Jag, Vardag, Skönhet

Det är den här mascaran från Clinique som är den bästa jag någonsin använt. Jag har alltid haft ögon som rinner för minsta lilla och har också en tendens att gnugga mig i ögonen lite då och då. Att ha en "vanlig" mascara har därför aldrig riktigt varit ett bra alternativ för mig. Tycker heller inte att de vattenfasta mascarorna hållt sig riktigt bra under en hel dag. Det har ändå alltid slutat med att jag varit helt svart under ögonen och därför sett ut som en Zombie.

Men Cliniques lash power mascara håller sig fast hela dagen och då menar jag verkligen heela dagen. Den varken rinner eller smular under ögonen (om man verkligen inte gnuggar sig ordentligt i ögonen). När det väl är dags att tvätta bort den gör man det med ljummet vatten - Hur bra som helst :)

Om jag var du hade jag skaffat den, själv kommer jag aldrig byta ;)


Här kan du hitta den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Det har varit en händelserik helg, kanske inte så konstigt med tanke på att det varit löningshelg.

Redan i torsdags fick mina elever ta helg med anledning av att vi hade studiedag under fredagen. Så under fredagen åkte jag tillsammans med kollegorna till 4:e våningen här i Örebro och hade konferens och åt god mat. Givande dag då vi bland annag tog reda på vilken personlighetstyp vi hade med hjälp av sidan minfarg.se - in och läs där. Sjukt likt 😄

När jobbdagen var slut åkte jag raka vägen hem, hann ut på en långpromenad med Molle och sen fixa mig inför kvällen. Fredagskvällen bjöd sedan på en visit hemma hos min saknade vän Elin. Vi hade en superbra kväll med massor av prat och besök på två krogar som var helt värdelösa, haha 😁

I lördags blev det upp tidigt för att hinna gå på hindersmässan som är en ganska stor tradition här i örebro. En marknad med mest leksaker och strumpor, men hittade mig lite honung som jag köpte med hem.
På kvällen sedan bar det iväg till Jakob där vi tillbringade kvällen med fler vänner och lite alkohol.

Söndagen idag fick bli lugn med långpromenader, besök hos mina föräldrar och tvätt. Nu är jag redo för en ny vecka! 👍

Likes

Comments

Vardag

Januari är snart slut och det känns ganska skönt. Enligt mig är januari den värsta månaden på året. Många klagar på oktober och november, men varför? Då har man ju julen framför sig. Nu i januari är allt förbi, det är kallt, mörkt och jävligt. Man blir sjuk i antigen feber och förkylning eller magsjuka. Man har släppt det där med att ha mysiga ljus tända, nu vill man bara ha det ljust ute. Alla de där "januarigymmarna" dyker upp på gymmet med nya mål och nya slimmade gymkläder. Så går dom där i sina smågäng och kollar snett på oss andra som faktiskt håller i hela året. Åh, nej jag orkar verkligen inte januari. Bara jag tänker på det känner jag mig gnällig, haha.

Ge mig april eller maj med lite vår och värme. Vi behöver ljus och en hel drös med D-vitamin, det var länge sen!

Likes

Comments

En låång, men ganska lugn dag på jobbet är äntligen förbi. Kan inte riktigt fatta att det redan är onsdag imorgon, dagarna går ju alldeles för fort.

Var rätt slut i morse när jag vaknade. Igår var en riktigt tuff dag, man kan säga att det var en måndag med stort M. Jag var helt slut när jag kom hem och kände att jag, just igår, kanske inte var världens bästa lärare. Idag däremot är jag på banan igen - tänk vad det kan vända fort 😁

Har jobbat ganska mycket, sedan terminsstart, med värdegrundsfrågor och en del om hur viktigt det är med bra attityd i skolan. Och idag sa en av mina elever: "det här var en riktigt rolig lektion, jag älskar NO!", en annan har hurrat halva dagen att han lärt sig läsa och en tredje lämnade in sin läsläxa med stolthet. Det får en att känna att vi faktiskt kommit en bra bit på vägen efter bara 3 veckor ❤

Det är faktiskt helt underbart att vara lärare🌸

Likes

Comments

1. Mitt största intresse är och har alltid varit djur. Jag är bland annat uppvuxen på en gård med mjölkkor och har alltid haft djur på ett eller annat sätt. Katter har jag faktiskt aldrig någonsin varit utan 😺 Utöver katter och kor, har jag även haft kaniner, marsvin, gerbiler och såklart hundar  (vilket jag har fortfarande).

2. Jag är en riktig tävlingsmänniska och vare sig jag vill eller inte kommer jag på mig själv att hela tiden tänka att jag vill och måste vara bäst. Inte nog med det så kan jag nog också vara världens sämsta förlorare.

3. Det jag stör mig på mest är när folk smaskar och tuggar med öppen mun. Jag skulle aldrig i mitt liv kunna leva med någon som tuggar med öppen mun, så illa är det faktiskt.

4. Jag har bra självkänsla och har nog alltid haft det. Har aldrig haft problem med att stå upp för mig själv fast att det några gånger inneburit att slå ner på mitt självförtroende (som istället har varit ett problem tidigare).

5. Jag är en tidsoptimist och jag äskar det haha! Ja, jag älskar folk som kommer lite sent (så där 5 - 10 min kanske), vilket beror på att jag alltid själv kommer lite sent nästan varje gång. Vet inte varför jag aldrig lär mig, det går liksom inte.

6. Jag älskar matte. Min gamla mattelärare sa till mig att matematik är det enda logiska här i världen och det är faktiskt sant. Och hur underbar är inte känslan efter man gjort värsta uträkningen och svaret är rätt? Helt underbart haha 😁

7. Jag är hemmakär. Borta bra men hemma bäst - aa så är det faktiskt och jag älskar att vara hemma ❤😄 (sen kan det såklart vara kul att resa ibland, men inte för långt och för länge)

8. Jag är över-rörlig. Jag har mjuka leder och kan därför kalla mig för överrörlig. Jag kan tillexempel böja upp mina fingrar ganska långt, jag kan sätta benen bakom huvudet och jag är alltid vig utan att behöva stretcha.

9. Jag har svårt för att bli kär (i människor, haha). Har bara varit kär 2 gånger i mitt liv. I min kära sambo tog det drygt ett halvt år att falla för haha 😁

10. Det värsta sveket enligt mig är när någon ljuger. Jag kan ta en bitter sanning 100 ggr bättre än en sketen lögn.

Likes

Comments

Djur, Jag, Lärare/skola, Vardag

Ja här är jag!

Tänkte ge mig in i bloggvärlden igen. Mest för att jag gillar att skriva och för att det faktiskt är ganska kul ändå.

Samlade ihop några bilder som kan beskriva mig ganska väl. Fick dock inte med någon bild på mig själv haha.

Min fina familj som består av min sambo Robin, mina katter - Fila och Saga - och vår hund Molle. Molle är en finsk lapphund och i mars blir han 1 år 🐶 Tillsammans bor vi i ett hus på landet, ett hus som vi totalrenoverat på egen hand.

Jag jobbar som lärare sedan augusti och är legitimerad lärare för årskurserna f - 3. Just nu jobbar jag i en åk 1.

Ja, jag vet inte vad jag ska berätta. Tänker att det kanske växer fram mer och mer. Här kommer jag iallafall skriva en del om mitt jobb som lärare, en del om hundutställningar som vi far på, kanske lite om renoveringen av vårt hus och såklart träning, vänner och annat som hör vardagen till.

Hoppas du vill hänga med!

Likes

Comments