Header

​Den 17e  september fick jag vara med på ett helt fantastiskt bröllop! Man kunde verkligen känna värmen och kärleken i luften mellan de två. Har aldrig varit med om något sådant tidigare så det var verkligen häftigt. Jag grät 3-4 gånger under hela kvällen för att det var så fint. Även fast jag inte har känt J länge (fast hennes syster och min pappa varit tillsammans i 6 år så är det inte förrän jag extrajobbade på Js jobb som jag lärde känna henne och det var bara 3 veckor) så på den här korta tiden märker jag att hon är den  mest kärleksfulla människa jag känner. Så mycket kärlek i den där människan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jag har väldigt länge nu velat skaffat eget företag, en egen salong eller frilansa som makeup artist. Förra året var det meningen att jag skulle läsa entreprenörskap men de la ner den kursen för att det var för några som hade sökt. Ja jag vet att man inte behöver läsa entreprenörskap för att starta eget men jag känner att jag vill ha mer kunskap om allting, tex bokföring och allt annat som har med ekonomi att göra. Men eftersom jag inte har hittat någon annan entreprenörkurs som inte är på distans så la jag allting på hyllan. 

Men här för någon månad sen så kom min pojkvän på att jag kanske bara behöver läsa föetagsekonomi. Så jag började kolla runt på nätet var det fanns den utbildningen och det fanns ju hur många olika slags utbildningar som helst. Men det alla hade gemenskap var att man var tvungen att ha läst matte3 och det har inte jag så om jag vill läsa företagsekonomi på högskolan måste jag läsa upp det först på komvux. Tyckte matte2 var svårt så får väl se om jag kommer klara av matte3.  Som det ser ut nu då så ska jag prata med min handläggare på AF för att ta upp om att jag vill plugga, går allt det så blir det att plugga upp matte3 nu då och sen söka till högskolan sen mot hösten. ​Har ni någon erfarenhet om matte3? Är det svårt eller lätt? 

Likes

Comments

Jag har blivit helt inredningstokig! Kan sitta flera timmar och kolla på IKEAs hemsida och andra inredningssidor och bara titta. Nu i slutet av september så ska jag till IKEA för att köpa lite nya grejer till mitt rum för har velat gjort om där nu hur länge som helst. Ska bland annat köpa det på bilderna men även en hel del andra små grejer. Längtar otroligt mycket tills den dagen jag får en egen lägenhet som jag får inreda heeelt själv! Underbart!

Likes

Comments

Som vanligt är det tomt här på bloggen. Har varit lite tomt på idéer och inspiration på vad jag ska skriva här. Kom gärna med förslag!

Det har inte hänt mycket den här tiden heller. Varit på bröllop som var helt fantastiskt! Bilder kommer här någon dag framöver (för hade tänkt föra över bilderna till datorn idag men såklart tog jag med mig fel sladd). Annars har jag bara varit i Borlänge och nu är jag här i Hedemora i några dagar.

Idag har jag bara sökt jobb idag och sen var jag och mamma på stan och shoppade lite både på apoteket och picaboo. Kan visa imorgon vad jag köpte på apoteket men det jag köpte på picaboo kommer ni få se i en haul här längre fram ;)

Just nu är det idolmys här hemma med godis och tända ljus. Vi hörs igen imorgon!

Likes

Comments

Att kunna barbent i september är väl ändå helt otroligt?

Måndag igen och dags för nya tag och möjligheter. Dagen har bestått av tvättning, jobbsökande, redigering av vlogg och har även bakat både kladdkaka och chokladbollar. En riktig wifey alltså haha.

Likes

Comments

Denna enkla och stilrena ring med det lilla extra fick jag hem från projectlush.  De har både ringar, halsband, armband och örhängen. Otroligt mycket fint så älskar man smycken så tycker jag att man ska ta och kolla in deras hemsida!

Tryck på länken för att komma till deras hemsida

http://projectlush.se/

Likes

Comments

I lördags blev jag överraskad av världens bästa pojkvän med blommor och glass ❤

Var meningen att jag skulle krypa ner i sängen o dricka te, tända ljus o lyssna på ljudbok men då fick jag ett samtal av pojkvännen att jag skulle komma och öppna dörren. Världens gulligaste!

Likes

Comments

Äntligen kommer det upp en ny video ifrån mig! Känner att det var alldeles för längesen det hände men nu är jag på gång med flera videos. 

Likes

Comments

​Klänning - H&m / Skinnjacka - H&m / Strumpbyxor - H&m / Skor - Nelson shoes

Likes

Comments