​Hej alla söta!

​Idag hade jag tänkt att prata om julen. Hur många längtar till julen? Alla längtar inte till julen. Jag är en av dom som längtar tilll julen! Vissa får runt 20 packet. Och andra får 1 packet. Men jag ör en av dom som brukar få mittemellan. Man ska absolut inte skryta vad man får er vad man gör på julafton. Vissa kanske hatar julen. Jag vet faktist själv hur det är när man kommer till skolan efter sjulovet. Och alla brättat vad det har fått. Om du är en av dom som inte får mycket presenter. Bry dig inte om dom andra. Tänkt istället att du är glad för det du får. 

Kram<33

Likes

Comments

Hej alla fina<3

Hur mår ni,? Själv mår jag bra!


Vad har ni gjort idag? Själv har jag inte gjort så mycket. Jag har varit hemma till stor del. Jag var med pappa och Oliwia på Ica maxi idag. Då fanns det en rea avdelning nu inför jul. Så hittade jag en mugg med massa badbomber. Så pappa köpte den som en julklapp. Så jag slog in den och la den under granen. Jag vet att det låte lite konstigt men sån är jag!:) fatar ni det är i vecka kvar till jul. Tiden har gått så snabbt. Vad önskar ni er i julklapp? Jag har tänkt att lägga ut min önskelista på bloggen.


Ha en fortsatt bra kväll sötnosar<3 PS.....I LOVE YOU.

Likes

Comments

god'kväll alla fina!

idag har jag inte gjort något speciellt. förutom att min fina mamma fyller år idag! Så jag gjorde pannkakor till frukost på sängen idag. Så GRATTIS min FINA mamma. Men nu är jag hos farmor. Vi ska bara ha en myskväll. Jag kan inte sluta lyssna på Ariana Grandes låt "Side to side ft. Nicki Minaj. Men hoppas att ni har haft en toppen dag!

ha en fortsatt bra kväll

PUSS<3333

OBS!

här är länken till Ariana "Side to side"

Side to side

Likes

Comments

Godkväll alla fina! 
Halloween börjar ju närma sig. Och jag hade tänkt att göra en halloween vecka. Typ där jag visar halloween sminkningar osv. Tycker ni att det låter som en bra idé? Isåfall kommentera om ni tycker det är en bra idé. Så jag vet. 
Puss och kram. 

Likes

Comments

​Godmorgon!!

Hur mår ni? Jag mår bra! Nu idag har jag inga speciella planer jag ska till stan med Rebecka och Vera en stund. För det är höst marknad. Sen får vi se vad denna lördagen har att erbjuda.

Puss<3

Likes

Comments