Header

Postad i: Bilder, Skönhet, Vardag

I måndags klippte jag äntligen håret. Om ni bara visste hur skönt och vilken lättnad det var att göra det, var som att 10kg försvann från huvudet. Var så trött på det, det bara hängde där och blev elektriskt så slutade med att jag satt upp det i en tofs. Blir även skönt nu i sommar när det inte är något hår som hänger i nacken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Essie - sunday funday, Isadoras chrome powder, glitter från wish, lösnaglar från wish.

Jag brukar göra mina naglar själv för att jag är för snål för att gå och göra dem haha. Det är ingenting komplicerat, bara köpa ett par ofärgade lösnaglar, sen tar jag depends nagellim för att sätta fast dem. Men innan brukar jag klippa o fila till dem beroende på hur jag vill ha dem (dem här hade den här formen.). Sen kan man bara måla med vilket nagellack man vill och lossnar dem brukar jag bara limma dit dem igen. Enkelt!

Glöm inte bort min frågestund, ni hittar den här. Den går egentligen ut idag men eftersom jag inte fått en endaste fråga så förlänger jag den.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Tankar/funderingar

Trött, less, irriterad, panikartande är bara några ord som beskriver hur jag känner om mitt hår just nu.. Så skulle vilja klippa av mig det men vet inte riktigt. Trivs jäkligt bra i det och mitt hår växer som jäkla ogräs så gör ju ingenting om jag skulle ångra mig. Vill ju samtidigt spara ut o se om det blir nå längre någon gång, nu är det en sådan tråkig längd så känns inte som att det händer någonting..

Vad tycker ni? De två översta är från i måndags och de andra är när jag hade kort hår.

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Detta mumsiga blev man bjuden på förra veckan av världens bästa pojkvän som överraskade en 💋💕

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag, Frågor&Svar

Tänkte ifall man skulle göra ett "Lär känna mig" inlägg men vet inte riktigt vad man ska berätta. Därför tänkte jag köra en liten frågestund här på bloggen där ni kan ställa de frågor som ni vill veta. Gärna lite roliga och kluriga frågor. Så kan jag svara på dem i ett inlägg om ungefär en vecka.

Så ställ nu era frågor fram tills på torsdag nästa vecka!

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Dessa är bara fake, alltså de har inget riktigt glas i sig. Köpte dem på wish för 18 kr, helt klart värt det.

Vill ha såna här som riktiga glasögon men visste inte om jag skulle passa i det så därför beställde jag hem dem för en rolig grej. Men kommer få nöja mig med de här för kommer inte kunna ha riktiga för har för tjocka glas för har nå special. Men dessa blir en bra och rolig accessoar

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Glad påsk på er!

Söndag igen men ingen ångest här inte för man är ledig imorgon också. Kommer väl sluta med att man har världens ångest imorgon istället haha. Ligger och kollar ikapp på pretty little liars nu medans pojkvännen är o jobbar. Den nya säsongen börjar ju snart!!! Kommer inte hända mycket idag, jag o pojkvännen ska ha filmkväll ikväll o kanske äta något gott.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Äntligen helg! Dagen har inte bestått av mycket, haft hemstudier idag så har suttit och pluggat en del, sedan tog jag en paus och läste lite bloggar och fixade ett blogginlägg om mars månad glossybox, det inlägget hittar ni under detta inlägg. Blev tyvärr inge mer plugg efter den pausen, har varit så trött på den senaste tiden och ingen koncentration, har länge funderat nu på vad det kan bero på men har kommit underfund med att det kan bero på att jag har brist på sköldkörtelhormon och har man det kan man bl a känna sig trött. Har haft ont i magen i flera veckor och var hos läkaren och kollade upp vad det skulle kunna vara så fick ta en massa prover om det skulle vara nå allergier eller brist på någonting. Dagen har varit helt okej, var så pepp efter man läste vem som blir nästa huvudperson i SKAM och att nya säsongen (som även är den sista tyvärr) börjar på måndag (?) Nu kom jag in på helt andra saker haha, typiskt mig...

Jag antar att ingen har missat vad som hänt i Stockholm idag? Det är så hemskt och tragiskt. När jag fick reda på det fick jag en sådan panik för har kompisar och min morbror där och tack och lov var alla okej. Men alla tankar går till de drabbade och deras nära o kära ❤

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Glossybox

Här har vi mars månads glossybox

Blev ännu en gång riktigt nöjd med månadens box. Riktigt bra grejer som kommer komma till användning.

Nagellack från Ciaté i färgen iced frappe - Aldrig ägt ett nagellack från detta märke så det var verkligen kul att få testa på och färgen var även användbar, så det var ett stort plus!

Deo från Nivea Invisible for black and white - Har den sen innan men den här var i en liten version så perfekt att ha med sig i väskan om man skulle ha på sig mer under dagen.

Primer från Avancé som ger en matt finish - Har testat den några gånger och jag tycker att den funkar bra. Har en konstig doft men den försvinner snabbt.

Man fick även blotting paper som jag inte hunnit testat än. Men de kommer komma till användning sen när det blivit varmare väder och man blir lite flottig i ansiktet. Har velat köpt flera gånger men har samtidigt tyckt att det varit "onödigt" så det här var ju perfekt.

Fick även en produkt för läppar och kinder i en röd färg men har inte testat den ännu så kan inte säga någonting om den.

Likes

Comments

Postad i: Musik

Just nu spelas det Zara Larsson i hörlurarna. Så grym tjej!

Likes

Comments