Idag var det 14 år sen terroristattackerna i New York city. Ni vet säkert om vad som har hänt så jag har inget speciellt att berätta om det. För er som inte vet vad jag pratar om så var det ett flygplan som åkte in i en byggnad kallad World trade center. Det är väldigt syn för flera tusen dog som jobba där och tänk att så när ett flygplan åker in i en byggnad och det kommer massa rök och eld. Men det var allt för idag och ni får hjärna rätta mig om jag hade fel om något och gärna diskutera i kommentarsfältet det gillar vi, när man är engagerad. Puss sköt om er. I Love you bye.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej det var ett tag sen jag skrev men jag har pluggat till tre prov, jag har inte haft något internet hemma och min surf var slut så jag kunde inte skriva heller men jag ska försöka skriva mycket n
ästa vecka. Vi får se om jag kan hålla det hehe:) men ja sköt om er adios. :)

Likes

Comments

Hej idag har jag varit men min kompis Maja

Vi gick till henne efter skolan eller ja först fick jag kolla på när hon hade gympa för jag sluta tidigare än henne. Sen gick vi till henne och åt mellanmål. Hon var en ängel och hjälpte mig med matten som inte jag fattade ett skit av :) Vi åkte buss till stan och nu kollar jag på hennes dans träning (disco dans). Efter ska vi hänga lite på stan med hennes andra kompis, vi ska bland annat äta. Sen ska jag ta bussen hem. Hittills har jag haft en toppendag och jag vill inte åka hem. Asså dom är grymma på att dansa. Hoppas vi syns i nästa inlägg puss. (Förlåt att det inte blev ett inlägg igår tänkte skriva något om första avsnittet av paradise hotel men var så trött så jag kolla inte på det men ska kolla på datorn ikväll istället så kanske kommer något senare)

Likes

Comments

1. Vad heter du på instagram?

Jag heter elinaahman.

2. Hur många följare har du och hur många följer du?

Jag har 154 följare just nu och jag följer 234 stycken.

3. Hur länge har du haft instagram?

Jag har raderat mina första bilder men den senaste bilden jag har kvar är 130 veckor gammal och jag skaffa instagram kanske en månad innan så kanske 134 veckor och om du orkar räkna ut hur långt det är så varsågod.

4. Vad står det i din profil?

Det står HAKUNA MATATA ♡Maja♡Emily♡Issa♡Emmy

5. Hur ser din profilbild ut?

så här

6. Hur många bilder lägger du ut per dag och hur många bilder har du totalt?
Jag har inte direkt något schema på när jag ska lägga ut bilder ibland kan det vara 2 veckor mellan jag lägger upp en bild ibland 1 vecka ibland 2 dagar osv. Jag har totalt 63 bilder men har raderat väldigt många.

7. Är likes och kommentarer viktiga för dig?

Jag skulle inte säga att det är viktigt men som alla andra säger jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig. Men jag blir gladare av kommentarer än likes för om jag kanske lägger ut en selfie då är det roligare om någon kommenterar tex fin eller något sånt än om man bara likar.

8. Vad skulle du göra om alla dina följare blockerade dig?

Asså det är en konstig fråga enligt mig men eftersom att alla mina kompisar följer mig så skulle det vara tråkigt men jag skulle väl helt enkelt gilla läget det finns inte så mycket och gör.

9. Hur ofta kollar du instagram?

HELA TIDEN. På bussen, på rasterna, innan jag går och lägger mig, när jag vaknar, innan skolan, efter skolan. Men jag  kollar bara igenom hela flödet innan jag går och lägger mig när jag vaknar och när jag inte har något bättre för mig.

'10. Brukar du ha filter på¨dina bilder?

Brukar man inte ha filter på sina bilder? haha men ja jag brukar ha filter på mina bilder-

11. Brukar du hastagga mycket?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Nej det brukar jag inte jag minns inte senaste gången jag # . Om jag kanske är med i en tävling och man måste hastagga så gör jag det och om det kanske är en bild och så kanske något gulligt eller konstigt kom med i billden så kan det hända att jag hastaggar det.

12. Har du många selfies?

På senaste tiden har jag lagt upp mest selfies det flesta av mina bilder just nu är inte selfies.

13. Använder du några andra sociala medier?

Ja, jag använder snapchat - elina88trix, kik, twittter - queenelinaa.

14. Vilka taggar du till att göra denna tagen?

Alla som vill göra den, men jag taggar främst min kompis syster, min kompis kompis och en bra bloggare: juliaelsborg inte för jag tror hon läser detta men men.


Hej då sköt om er så ses vi snart puss.

Likes

Comments