Header
View tracker

Känns som hela min blogg är fylld av mat, men det är såklart att det bästa som jag vet måste synas massor och då såklart kommer jag lägga ut detta:
TACOMÅNDAG!!!!!!! <333333

Kändes verkligen som att det var en fredag, man kommer hem från skolan & är helt happy på life.

Likes

Comments

Blev precis klar med mitt nya träningsschema. Hoppas verkligen att detta kommer att fungera bra!

Måndag: ben/rumpa

Tisdag: rygg/biceps

Onsdag: vilodag

Torsdag: axlar/triceps

Fredag: rygg/bröst

Lördag: ben/rumpa

Söndag: vilodag

Jag tycker att det är väldigt viktigt att man lyssnar på sin kropp och verkligen inte anstränger den fast kroppen säger ifrån, därför passar två vilodagar i veckan kanon för mig. Man hinner vila upp sig, låta musklerna återhämta sig och proppa i kroppen med massa ny energi.
Men självklart är det individuellt från person till person och hur mycket vila man har, ingenting är rätt eller fel.

Likes

Comments

Gick upp klockan 8 idag och gjorde en jättegod frukost, med bland annat en smoothie med mango och ananas.
Ibland kan det vara skönt att starta igång dagen så tidigt som möjligt och få saker gjorda, som idag måste jag städa mitt rum och få lite läxor klara.
Känslan att få pricka av saker man har gjort är bäst!!!!

Likes

Comments

Herregud vad längesedan det var sen jag bloggade sist, tyvärr. Tappade motivationen helt ett tag men ska försöka bli bättre nu.

Livet rullar på som vanligt och ett nytt år har börjat. Hade årets första Latin Dance pass i måndags och det var så kul att starta igång igen med ny go musik och danser plus och att vi var ca 25 pers och den energin och glädjen man får av så många människor är oslagbar!!

Idag har varit en väldigt slapp lördag, jag och Hugo var på gymmet kl 11 ungefär och tränade med Lina, och efter det så gjorde vi proteinvåfflor och det blev så gott! Man kan ju säga att man fick matkoma deluxe, haha.
Nu ska jag hoppa i säng, ha det bäst!

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan och vilar, har åkt på en stor förkylning och feber, någon mer än jag?
Tycker verkligen inte om att vara sjuk, ingen träning, man missar i skolan jag känner mig så stressad.

Hugo kom en sväng igår på kvällen och hjälpte mig att julfixa lite i mitt rum, men det var mest han som gjorde allt och jag fick säga vart det skulle vara men det blev bra ändå. Vi fick upp min julgran han tyckte att det var så kul för att granen är lika lång som mig när vi satte på stjärnan längst upp, då blev den 1.56 ungefär som jag haha.
Jag älskar verkligen julen. Allt är så mysigt, gemenskapen, allt gott man äter, att få ge paket , öppna paket, att få vara med de man älskar, stämningen, Kalle Anka, längtar verkligen så mycket!

Nu ska jag fortsätta att äta min fruktsallad och försöka få lite plugg gjort.

Ha en fin måndag!

Likes

Comments

View tracker

Dag 2 på min prao på dagis gick kalas, det är så grymt roligt med alla små söta ungar som går och drar i mig för att dom vill leka, sitta i knä, hålla i handen eller liknande. Barn så är charmiga!
Slängde även in ett gympass idag det stod rygg på schemat. Fick med mig Hugo och Alice. Det gick så sjukt bra. Första gången han testade att köra marklyft och han landade på en 1:a på 85 kg. Känns så kul att han verkligen har fastnat för träningen nu efter bara några pass!
Är en stolt flickvän.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och koppla av för imorgon är det massor av bus och lek som står på spel!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Vet ni vad det bästa som finns är ?
Jo att kunna hjälpa och inspirera andra människor. Från att inte våga ta klivet, eller inte våga försöka till att man faktiskt kan. Att se lyckan och glädjen i någon annans ögon är en helt magisk känsla allt detta beskriver dagens pass med Alice. När hon tog 62,5 kg i marken.
Min fina vän som vågar tro på sig själv att hon kan och aldrig ger upp!
Med allt tjat från mig att inte ge sig när det blir tungt och jobbigt, när mjölksyran går genom kroppen och man vill sluta men kör ändå lite till, det kallar jag styrka i både huvudet och kroppen.

Alice du är så jäkla grym!

Glöm ej att följa mig på Instagram! elinaaolofsson heter jag där.

Likes

Comments

Hejsan på er, hur mår ni?
Jag mår helt okej, kan inte fatta att om en dag är det skola igen.
Hela helgen har jag spenderat med Hugo. Det har varit supermysigt och verkligen välbehövligt. Han får än att känna sig som en prinsessa, det känns som att man kan klara av allt när man har honom nära och då mår man så bra!
Idag när jag hade kommit hem från honom drog jag en sväng till gymmet och körde ett tungt benpass. Det gick sjukt bra, redan inne i halva passet började jag känna av.

Har ni tänt några ljus för era nära och kära ikväll? Det har jag iallafall, för min älskade farfar och mormor.
Tog inga kort där ifrån jag känner att lämna alla sociala medier utanför just den stunden. Bara jag och tankarna.

Ha en fortsatt fin kväll snyggingar.

Likes

Comments