Hej på er! Här är lite bilder på ljusen jag köpte när jag var på Lalandia.


Men idag har det varit en ganska bra dag förutom att dagen började med att jag blev inlåst på vår toalett i vår källare. Det var hemskt och så var jag ganska stressad då också och hade brottom. Men sen så åkte vi och hämtade min kusin och åkte till en simhall och badade.


Efter det så följde min kusin med oss hem och så gjorde vi en massa Musical.lys. Men ni får gärna gå in och följa mig på Musical.ly där jag heter elinluxhoj. Hejdå!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade typ för en timme sedan och såg att det snöade ute. Nu mitt i hösten så kommer det helt plötsligt snö.


Men i förra blogginlägget så skrev jag att jag hade varit inne i en affär med en massa inredning och sånt och köp två stycken ljus. Men sen kom jag på att jag hade köpt tre stycken smink produkter från elf också i en annan affär då. Jag glömde att säga det. Men här är i alla fall lite bilder på smink produkterna jag köpte. Hoppas att alla får en bra dag. Hejdå!Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag hemma från Lalandia. Det var jätteroligt där men det är ganska skönt att vara hemma igen. Jag tog inte så mycket bilder när jag var där men tog några när vi åkte skridskor.


Vi badade såklart väldigt mycket och så en kvälll så bowlade vi och åkte skridskor efter det. Vi var inne i en affär där det fanns typ lite inredning och annat där jag köpte ett doft ljus och ett vanligt vitt ljus.

Men idag så har vi varit på IKEA och då köpte jag bara två stycken doftljus. Asså jag köper doft ljus hela tiden typ. Men jag älskar doftljus sa jaja. Men hoppas att ni har haft en bra dag. Hejdå!

Likes

Comments

Hej på er! Imorgon så åker jag till Lalandia. Idag så har jag mest packat en massa kläder och annat. Jag har ju varit på Lalandia två gånger innan och första gången så var jag i Rødby och dit ska jag nu med men där var jag senast när jag var typ sju år men sen har jag varit på det andra Lalandia också och då var jag typ tio år.


Men det ska bli väldigt kul att åka till Lalandia igen. TAGGA LALANDIA!!!


Likes

Comments

Hej på er! På söndag så åker jag till  lalandia och det ska bli väldigt roligt och sen så kommer jag hem på onsdag nästa vecka. Men jag tänkte att när jag är där så kan jag försöka blogga lite också. Jag har faktisk varit där två gånger innan men det var länge sedan.


Men det var typ bara det jag ville säga och jag hoppas att alla har en bra dag. Hejdå!

Likes

Comments

​Hej på er! Jag är verkligen så trött nu efter ca två timmars innebandy träning. Men älskar innebandy det är verkligen så roligt. Men idag var det faktiskt min första träning för det var typ ett och ett halvt år sedan jag gick på innebandy sist för jag hade inte tid med innebandyn när jag gick på dans. Men nu har jag börjat igen.

Innebandy slutade 19.45 så det är därför jag bloggar så sent nu. Men hoppas att alla har haft en bra dag. Hejdå!


Likes

Comments

​Hej på er! Här är lite bilder på dagens outfit. 

Tröja: HM

Byxor: Bik Bok

Jacka: Cassels 

Skor: Nike från Stadium eller någon annan sport affär.

Jag gjorde också en höst inspirerad sminkning. Men tänker inte säga alla produkter jag använde men det här fina röd/rosa läppstiftet är från NYX och passar perfekt nu till hösten. 

Jag har faktiskt gjort en ombre i mitt hår också som går från mörk brun till blont. Jag blev jättenöjd med håret. För jag har ju som sagt inte hunnit blogga fast jag har velat visa er håret. Men när jag gjorde min ombre så blekte jag håret väldigt mycket så att det blev så slitet så jag inte äns kunde platta mitt hår. Men jag använder just nu en hår inpackning från Schwarzkopf. Som gör håret mindre slitet och som det var innan. Men idag ska jag, min storasyster och min mamma till IKEA och handla lite. Hejdå!

Likes

Comments

​Hej! Jag vet att jag för några veckor sedan sa att jag skulle börja med att försöka blogga typ varje dag och sånt.  Men har verkligen haft så mycket i skolan att jag inte äns har tänkt på det. Men nu ska jag försöka att blogga så mycket jag hinner. För att jag älskar att blogga med har verkligen inte hunnit. För nu har jag också börjar 6:an vilket betyder att jag kommer få betyg i år, och jag har försökt att fokusera på skolan så jag får godkänt i alla ämnen och så. Men ja jag vet att det kanske inte är en så fin bild till texten nu men aja. Det var mest det jag ville säga. Hejdå!

Likes

Comments

​Hej! Jag vet att jag inte har bloggat på länge nu men jag har helt änkelt inte haft lust och tid till det för det har varit mycket i skolan nu och jag har inte vetat vad jag skulle skriva om. Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka blogga så ofta jag hinner, och med det så delar jag med mig av en bild på mig. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag. Hejdå!

Likes

Comments

​Hej på er! Jag tänkte att jag kunde dela med mig av en av mina absoluta smink favoriter nu under sommaren. Det är då den här lilla paletten från IsaDora. Den Inne håller en bronzer, highlighter och ett rouge/blush.


Jag har verkligen använt den här paletten jättemycket nu under sommaren, det bästa med paletten är highlightern den skimrar jättefint på kinderna. Jag har verkligen använt highlightern nästan varje dag nu under sommaren. Men jag gillar såklart bronzern och rouget/blushet jättemycket också.


Men jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments