Med snyggaste brännan också.. Haha! Var i Sandviken med klassen, solade och badade i havet hela dagen kvällen innan.. Resulterar i röd överkropp :(


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Bästa frukosten?

Det varierar! Ibland chiapudding, ibland havregrynsgröt, ibland musli, ibland olika frukter.. Ibland bara en hederlig rostad macka med ost på ;)


Bild från risenta's egna hemsida!

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?

Är bara 14 år, så vill inte ha något av det.

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Svart passar till allt! Men är det ett tråkigt svar? I så fall rött! (komiskt med tanke på att jag inte äger ett enda rött plagg)

4. Bästa uppfinningen?

Antagligen radion, för om inte jag minns fel så var det den som "startade" allt med tv, dator osv.. Rätta mig om jag har fel. :)

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?

Att vara grym på att dansa!! Drömmen, helt klart.

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och flicka.

Chiquelle och Charlie. Namn är sjukt kul enligt mig, funderar alldeles för ofta på vad jag vill att framtida barn ska heta, haha!

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?

Ser fett fint ut enligt googles bilder, så tumme upp! Dvs gråta av glädje, även fast jag vill stanna kvar i Sverige som jag känner just nu. ;)

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?

Hmm.. Vill ju bo kvar i Sverige, och vet att jag vill bo vid både gräns till natur och stad. Var vet jag faktiskt inte! Om jag skulle bli tvingad till ett annat land, England!!

9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?

Aldrig mer se på tv, tittar alltid på filmer på datorn ändå ;)

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?

Åh herre.. Känns som att det bara handlar om tur i sällskapsspel? Kanske typ monopol eftersom jag tycker det är roligast, tröttnar aldrig på det!

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?

Skulle aldrig kunna vara varken veterinär eller läkare. Vill ju hjälpa andra, framförallt djur, men skulle nog aldrig kunna avliva ett djur.. Skulle nog kunna ta beslutet, men inte göra själva handlingen.. Usch!

12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?

Tänkte först concealer, men vem skulle se mig på en öde ö liksom? Antagligen typ en rakhyvel, om det räknas som skönhetsprodukt? Eller nej, schampo!

13. Vilka är dina 5 favoritbloggar?

Nellieberntsson.se, blondinbella.se, epicfaiil.se.. Det är nog bara de, den enda jag följer slaviskt är dock Nellies blogg :)

14. Vem känner dig bäst och varför?

Min pojkvän, för han läser av mig i alla situationer, och så berättar jag saker jag inte berättar för någon annan, för just honom.

15. Vad står på din shoppinglista inför sommaren? (ändrade från våren, till sommaren)

En ny laptop! Men i klädesväg är det nog ett par snygga hängsleshorts, eller ett par "orrebyxor". Galet snyggt!

16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?

När jag behöver tänka vill jag inte vara ensam, får panik då. Måste skriva a vmig, vilket min stackars pojkvän brukar få stå ut med ;)

17. Vilket mål jobbar du mot just nu?

Kanske inte bästa tillfället att skriva det nu eftersom vi har sommarlov om två dagar (!!!!), men jag vill ha höga betyg. 300 i meritpoäng, om det är möjligt.

18. Vad vill du bli när du blir stor?

Lärare, psykolog, och jobba för en djurrättsorganisation. Går antagligen inte att kombinera allt, så får se hur jag gör :) Känner mest lärare och att arbeta för en organisation som hjälper utsatta djur.

19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det vara?

DANS, DANS, DANS

20. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig ett enda tips, vad skulle det vara?

Vuxna ser mig nog fortfarande som "liten", och tror inte jag är gammal nog att skriva något sånt.

21. Kakor, chips, eller godis?

Godis! Dock inget äckligt gelatin-godis, utan choklad alla dar i veckan <3

22. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet?

Hata, älska om man tänker efter innebörden. Om man endast tänker rent bokstavligt, möjligtvis Sviskon och alla ord på latin är väldigt vackra.. T ex "amare" (kärlek)

Likes

Comments

Igår åkte jag och Jonte till Lovisa och grillade, för att senare på kvällen sen ta ett dopp i sjön. Första doppet för detta året, alldeles för kallt!! Idag är det Sveriges nationaldag, och eftersom Jonte spelar i en orkester så ska vi strax cykla till stan för att titta på dem. Senare idag ska vi iväg till en annan, äta gott och titta på film. Perfekt helg ju! Bilder på mina skolavslutningskläder kommer imorgon.


Likes

Comments

Elina, antingen 11 år gammal eller nybliven 12- åring. Bild tagen efter min skolavslutning i sexan.


♥ Lärare och kanske t.o.m psykolog/pedagog är drömyrken i framtiden.

♥ Jägare är vad jag ville bli som yngre, men har nu blivit vegetarian vilket är oerhört komiskt.

♥ Dans är vad jag drömmer om att kunna, gick t.o.m på dansskola som yngre och ångrar att jag slutade.

♥ Kronärtskocka och spenat är antagligen mina favoritgrönsaker.

♥ Skräckfilmer är de bästa filmerna.


Likes

Comments

Att tjejer/kvinnor alltid ansetts som ett objekt är inget nytt. Inte heller att vi ska behaga männen, eller att vi alltid ska se perfekta ut. Allt det har en koppling. Vi behandlas som objekt pga att vi ska behaga männen, och för att behaga mannen så ska man se perfekt ut. Så har det varit i alla tider, så långt bak i historien man kan komma. Och det är därför all media idag berättar för kvinnor hur de ska se ut. Idag är det viktigaste att man är smal. Men för några hundra år sedan var det finast att vara mullig. Idealen har förändrats genom åren, men de har alltid funnits där. All media påverkar sen kvinnors syn på hur de ska se ut, men framförallt hur killar tycker att vi ska se ut. I dagens samhälle ska en tjej vara smal, ha stora bröst och fyllig rumpa. Men då är min fråga, VARFÖR ska man vara smal? vem kom på att de ska vara attraktivast? Förr i tiden var det fint att vara överviktig, eftersom det visade att man var rik och hade råd med mat, kläder som täckte kropparna o gjorde de större osv. Men vad är anledningen till att man ska vara smal? Hälsan, JA absolut. Det är en bra anledning till varför var och en vill vara smala, men det är inte anledningen till varför många killar idag väljer bort tjejer med hull. Jag själv vill gå ner några kilon, för att jag vet att det skulle ge mig själv bättre självförtroende. Men varför? Ja för att jag är inpräntad att det är det "finaste", men VARFÖR är det finast? Kan inte komma på en bra anledning om man endast tänker utseendemässigt. Vill inte falla för grupptrycket och vad media präntar i mig, men ändå gör jag det. Svårt dedär. Någon som kan förklara det för mig?

Likes

Comments

Denna människan har varit min pojkvän i ett år och sju månader. Finns inga ord att beskriva hur tacksam jag är över att jag har honom, han är så enkel och har förståelse och tålamod när jag är jobbig. Han är som en del av min fami. Den enda som får mig att skratta när jag egentligen vill gråta, och den enda jag längtar efter så fort han inte är nära mig, och den enda jag vill vakna upp bredvid varje morgon. <3 Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna honom!

Likes

Comments