Header

Är äntligen på banan igen med all träning. Kan verkligen inte hålla mig utan det. Min förkylning är nästan helt borta så idag fick det bli axlar / armar och mitt gruppträningspass som var Latin Dance. Det gick grymt bra!
Imorgon är det träning med Lina som gäller är sjukt taggad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ta körkort det är verkligen något jag ser framemot att göra. Man kommer känna sig så fri då på något sätt, och verkligen vuxen.


Flytta hemifrån, ta hand om sitt egna hem. Inreda själv i just den stilen man vill ha det, man har ingen som säger åt en vad man ska göra, utan man får ta hand om sitt egna liv.


Få ett bra jobb plus så man får sin egna inkomst som man kan ha roligt för, med både vänner och familj.


Ta studenten är något som jag som 10 åring har drömt om. Att få springa ut från skolan, känna glädje och lycka med alla sina kompisar,äta gott och njuta att dessa 3 åren på gymnasiet är över.


Få en egen familj är något som jag verkligen vill ha. Kunna uppfostra sina egna barn till bra och snälla människor. Få vara med när hen tar första stegen, första gången hen pratar, och får tänder. Den känslan tror jag är magisk. Älskar verkligen barn, dom sprider så mycket kärlek och glädje!

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och vilar lite , har en sån sjuk huvudvärk men får hoppas att den går över snart.
Denna veckan har varit seg och jobbig, har bland annat blivit sjuk. Nån mer än mig som förkylningen har slagit till på?
Imorgon kommer det bli en mys med Hugo i Jönköping vi ska även möta upp Moa och Oscar där, kommer bli super kul.
Ha en fin dag.

Likes

Comments

Godmorgon, sitter just nu i soffan och äter en sen frukost. Har ni sovit gott ? Det har jag iallafall. Har inte jättestora planer idag mer än kl 3 ska jag träna med Henke. Han åker tillbaka till Göteborg idag, inte alls kul men vi syns till jul igen, kommer bli super skoj!
Imorgon har jag studiedag, så skönt att kunna få sova ut men brukar ändå bara sova till 8-9 ändå.
Ha en bra dag.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen är helt öm i hela kroppen sen benpasset med Henke tidigare idag. Tog nytt bp i böjen 90 kg, skulle aldrig klara det själv!
Det är så viktigt att träna med rätt personer, någon som pushar än till sin gräns och lite till på varje pass.

Likes

Comments

Nu tar jag äntligen helg efter denna jobbiga vecka med massa plugg och prov.
Känner att jag verkligen behöver vila lite nu, det har varit så mycket dom senaste veckorna hoppas på en bättre och lugnare vecka nästa vecka.
Igår var alla niorna på en heldag på Holaveden. (Ett gymnasium i Tranås) Det var kul och intressant. Det står mellan barn och fritid eller estet dans, det är så svårt att bestämma sig vilket man ska ta. Har ni några tips på hur man kan tänka angående gymnasieval ? Skriv gärna det i kommentarerna isåfall, det skulle verkligen uppskattas.
Nu ska jag ta och slänga på mig träningskläderna och åka till gymmet.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen är helt slut i kroppen. Motivationen till gymmet idag var inte på topp så jag gick hem istället. Jag tycker bara att det är onödigt att försöka mer och mer och bli ännu mer besviken när det inte går så jag tog en lång runda med Zeke i skogen istället. Det var så skönt.
Vi körde lite intervaller, och gick i snabbt tempo. Men det är ganska svårt att springa i Zekes takt, hans korta men snabba ben skulle man vilja ha!
Hoppas på ett bättre pass imorgon, då är det axlar och armar.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att sitta och kolla på inredning, det är så mysigt att drömma sig bort tills man får sitt egna ställe och inreda, och sköta om.
Längtar så mycket till julen när man är ute i snön och sedan kommer in och lägger sig under filten framför en film med varm choklad i handen.

Likes

Comments

Godmorgon på er hoppas ni hade en trevlig fredag igår. Min dag bestod först av skola sedan efter det Jönköping med Alice.
Vi åt på Espresso house och gjorde nya naglar. Kan slänga in lite bilder.

Nu ska jag snart bege mig mot gymmet, det är axlar och armar. Jag verkligen älskar dom passen när det går bra.

Likes

Comments

Hej på er sitter just nu i skolan på lunchen.
Har inte bloggat på ganska länge pågrund av stress i skolan.
Idag blir det ben eller rygg på gymmet har ej bestämt mig än.
Ha en fortsatt bra dag.

Likes

Comments