Gud vad längesedan man var inne här! Som ni förstår så har jag inte bloggat på flera veckor och det är inte för att jag har tagit en paus eller slutat bloggat utan anledningen är att...... jag har skapat min EGNA HEMSIDA!! Wihhoo! i flera veckor har jag jobbat för att få ihop en snygg professionell sida där jag både kan blogga men även ha en portfolio med allt mitt arbete! Så från och med nu kommer jag lämna Nouw.com och istället hittar ni mig på min egna
​ hemsida --->  elinabalint.com

Likes

Comments

Hair & Makeup done by me!

Sista fotograferingen i skolan, Vi skulle skapa en engen karaktär, Jag valde att skapa en mer vacker fantasy karaktär då jag kände att jag ville göra något helt tvärt emot till vad jag och angelica skapade tidigare i veckan! Är jätte nöjd med resultatet och Angie var så duktigt!

Likes

Comments

​Photographer: Ida Zander - Idazander.com
Models: Jasmine Backlund & William John Börjesson
Hair & Make-up Artist: Elina Balint


Min första Photoshoot i London! Är hur nöjd som helst och Teamet jag jobbade med va hur grymma som helst! Har fler fotograferingar på gång, är så himla taggad på detta och nu känner jag verkligen att detta är på riktigt! Lever min dröm just nu!

Likes

Comments


Mitt och Angelicas special effect projekt som vi gjorde igår! 6 timmar tog det!! Är nöjd med slutresultatet och det var sjukt kul att få göra! Har ett projekt kvar som jag ska göra på lördag (sista dagen på utbildningen) är sjukt spänd på det!

Likes

Comments


Var på en masterclass hos urban Decay igår kväll efter skolan! Mycket fokus på den nya Alice in wonderland paletten, den är sååå fin och har så många fina färger, är så sugen på att köpa den! 

Likes

Comments


Sista veckan kvar på utbildningen, denna veckan är det special effects! Älskar att få vara kreativ och än så länge har denna veckan har varit sååå roligt!! Igår så gjorde vi mindre sår på förmiddagen och på eftermiddagen gjorde vi zombies! 

Likes

Comments

Igår var en av de roligaste men längsta dagen under kursen! Det var dags för Shopping Day!! Dagen börja kl 8 på morgonen och sluta 8 på kvällen. Hela förmiddagen var det shopping till våra kitt. Vi besökte butiker som Charlotte Tilbury, MAC, Bobby Brown, Urban Decay, Benefit, Shu Uemura och några till! Här är nästan allt som jag handlade + lite till. Mycket paletter då det är lättare att ha i sitt kitt istället för massa singelskuggor! Är hur nöjd som helst med vartenda köp! Var verkligen en dream day att få gå ut och in i varje butik och handla vad man ville!

Likes

Comments

Twitter
Snapchat
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw