View tracker

god'kväll alla fina!

idag har jag inte gjort något speciellt. förutom att min fina mamma fyller år idag! Så jag gjorde pannkakor till frukost på sängen idag. Så GRATTIS min FINA mamma. Men nu är jag hos farmor. Vi ska bara ha en myskväll. Jag kan inte sluta lyssna på Ariana Grandes låt "Side to side ft. Nicki Minaj. Men hoppas att ni har haft en toppen dag!

ha en fortsatt bra kväll

PUSS<3333

OBS!

här är länken till Ariana "Side to side"

Side to side

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll alla fina! 
Halloween börjar ju närma sig. Och jag hade tänkt att göra en halloween vecka. Typ där jag visar halloween sminkningar osv. Tycker ni att det låter som en bra idé? Isåfall kommentera om ni tycker det är en bra idé. Så jag vet. 
Puss och kram. 

Likes

Comments

View tracker

​Godmorgon!!

Hur mår ni? Jag mår bra! Nu idag har jag inga speciella planer jag ska till stan med Rebecka och Vera en stund. För det är höst marknad. Sen får vi se vad denna lördagen har att erbjuda.

Puss<3

Likes

Comments

Godkväll!

Hur har eran Fredag varit? Min har varit bra! Idag så slutade jag 14.00. Fast runt kl 10.00 på morgonen gick jag till vårdcentralen. Jag satt i vänt rummet i 1 timma och 20 minuter. Vilket inte var så kul! För att mitt finger mådde inte så bra. För att på idrotten så fick jag en basket boll på fingret. Så att jag fick en scen sträckning i fingret och en stukning och en inre blödning som gör så att jag inte kan böja fingret så långt:( Men jag hoppas det blir bättre. Ikväll har jag inga planer. Fast imorgon ska jag till stan med Rebecka och Vera. För det är höst marknad. Det är så roligt att det börjar bli höst jag har längtat så mycket. Att få tända ljus och bara mysa. Imorgon ska jag testa på något nytt. Jag ska göra en slags efterrätt. För jag kollade på Therese Lindgren. Och hon gjorde en slags grej med sojgurt,mariekeks och hallon. Så jag ska köpa det imon så ni får se resultatet imon då. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Puss<33

Likes

Comments

hej!

Jag kommer att ta en paus med bloggen i en vecka. Sen får vi se om det blir med. För det är mycket med skolan nu. Hoppas ni förstår.

Kram<33

Likes

Comments