Header
View tracker

Ligger just nu i soffan och vilar, har åkt på en stor förkylning och feber, någon mer än jag?
Tycker verkligen inte om att vara sjuk, ingen träning, man missar i skolan jag känner mig så stressad.

Hugo kom en sväng igår på kvällen och hjälpte mig att julfixa lite i mitt rum, men det var mest han som gjorde allt och jag fick säga vart det skulle vara men det blev bra ändå. Vi fick upp min julgran han tyckte att det var så kul för att granen är lika lång som mig när vi satte på stjärnan längst upp, då blev den 1.56 ungefär som jag haha.
Jag älskar verkligen julen. Allt är så mysigt, gemenskapen, allt gott man äter, att få ge paket , öppna paket, att få vara med de man älskar, stämningen, Kalle Anka, längtar verkligen så mycket!

Nu ska jag fortsätta att äta min fruktsallad och försöka få lite plugg gjort.

Ha en fin måndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dag 2 på min prao på dagis gick kalas, det är så grymt roligt med alla små söta ungar som går och drar i mig för att dom vill leka, sitta i knä, hålla i handen eller liknande. Barn så är charmiga!
Slängde även in ett gympass idag det stod rygg på schemat. Fick med mig Hugo och Alice. Det gick så sjukt bra. Första gången han testade att köra marklyft och han landade på en 1:a på 85 kg. Känns så kul att han verkligen har fastnat för träningen nu efter bara några pass!
Är en stolt flickvän.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och koppla av för imorgon är det massor av bus och lek som står på spel!

Ha det bäst!

Likes

Comments

View tracker

Vet ni vad det bästa som finns är ?
Jo att kunna hjälpa och inspirera andra människor. Från att inte våga ta klivet, eller inte våga försöka till att man faktiskt kan. Att se lyckan och glädjen i någon annans ögon är en helt magisk känsla allt detta beskriver dagens pass med Alice. När hon tog 62,5 kg i marken.
Min fina vän som vågar tro på sig själv att hon kan och aldrig ger upp!
Med allt tjat från mig att inte ge sig när det blir tungt och jobbigt, när mjölksyran går genom kroppen och man vill sluta men kör ändå lite till, det kallar jag styrka i både huvudet och kroppen.

Alice du är så jäkla grym!

Glöm ej att följa mig på Instagram! elinaaolofsson heter jag där.

Likes

Comments

Hejsan på er, hur mår ni?
Jag mår helt okej, kan inte fatta att om en dag är det skola igen.
Hela helgen har jag spenderat med Hugo. Det har varit supermysigt och verkligen välbehövligt. Han får än att känna sig som en prinsessa, det känns som att man kan klara av allt när man har honom nära och då mår man så bra!
Idag när jag hade kommit hem från honom drog jag en sväng till gymmet och körde ett tungt benpass. Det gick sjukt bra, redan inne i halva passet började jag känna av.

Har ni tänt några ljus för era nära och kära ikväll? Det har jag iallafall, för min älskade farfar och mormor.
Tog inga kort där ifrån jag känner att lämna alla sociala medier utanför just den stunden. Bara jag och tankarna.

Ha en fortsatt fin kväll snyggingar.

Likes

Comments

Dagens lunch : proteinpannkakor
Pulver från Femimal

Likes

Comments

Dagen idag i skolan gick verkligen så himla långsamt tisdagar brukar annars gå jättefort, men inte den här gången.
Direkt efter skolan gick jag till gymmet och körde ett benpass med Lina. Har verkligen saknat henne så mycket. Vi båda har typ inte hunnit att ses så mycket på sistone vi har haft så mycket som man kan ha ibland.
Direkt efter benpasset gick vi till Grillen och åt en kycklingrulle, det är verkligen en av Linas favoriter.
Det var verkligen så mysigt att bara träffa henne, och prata av sig.
Alla borde ha en kompis som hon.

Likes

Comments

Är äntligen på banan igen med all träning. Kan verkligen inte hålla mig utan det. Min förkylning är nästan helt borta så idag fick det bli axlar / armar och mitt gruppträningspass som var Latin Dance. Det gick grymt bra!
Imorgon är det träning med Lina som gäller är sjukt taggad!

Likes

Comments

Ta körkort det är verkligen något jag ser framemot att göra. Man kommer känna sig så fri då på något sätt, och verkligen vuxen.


Flytta hemifrån, ta hand om sitt egna hem. Inreda själv i just den stilen man vill ha det, man har ingen som säger åt en vad man ska göra, utan man får ta hand om sitt egna liv.


Få ett bra jobb plus så man får sin egna inkomst som man kan ha roligt för, med både vänner och familj.


Ta studenten är något som jag som 10 åring har drömt om. Att få springa ut från skolan, känna glädje och lycka med alla sina kompisar,äta gott och njuta att dessa 3 åren på gymnasiet är över.


Få en egen familj är något som jag verkligen vill ha. Kunna uppfostra sina egna barn till bra och snälla människor. Få vara med när hen tar första stegen, första gången hen pratar, och får tänder. Den känslan tror jag är magisk. Älskar verkligen barn, dom sprider så mycket kärlek och glädje!

Likes

Comments