Godkväll alla fina! 
Halloween börjar ju närma sig. Och jag hade tänkt att göra en halloween vecka. Typ där jag visar halloween sminkningar osv. Tycker ni att det låter som en bra idé? Isåfall kommentera om ni tycker det är en bra idé. Så jag vet. 
Puss och kram. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon!!

Hur mår ni? Jag mår bra! Nu idag har jag inga speciella planer jag ska till stan med Rebecka och Vera en stund. För det är höst marknad. Sen får vi se vad denna lördagen har att erbjuda.

Puss<3

Likes

Comments

Godkväll!

Hur har eran Fredag varit? Min har varit bra! Idag så slutade jag 14.00. Fast runt kl 10.00 på morgonen gick jag till vårdcentralen. Jag satt i vänt rummet i 1 timma och 20 minuter. Vilket inte var så kul! För att mitt finger mådde inte så bra. För att på idrotten så fick jag en basket boll på fingret. Så att jag fick en scen sträckning i fingret och en stukning och en inre blödning som gör så att jag inte kan böja fingret så långt:( Men jag hoppas det blir bättre. Ikväll har jag inga planer. Fast imorgon ska jag till stan med Rebecka och Vera. För det är höst marknad. Det är så roligt att det börjar bli höst jag har längtat så mycket. Att få tända ljus och bara mysa. Imorgon ska jag testa på något nytt. Jag ska göra en slags efterrätt. För jag kollade på Therese Lindgren. Och hon gjorde en slags grej med sojgurt,mariekeks och hallon. Så jag ska köpa det imon så ni får se resultatet imon då. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Puss<33

Likes

Comments

hej!

Jag kommer att ta en paus med bloggen i en vecka. Sen får vi se om det blir med. För det är mycket med skolan nu. Hoppas ni förstår.

Kram<33

Likes

Comments

Godkväll!

Hur har eran måndag varit? Min har varit bra! Nu är äntligen första dagen på veckan avklarad. Vilket känns könt. Jag har inte gjort något speciellt idag. Bara gjort läxor.
Kram<33

Likes

Comments