Fick också choklad och nutella av Moa men skulle få nåt mer av henne i veckan hihi! Den sista bilden med de svarta armbandet ser jättekonstigt ut menmen, de är typ ett halsband som man kan ha som armband också, vilket jag föredrar!

Efter mitt släktkalas kom Ida, Jennifer och Moa och efter en stund kände vi för att ta mopparna en sväng, därav bilden!

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kände för att göra ett inlägg med bara en massa bilder från denna sommaren och tidigare iår typ. Har gjort så himla mycket denna sommaren/våren så kände att de kunde vart kul att visa det!

Vi ju på Cypern i april och sedan i slutet av maj fick vi en resa till madrid av Min stora dag, som är en organisation som gör en massa bra saker för svårt sjuka barn i svergie! De va verkligen superroligt och vi fick se Real madrids sista match mot getafe haha så de va ju jätteroligt!

Sen har jag varit på konfahajk, haft moppekurs, slutat 8:an osvosv.


puss

Likes

Comments

View tracker

Sjukt himla längesen jag hade en blogg nu, va typ 2 åren hahah, men kände att de skulle vara kul att börja igen eftersom jag har så himla tråkigt n på sommarlovet. 

Kände att jag ville ha en lite mer aktiv blogg med mycket bilder och ordentliga inlägg som jag verkligen ska "satsa" på haha! Tänkte att jag skulle försöka blogga flera gånger om dagen och göra tidsinställda också för att kunna få upp inlägg även när jag är i skolan, på träningar osv. 

Nu blev det bara ett litet inlägg för att starta bloggen haha!

Bloggar förhoppningsvis mer sen!

​puss

Likes

Comments