View tracker

​Hej 

Vill nu meddela att min nya sida med blogg och lite annan information är nu färdig. 

https://afzeliuswellness.wordpress.com 

Tack för att ni läste här men jag lovar er ny börjar det på riktigt :) 

Elin 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ibland önskar jag att jag hade två timmar extra varje daga för att kunna lägga på mitt arbete. Jag har nog inte berättat att jag har tre jobb. Låter mycket men det funkar ganska får jag säga, men det gäller att man är fokuserad och strukturerar upp tiden väl. Jag har tyvärr inte varit så duktig på det i början på mars och det känner jag av nu.

För er som inte vet så jobbar jag som badvärd på Högevalls badet i Lund deltid. Jobb nummer två är som personlig tränare på Actic Delphinenbadet i Lund. Nummer tre är som Forever business owner. Det jag behöver är att prioritera är att ta den tiden som det krävs för att jag ska få in min business inom Forever Living att växa. Detta är något som jag brinner starkt för och detta företag har lärt mig att drömma och sätt nya mål. Det gör att jag vill lägga mer och mer av min tid där.

Vad drömmer ni om ?

Min största dröm just nu är att kunna ha mitt drömbröllop. Datum är redan bestämt det är bara budget och alla detaljer som krävs. Ett starkt mål för mig !


​// Elin 

Likes

Comments

View tracker

God morgon, pigg och glad kl 5 på morgonen nja stämmer inte riktigt. Jag är ingen morgon människa så pigg är jag definitivt inte men ganska glad ändå.
Jag har sedan två veckor tillbaka fått ett nytt jobb i Lund på ett badhus som simlärare. Det betyder att jag ofta jobbar tidig morgon. Att gå från att jobba nästan bara kvällar till extremt tidiga morgon känns jobbigt.
Tyvärr har jag inte riktigt kommit in i att lägga mig tidigt än. Men det får bli en av dagens uppgifter ! Att lägga mig senast 22.

Så nu tar jag min ultra shake, aloe vera, te och frukt och kör till jobbet.

//
Elin

Likes

Comments

Idag är dag 4 av 9 på min C9 kickstart. Det känns väldigt bra, huvudvärken har börjat att försvinna men sötsuget sitter fortfarande kvar. Visst är jag hungrig och helst på kvällen. man personligen tycker jag att "suget" är jobbigare än hungern.

Hittills har lag förlorat 2-3 cm på både armar, byst, midja och höft. Dock så ligger lår och vader kvar men kommer kanske i slutet. Jag har även gått ner lite i vikt men hoppas på en högre siffra i slutet. Vi får se vad det blir i slutändan.

Tog foto när jag började så ni kommer även få se före & efter bilder.

Idag började jag min dag med 45 min promenad i detta väldigt höstliga vädret vi har just nu. Efter detta har jag spenderat min tid bakom datorn för lite fix. Ikväll ska jag till gymmet för att ha 4 kunder.


// Elin 

Likes

Comments

Vaknade som vanligt lite för trött men gick upp och började dagen. När jag cyklar ner till stationen så är jag lite sen så istället gör att cykla lugnt så får jag trampa på. När jag väl är framme ( med 2 min tillgodo) så ropar de ut att det är signalfel.
Tåget inställt, andra gången på två veckor. Så fick snabbt cykla hem och ta bilen istället.
Hoppas på att resten av dagen blir bättre !

// Elin

Likes

Comments

Dagens lunch kommer från loviseberg och dricks påväg till jobbet & dagens outfit är en absolut favorit. Skinnjacka, poncho och hatt. Älskar det !
Hoppas ni njuter av det härliga höstvädret!

Hatten kommer från River Island, ponchon från Lindex.

// Elin

Likes

Comments

Godmorgon !
Har sovit riktigt bra inatt, antagligen för att jag var så trött igår. Idag börjar jag min dag som jag brukar med min Aloe Vera & argi+.
Då min förkylning fortfarande sitter i så börjar jag idag dagen med en promenad. En lång promenad ut till Frostavallen.

Detoxen är upplagd så här
- ca 500 kcal /dag
- mitt intag ska består mes av grönsaker, frukt & bär.
- liten av baljväxter och sojaprodukter
- mycket lite av ägg och lax
Försöker undvika allt annat.

Likes

Comments

Idag har varit en lång dag ! Öppnade gymmet imorse 6.15 vilket betyder att klockan ringer 5.00. Det var inte så farligt att gå upp som det brukar vara men detta beror antagligen på att jag gått upp tidigt hela helgen.
Efter att jag slutade i kassan hade jag 5 timmar med pt kunder som väntade.
Kände att jag var lite för trött när jag körde hem i mörkret och när jag kom hem undrar jag om jag borde ha gjort det.
Alltid lätt att vara efter klok :/ men inget hände men värt att påminna sig själv till näst gång.

Anledning till min trötthet kan även bero på att jag idag började på en 9 dagars detox. Jag ska uppdatera er imorgon om hur det går :)


Nu ska jag släcka lamporna och säga till sambon att stänga av tv:n. För nu är jag värd en lång djup sömn !

// Elin

Likes

Comments

God morgon!
Sitter nu på Box utbildning. Ska bli riktigt roligt. Dock är jag inte frisk än. Så innan vi började gick jag in på Ica och köpte min absoluta favorit juice !

// Elin

Likes

Comments

Kvällens promenad gjordes i Lund mellan två kunder. Gymmet ligger nära utkanten av Lund så det blev en riktigt härligt promenad med bara lite regn stänk. Men pannband och vantar är nu ett måste så det nu är riktig höst.

// Elin

Likes

Comments