Header

Godkväll allihopa!😚 tänkte bara dra ett snabbt sista inlägg för idag👌🏼

Det vart inge kungsör idag då de ej hade svarat till mamma om hon kunde träna med hunden eller inte så istället drog jag och Jenne till Amanda för att prova balfrisyr och balsminkning på Jenne. Amanda fixade sminket och jag håret eller Amanda hjälpte till lite också💇🏻💄👄

Vi började vid fyra och vart klara runt cirka sju så de tog runt 3 timmar men kommer säkert ta längre tid på baldagen🙆🏼 efter det drog jag och Amanda till donken med hennes mamma och köpte lite mat såklart sedan drog vi tillbaka till Amanda . Nu sitter jag och väntar tills pappa kommer och hämtar mig , efter det vet jag inte vad som sker kanske kolla serie/film och gå o lägga sig efter det.

Men ni får ha en bra kväll så säger jag godnatt för idag! Puss❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello my darlings! 😚
Hoppas ni har haft en jättebra påskhelg! 🐣

Idag är än en dag jag bara kommer ta det lugnt, ska köra till Kungsör med mamma då hon ska träna agility med vovven. Efter det har jag inte så mycket planerat, kanske ta och träffa någon.
Har än så länge vart på en promenad med hunden och lagat lite mat till mig, vart kyckling & pommes nu ska jag fixa mig för jag har inget bättre för mig.

Känner att jag inte har något annat att uppdatera er med just nu so we're leaving it with that !
Ha en fortsatt underbar måndag!
Puss&kram ❤

​Försökte va lite tumblr haha..😅

Likes

Comments

Well hello! 😚Då hade jag tänkt mig att göra ett nytt försök på bloggfronten, har inte gått så bra tidigare så vi får väl la ta och se vart detta leder!

Så sjukt skönt att ha påsklov, var verkligen välbehövligt även fast det inte var länge sedan vi hade lov men alltid skönt att vara ledig! Blir så stressad av skolan p g a diplomeringen i nagel vi har om ca 4 veckor gick inte så bra sist vi hade lektion....🙄 Men men de är bara och nöta tills de sitter!

Idag har varit en väldigt lugn dag, har vart ute med mamma och övningskört lite. Körde till munktorp fram&tillbaka sedan vidare till Ica och Ullvileden hem sen: Går faktiskt väldigt bra om man jämför med från början så känner att körningen inte kommer vara något problem när väl uppkörningen kommer sen!💪🏼 Men det är ett tag dit. För övrigt så har jag väl mest bara legat i sängen och kolla på Parneviks, storebror kom över en snabbis på fika med flickvännen.
I väntan på att Ex on the beach äntligen ska börja igen så kollar jag genom internet efter en bikini då jag såg att det står simning nästa vecka på idrotten och jag har ingen bikini(!!!) men tror jag hittat en topp som ska köpas in åtminstone!

Ni får ha en jättemysig måndagskväll så höres vi i morgon!
Godnatt, puss & kram o nyp i stjärten!❤


Likes

Comments