Header

Postad i: Tips

Måste bara tipsa om denna bok, vare sig du har adhd, känner någon som har det eller bara rent allmänt för att få mer förståelse och kunskap. Började lyssna på den igår och har bara en halvtimme kvar av den. Fastna i den direkt och känner igen mig mycket i hur han känner och hur han fungerar. Har inte adhd för har inte det hyperaktiva men jag tror jag har en släng av add. Tycker verkligen att alla både lyssna eller läsa den. Fem av fem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Trött, slut, färdig, det är precis vad jag är just nu. Tisdag kväll och jag ligger just nu och kollar på Disney filmer och samlar kraft för imorgon, jag ska nämligen på ännu en intervju, det är den tredje den här månaden (rekord haha) och det känns skönt att det börjar lossna lite nu. Annars då? Har varit tomt här igen, inte haft någon ork att blogga men nu så. Nej nu ska jag gå och ta bort sminket och fortsätta kolla på filmen.

Puss!

Likes

Comments

Postad i: Glossybox, Skönhet

Nu har månadens glossybox äntligen kommit. Men det var helt klart värt väntan, ska bli spännande och testa produkterna. Rengöringen från Cetaphil vet jag är bra för har den sen innan, samma med tandkrämen från Pepsodent, det här var dock någon ny så får se om den är lika bra som de andra.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Skönhet, Vardag

I måndags klippte jag äntligen håret. Om ni bara visste hur skönt och vilken lättnad det var att göra det, var som att 10kg försvann från huvudet. Var så trött på det, det bara hängde där och blev elektriskt så slutade med att jag satt upp det i en tofs. Blir även skönt nu i sommar när det inte är något hår som hänger i nacken.

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Essie - sunday funday, Isadoras chrome powder, glitter från wish, lösnaglar från wish.

Jag brukar göra mina naglar själv för att jag är för snål för att gå och göra dem haha. Det är ingenting komplicerat, bara köpa ett par ofärgade lösnaglar, sen tar jag depends nagellim för att sätta fast dem. Men innan brukar jag klippa o fila till dem beroende på hur jag vill ha dem (dem här hade den här formen.). Sen kan man bara måla med vilket nagellack man vill och lossnar dem brukar jag bara limma dit dem igen. Enkelt!

Glöm inte bort min frågestund, ni hittar den här. Den går egentligen ut idag men eftersom jag inte fått en endaste fråga så förlänger jag den.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Tankar/funderingar

Trött, less, irriterad, panikartande är bara några ord som beskriver hur jag känner om mitt hår just nu.. Så skulle vilja klippa av mig det men vet inte riktigt. Trivs jäkligt bra i det och mitt hår växer som jäkla ogräs så gör ju ingenting om jag skulle ångra mig. Vill ju samtidigt spara ut o se om det blir nå längre någon gång, nu är det en sådan tråkig längd så känns inte som att det händer någonting..

Vad tycker ni? De två översta är från i måndags och de andra är när jag hade kort hår.

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Detta mumsiga blev man bjuden på förra veckan av världens bästa pojkvän som överraskade en 💋💕

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag, Frågor&Svar

Tänkte ifall man skulle göra ett "Lär känna mig" inlägg men vet inte riktigt vad man ska berätta. Därför tänkte jag köra en liten frågestund här på bloggen där ni kan ställa de frågor som ni vill veta. Gärna lite roliga och kluriga frågor. Så kan jag svara på dem i ett inlägg om ungefär en vecka.

Så ställ nu era frågor fram tills på torsdag nästa vecka!

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Dessa är bara fake, alltså de har inget riktigt glas i sig. Köpte dem på wish för 18 kr, helt klart värt det.

Vill ha såna här som riktiga glasögon men visste inte om jag skulle passa i det så därför beställde jag hem dem för en rolig grej. Men kommer få nöja mig med de här för kommer inte kunna ha riktiga för har för tjocka glas för har nå special. Men dessa blir en bra och rolig accessoar

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Glad påsk på er!

Söndag igen men ingen ångest här inte för man är ledig imorgon också. Kommer väl sluta med att man har världens ångest imorgon istället haha. Ligger och kollar ikapp på pretty little liars nu medans pojkvännen är o jobbar. Den nya säsongen börjar ju snart!!! Kommer inte hända mycket idag, jag o pojkvännen ska ha filmkväll ikväll o kanske äta något gott.

Likes

Comments