Heej❤

Hoppas ni har haft en bra onsdag ❤. Jag hade skola som vanligt idag och jag hade bara två lektioner så det va skönt . Mitt humör va lite upp och ner idag , ni tjejer som känner till pms förstår kanske vad jag menar . Ena stunden är man glad och sedan kan man bli arg över små saker som att man tappar nåt eller något annat . Ett annat exempel va igår när jag skulle äta soppa och spiller det på magen och börjar gråta? , gråter över det ? Okej? Hahah asså orkar inte . Jag får försöka stå ut med detta .

Efter skolan gick jag hem till Matilda och va där en stund . Vi gjorde inte så mycket för hon skulle träna innebandy så vi satt och pratade om olika saker. Vi ska iallafall gå på något pass i helgen så det blir kul ❤.


Nu badar jag och bara njuter av livet ;3 ❤.
Kram ❤

Likes

Comments

Heej ❤
Idag hade jag hållbar turism, reception och engelska . Jag började 09.10 och slutade 14.50 . Jag hade prov i reception och jag hoppas på att det gick bra.
Jag har lite slut på idéer om vad jag kan blogga om och så , om ni har förslag så får ni gärna kommentera ❤.

Jag bloggade inte igår för att jag hade skola , tränade med Matilda och när jag kom hem va jag jätte trött .
Igår tränade jag löpintervall och det gick ganska bra . Jag har några mål som jag vill klara det här året och ett av dem är att springa 1 mil men vi får se , jag får försöka få fram min finska envishet . En annan sak som jag vill göra är att tatuera mig men jag vet inte om det blir det här året eller nått annat år men vi får se ❤.
Jag tycker själv att det är viktigt att man sätter upp något mål som man vill klara för känslan när man har gjort det är sjukt härligt .

Nu tittar jag på mina favorit youtubers och bara slappar ❤

Hoppas ni har haft en bra dag ❤

Likes

Comments

Heej ❤

Jag blogga inte igår för att jag va med min kompis Moa i stan ❤. Vi köpte massa godis och mat för hon skulle sova över hos mig och det va jättemysigt ❤. Igår köpte jag två sport bh-ar .

Idag har jag pluggat och ska nog fortsätta göra det om en liten stund . Jag brukar plugga lite på söndagar för jag tycker det är jobbigt att komma hem och veta att man måste plugga till ett prov eller nåt när man precis har varit i skolan.

Hoppas att ni har haft en bra helg ❤

Skriv gärna förslag på vad jag kan blogga om för jag börjar få slut på idéer ❤ kram

Likes

Comments

Heej

Idag började jag kl 09.50 och slutade 14.00 . Jag hade våningsservice , resmål & resvägar och klasstid . Efter skolan åkte jag hem och åt lite mat sedan tog jag en promenad till min kompis Moa ❤. Efter en timme eller nåt kom Moas bonuspappas kompis och hennes hund som är en flatcoated retriever ❤❤ . Vi spelade frågesport och jag vann faktiskt vilket förvånade mig . Efter det följde Moa mig en bit hem och vi rastade hunden samtidigt ❤.

Nu är jag hemma och tittar på tv och äter chips ❤ detta är höjdpunkten idag ❤

Kram ❤

Likes

Comments

Hyuna är min favorit sångerska <3 . Älskar hennes låtar och hon har alltid så snygga outfits <3 <3. 

Likes

Comments

Nästa gång jag är i monki affären ska jag kanske köpa något av dessa ❤

Likes

Comments

Heej ❤

Idag började jag kl 09.50 och slutade 13.30 ❤, jag hade resmål & resvägar och idrott . Efter skolan åkte jag hem och duschade för att jag hade idrott som sista lektion. Nån timme senare kom Moa förbi och vi åkte till min farmor ❤. Vi pratade och hade jätte mysigt . Min farmor är en liten häxa kan man säga för hon kan spå människor och hon har många katter. Jag och Moa fick spå oss och det kändes bra. Jag har blivit spådd några gånger av henne och vissa saker som hon säger har hänt vilket är ganska häftigt .

Nu är jag hemma och ska äta något snart ❤

Hoppas att ni har haft en bra dag ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

1 . Jag älskar att resa , speciellt till varma länder <3

2. Jag är vegan

3. Jag har en ganska stor fotfobi och jag tycker att det är riktigt äckligt med fötter . Ibland äcklas jag till och med av mina egna.

4. Jag har melerade ögon (gröna)

5. Jag älskar att träna och försöker träna så ofta jag kan

6. När jag blir arg så kan man inte prata med mig för det är som att prata med en vägg då .

7. Jag har två undulater

8. När jag mår dåligt så har jag svårt att prata ut om saker så det blir lätt att jag håller inne allt tills jag går in i väggen. Som tur är har jag underbara vänner och familj som kan hjälpa mig att må bättre.

9. Jag är 1.70 cm lång

10. Det godaste enligt mig är kalla chips som har varit i frysen (ni måste prova äta det om ni inte har gjort det!)

11. Jag använder glasögon och linser för att jag ser jätte dåligt på långt håll

12. Något som jag skäms lite över är att jag blir jätte lätt röd i ansiktet till exempel när jag gråter, andfådd, skrattar. Det jobbigaste är om man är ledsen och när man inte vill visa det.

13. Jag älskar K-pop och jag lyssnar nästan bara på det

14. Jag hatar personer som ex umgås med en person och samtidigt snackar skit bakom ryggen om hon/han

15. Ett utav mina favorit klädbutiker är Monki

16. Jag funderar på att tatuera mig

17. bts är mitt favorit k-pop band

18. Jag är en nattmänniska och älskar att titta på bra filmer och mysa på kvällen

19. Jag har ingen tålamod när det kommer till matlagning

20. Jag är en snäll person om andra är snälla mot mig

Likes

Comments

Heej ❤

Idag började jag kl 10.30 och slutade 14.25 . Jag hade bara två lektioner och först hade vi frukost & buffé och marknadsföring , det är skönt att vi får sovmorgon och slutar ganska tidigt på måndagar ❤. Efter skolan åkte jag och min kompis Matilda till gymmet och tränade lite ben och armar ❤. Det känns skönt att jag har kommit igång med träningen igen ❤, jag tränar både ensam och med kompisar så det är bra .

Jag kom hem för en stund sen och ska snart duscha ❤.

Kram ❤

Likes

Comments