Hej på er! Hoppas att ni mår bra :) här kommer mitt andra inlägg som kommer handla om vad jag har gjort idag och lite inslag om hösten :)

Idag har jag inte gjort så mycket utan jag har bara varit hemma och myst. Jag älskar när man kan ligga hemma, se på serier, tända ljus och bara mysa med familjen. Det är perfekt nu när det är höst och det börjar bli kallare. Ja, temperaturen bara sjunker mer och mer och jag har hört att det kanske ska snöa till helgen, vilket jag inte hoppas på! Vi får väll hoppas att hösten stannar ett litet tag till iallafall ;)

Imorgon så ska jag med en kompis till Malmö och Emporia och det ska bli så mysigt!

Ni får ha det så bra så hörs vi, hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag åkte jag och min kompis till Malmö för att gå på Emporia. Det var så mysigt!

Vi tog tåget från Ramlösa på morgonen och tåget tog ungefär 1 timme. Vi var framme vid ungefär 10 tiden och när vi kom fram så gick vi i ungefär 2 timmar och kollade innan det var dags för lunch. Till lunch åt jag vegetariska vårrullar med ris och sötsur sås. Jag tar alltid vegetariska vårrullar när jag är på Emporia och jag kan verkligen rekommendera det!

Efter maten så gick vi och letade efter en skoffär, för mitt mission var att hitta ett par bra vinterskor. Vi gick in på deichman, vilket är en skobutik som jag tror kommer från Tyskland. De har ett väldigt stort utbud av skor, där det både finna dyra och billiga skor. Där inne hittade jag iallafall ett par skor från fila. Jag tycker att fila gör så fina grejer nu för tiden och jag är helt kär i dessa skorna!

Vi blev väldigt trötta sen, så vi tog tåget hem igen. Ikväll så ska vi bara mysa och njuta av det som finns kvar av höstlovet :)

Imorgon så måste jag plugga och jag ska även på en halloweenfest hos min mammas kompis och hennes son.

På bilderna höst upp så kan man se en bild på min outfit från idag. Ha det nu bäst så hörs vi i nästa inlägg ;)

Likes

Comments

Hej! Jag heter Elin och är 15 år. Jag bor i Helsingborg tillsammans med min mamma, pappa, syster och min lilla hund på 7 månader. Min mamma heter Pernilla, min pappa heter Stefan, min syster heter Emelie och min lilla hund heter Alice. Vi bor i ett treplans hus i Helsingborg. Jag är 15 år och går på en skola som heter synkopen. Jag älskar mode och kläder, men gillar även att vara med kompisar. På min blogg kommer jag skriva allt från kläder till min vardag.

Hoppas att ni kommer gilla det jag skriver och att ni kanske kommer titta in igen ;)

Och tills jag lägger ut något nytt, ha det så bra nu!

Likes

Comments