Jag minns inte ens när jag bloggade senast. Herregud det får inte ta sån här lång tid mellan varje inlägg. 
Men aja som ni märker så är jag inte jätte bra på rubriker så dom får heta lite vad som helst. hehe.

Livet rullar på, blir allt jobbigare och svårare att hantera. Det är väldigt mycket nu inför alla nationella prov och shiit som man måste plugga till och vi har små "test" i skolan i varje ämne nu innan proven för att kolla så att vi kan det mesta. så jävla jobbigt. På senaste tiden har jag inte haft någon inspiration  till att skriva nya låtar för jag har inte riktigt vetat hur jag själv mår och känner å vet då inte hur jag ska skriva låtarna men nu har jag hittat tillbaka till mej själv igen och håller nu på med 2 nya låtar :)

För 3 veckor sedan satt jag och min kompis Elin och pratade om hur ensam vi skulle vara på alla hjärtans dag..
Men nu blir jag nog inte det ändå.. Hehe 👊

Hale gött! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nej men det här med att blogga varje dag gick ju inte särskilt bra. men jag ska försöka bli bättre på det!

mycket har hänt sedan vi hördes sist, killar, vänner, familj osv. ni kommer nog få läsa mer å mer av min blogg eftersom jag kommer behöva ha en plats att skriva av mej alla känslor på. Just nu för tillfället ligger jag hemma med en förkylning och en satans huvudvärk, illamående känsla mm.  jag hoppas på att bli frisk så att jag kan få umgås med min lilla smula i helgen, saknar henne så det gör ont även om jag senast träffade henne i måndags, men har inte riktigt pratat med henne ensam på ett bra tag så det ska bli skönt att bara få mysa, prata och skratta lite, för det är verkligen nåt som jag behöver just nu. 

Ha det så bra! 

Likes

Comments

Allt ska hända samtidigt. Skolan kastar alla läxor, prov, uppsatser på mej å dom ska vara klara NU, helst nyss. Och när det kommer till allt annat, hemma, med kompisar, sången så ska allt bara läggas på mej å jag orkar inte mer. Har brytit ihop säkert 10 gånger på en vecka nu. Behöver bara sätta mej ner, prata med nån å släppa ut allt. Allt jag känner å hur jag mår för snart orkar jag snart inte dehär längre med mamma och pappa. Det är alldeles för svårt och när jag berättade om vem jag är som person för pappa så duger jag inte för honom. Jag vet inte vad jag ska ta mej till.

Likes

Comments

- Jag har insett nåra saker i mina år. Drömmar är drömmar och verklighet är verklighet. Livet är en fälla vi alla har fastnat i. Som en liten råtta som varit utan mat i flera dagar och är utsvulten. Plötsligt ser han en ostbit, han blir så glad så att han bara rusar fram och SMACK säger det… Sedan är man fast i fällan, som i ett klister sitter man där man sitter och kommer inte därifrån. Det hjälper inte hur mycket man skriker eller gråter. För när man vet att INGEN är där och hjälper en så är det meningslöst att ens försöka. Livet är en plåga som vi alla måste stå ut med. -

- Elina Broman

Likes

Comments

Med musik i öronen och solljuset i ansiktet i en blandning av miljontals tankar får livet att kännas så lätt för några minuter. Sedan är det nån jävel som väcker en från ens lilla drömvärld och man vaknar upp i verkligheten igen. Det är i det ögonblicket man helst vill slå till någon och skrika att man hatar hela mänskligheten. Människor är så jobbiga och samhället gör det inte lättare, man vågar knappt gå ut på gatan och vara sej själv utan att människor ska hoppa på en och säga att man inte duger. Man måste tydligen vara på ett speciellt sätt för att passa in bland alla andra. Jag vill inte vara som alla andra. Jag vill vara den jag är för egentligen kan ingen ändra på den jag är. Om jag vill ändra på mej kan bara jag gör det. Livet är bra i ungefär 3 minuter sedan vaknar man igen och märker att världen är helt annan än den borda vara...

Likes

Comments

Idag är det dags, pappa ska gifta om sej med en ny "fru". Jag och Lova ska vara brudnäbbar tillsammans med Åsas ungar. Jag ska sjunga 2 låtar och spela gitarr själv till och Lova ska sjunga med på en utav dom.

Men efter detta specktakel så ska jag iväg och lite skojj med mina hjärtan i Gävle, käka lite och gå på bio, försöka att inte tänka så mycket, bara glömma bort allt jobbigt runt omkring för en stund och bara skratta som vanligt.

Likes

Comments