Min nya tv serie obsession efter pretty litte liars. 90210 åå ni måste se det, ni lär ej bli besvikna. Kollat 2 säsonger på 2 dagar nu när jag legat sjuk. Går ej att inte vela ha deras liv. Hade inte tackat nej till att bo i Beverly Hills och köra en Ferrari till skolan varje dag. Ljudet på säsong 3 var efter på swefilmer så har beställt hem den istället, längtar.

Likes

Comments

Trött på allt det gråa och alla rutiner. Aldrig haft sånt sug på att ut och resa som jag har nu. Uppleva nya saker.

Likes

CommentsHalsduk/GT, poncho/Åhléns, kofta/vila, bomber jacka/GT och klänning/bikbok

Likes

CommentsKom hem 3 i natt sovit kanske 5 timmar typ. Sitter hockey bockey nu och gjort det sen 3 och ska sitta här 3 timmar till. Känns lite segt idag. Får tänka på pengarna.

Likes

Comments

Ska ner till hallen nu vid 1 och heja på de andra när de spelar. Trampade snett på träningen igår och vrickade foten så ska inte spela själv.

Likes

Comments

1 vecka kvar. Aldrig varit i behov av ett lov så mycket som nu. Känner att jag hade kunnat sova en hel vecka i sträck. Denna och nästa vecka är det rätt mycket i skolan. Fysikprov på onsdag på vår studiedag som jag måste lära mig. Imorgon är det Lunds gymnasiefest i Malmö kommer bli kul! Sen på söndag blir det att sitta lite hockey bockey. Nästa vecka blir det lite jobb också på online. Nu har jag snart träning så måste börja göra mig i ordning för det. Hugs

Likes

CommentsNytt äventyr

Likes

Comments

Hemma efter 12 timmar igen. Blir långa dagar nu. Kursen är slut iallafall och det känns skönt. Kommit igång med sälja det och känns inte det minsta läskigt mer att ringa runt till folk. Man kommer in i det så himla snabbt. Sen kanske jag inte är speciellt bra på att sälja men det kommer väll senare. Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig. Börjar 8 imorgon och det betyder att klockan ställs på 6.

Likes

Comments