Wedding , Workout

Nästan två månader har gått ! Har i flera veckor nu tänkt uppdatera bloggen om hur det går med bröllopsplaneringen men det har varit så yrket att göra. men jag trodde verkligen inte att det har gått nästan två månader sedan jag uppdaterade bloggen!

Sedan några veckor tillbaka har jag börjat på ett nytt tränings & kost schema för att komma i form till bröllopet. Detta är inte för att "komma i" bröllops klänningen men (den hänger där hemma och passar) jag känner att jag vill må bra och vara nöjd med mig själv.

Jag är nöjd med hur jag ser ut men så fort jag kollar på bilder av mig själv så är det precis som jag ser en annan tjej. Det är just detta som inte får hända med bröllopsfotona. Jag vill kunna känna att det är jag på bilden och inte en annan version av mig.

Så därför har jag nu börjat äta mer strikt och träna regelbundet. Jag har alltid tränar regelbundet men det har alltid varit olika saker och precis vad jag känner för just då simma, styrketräning, gruppträning löpning mm. Men du är det till största delen styrketräning med höga repitioner och konditionsträning.

De förste tre veckorna gick bra! Men kom av mig då jag blev förkyld. Så nu få jag ta mig själv i kragen för nu är det bara 81 dagar kvar!

// Elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life , Wedding

Efter en hel dag på jobbet tillsammans med en underbar kollega kunde jag inte bara sitta och kolla på en film och ta det lugnt. Hon ska nämligen också gifta dig i sommar och det är så himla skönt att ha nån som är i samma situation som en själv.

Vi pratade mycket om planering och andra detaljer. Jag insåg att jag ligger efter i min planering av bröllopet. Inte med bara på en punkt utan på flera. Vissa kan jag inte göra så mycket åt, men en av sakerna jag kunde påverka var vår inbjudningar. Jag har hela tiden tänkt att det är så långt fram. Men vi behöver skicka ut dem snart så det var bara att börja "designa". Inga ursäkter och var sjukt inspirerade efter att vi pratat under hela arbetsdagen.

Jag har hela tiden haft en bild i huvudet hur våra inbjudningar ska se ut men jag är ju inte ensam om att gifta mig, måste ju ha med min fästman på valet ;) (Inte alltid lätt). Men till min förvåning så kom vi fram till hur vi ungefär vill att de ska se ut redan ikväll. 5 h i indesign men det var det verkligen värt !

Här är ett av våra prover ;)

Likes

Comments

Life

God förmiddag! Igår åt jag endast en shake till frukost, en grön smoothie till lunch & sedan kycklingfilé med sötpotatis och broccoli till kvällsmat. Jag kände ända fram till kvällsmaten att detta var lagom med mat. Var inte hungrig och kände mig pigg. Men efter kvällsmaten blev jag hungrigare och hungrigare. Jag insåg att jag nog ätit lite för lite igår så idag testar vi nått annat.

Dagens frukost bestod av två hårdkokta ägg och tomater. Hoppas kunna hålla mig bättre på det idag så jag inte blir så super hungrig ikväll. För det är ju på kvällen som sötsuget kan komma och då vill jag verkligen inte känna mig hungrig med !


Likes

Comments

Life , Wedding , Workout

Som säkert många andra så vill jag med komma i min bröllopsform. För mig handlar det bara om att vara hälsosam och att jag känner mig nöjd med mig själv. Många har frågat om jag har nått specifikt viktmål. Men nej det har jag inte jag vet ungefär hur jag vill se ut, vältränad och frisk. Så därför har jag satt viktmålet varje vecka istället för att sedan sluta när jag känner att jag nått mitt mål.

Jag måste ju ha nått mätbart för att jag ska veta att jag är på rätt spår. Jag har även tagit mått för det är inte alltid som vågen gör rättvisa.

Hur jag ska nå min form är att är såklart att börja äta nyttigt och hälsosamt, jag vill undvika socker så gott det går och dra ner lite på kolhydraterna. När det sedan kommer till träning så kommer jag att växla mellan styrketräning och konditionsträning. För jag vill ju inte bara tappa i vikt utan även behålla muskler och känna mig frisk och stark!

Idag så är det styrketräning på schemat och imorgon kommer jag att köra löpning. Jag ska försöka uppdatera er med allt jag gör!

Bild från förra sommaren då jag var i bättre form än vad jag är nu men det är bara att kämpa sig tillbaka !

Likes

Comments

Life

Idag fick jag verkligen ställa mig själv denna fråga. Var är mitt huvud ? Hur kunde jag inte fatta ? Det blev en till synes lugn stat på dagen då jag gick upp och tog min kopp citronvatten. Jag tog sedan en promenad med Johan mer till stationen. Väl där insåg jag att jag började mycket tidigare än vad jag trodde!!

Det var bara att springa till jobbet och börja arbetsdagen ! Asså jag fattar inte, jag visste att jag hade saker inbokade på mig själv men på nått sett hade jag glömt... ändå gick jag och min sambo och Johan och pratade om jobbet på promenaden.

Men men allt löste sig till slut. När jag kom hem 10 h senare blev jag påmind om varför jag gifter mig just med Johan! Alltså min man han kan. han hade köpt en present till mig ! Jag frågar honom varför får jag en present ? Jo för att du är så duktig som fixar det mesta med bröllopet. Älskar honom ! I paketet hittar jag PLAIN GOLD CUP dot mugg från Indiskan som jag kollat på tidigare.

Så nu sitter jag här med min fina nya mugg med kaffe, riskakor med avokado och ska fortsätta med min bröllopsplanering.

Likes

Comments

Ledig helg är så skönt. Jag jobbar en helg och är sedan ledig två och så rullar det på. Jag har precis börjat jobba heltid och då känns de lediga helgerna så mer speciella!

Frukosten bestod idag av en skål soygurt med färska blåbär och banan, det är ju söndag så vi tog även lite stekta ägg. Sen kan jag säga att jag inte gjort mycket mer än att kolla på massa bröllopstårtor och youtube.Men på tränings schemat står det idag löpning så det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut ! Jag gillar inte att springa när det är kallt, gillar heller inte att springa inne på löpbandet så vad gör man .... Jo dubbla byxort, vinterjacka och vantar ! HAHA men det var ändå härligt att komma ut för solen sken och marken gnistrade. Det blev min "vanliga" runda på 4,6 km.Nu ska jag jag käka lunch för att sedan göra vid mig för söndag brukar betyda hockey! Så jag ska vara en duktig fästmö och syster och gå och kolla på killarnas match idag. Men jag klagar inte ÄLSKAR hockey ;)

Likes

Comments

Life , Workout

Sovmorgon ! Så skönt att vakna av sig själv och inte en väckarklocka som ringer långt innan solen går upp. Vi låg i sängen och bara pratade, för at sedan gå upp och ta en lång frukost. Tiden försvinner iväg för en men det är så skönt att slappna av!

Efter en lugn start gav vi oss av på en promenad till Erikshjälpen och Rödakorset. Letade inte efter nått speciellt men det är just dessa gånger man verkligen hittar saker! Jag hittade tre fina klänningar och en fin kofta, så himla nöjd !


Koftan !


Efter promenaden gick jag till gymmet och körde att pass ! Det blev först lite tungstyrka flr att sedan köra lite pulshöjande träning. Passet kändes helt okej får se vad det blir imorgon :)

Marklyft 5X4

Höftlyft 8X3

Armhävningar 6X4

Dips 5X4

Hoppande utfall 20X3

Mountain climbers 20X3

Snatch med hantel 10X3


Likes

Comments

Wedding

Jag tror inte att jag har berättat här på bloggen att jag ska gifta mig nu till sommaren! Så spännande !

Det är klart att det är mycket som behövs förberedas. Har så mycket inspiration och idéer som jag nu ska försöka få ihop och bli ett underbart bröllop.

Mitt färgtema kommer att vara guld, marinblått & vitt .Åh jag tror det kommer bli så bra men nu ska jag ta mig till sängen efter första veckan med heltid på ca 3 år :)

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag hade två timmar extra varje daga för att kunna lägga på mitt arbete. Jag har nog inte berättat att jag har tre jobb. Låter mycket men det funkar ganska får jag säga, men det gäller att man är fokuserad och strukturerar upp tiden väl. Jag har tyvärr inte varit så duktig på det i början på mars och det känner jag av nu.

För er som inte vet så jobbar jag som badvärd på Högevalls badet i Lund deltid. Jobb nummer två är som personlig tränare på Actic Delphinenbadet i Lund. Nummer tre är som Forever business owner. Det jag behöver är att prioritera är att ta den tiden som det krävs för att jag ska få in min business inom Forever Living att växa. Detta är något som jag brinner starkt för och detta företag har lärt mig att drömma och sätt nya mål. Det gör att jag vill lägga mer och mer av min tid där.

Vad drömmer ni om ?

Min största dröm just nu är att kunna ha mitt drömbröllop. Datum är redan bestämt det är bara budget och alla detaljer som krävs. Ett starkt mål för mig !


​// Elin 

Likes

Comments

Life , Food

God morgon, pigg och glad kl 5 på morgonen nja stämmer inte riktigt. Jag är ingen morgon människa så pigg är jag definitivt inte men ganska glad ändå.
Jag har sedan två veckor tillbaka fått ett nytt jobb i Lund på ett badhus som simlärare. Det betyder att jag ofta jobbar tidig morgon. Att gå från att jobba nästan bara kvällar till extremt tidiga morgon känns jobbigt.
Tyvärr har jag inte riktigt kommit in i att lägga mig tidigt än. Men det får bli en av dagens uppgifter ! Att lägga mig senast 22.

Så nu tar jag min ultra shake, aloe vera, te och frukt och kör till jobbet.

//
Elin

Likes

Comments