http://finest.se/elinberggren/

Hej på er! 

Det var längesen, om det ens finns några som fortfarande läser :) Har bestämt mig för att byta bloggportal för jag vill ha lite nytt och jag kände att min blogg var så rörig.. Därför har jag bytt till finest.se vilket jag tror är helt rätt för mig, stilrent och inte så rörigt. Gjorde mitt första inlägg där igår och jag tycker att ni ska ge det en chans och fortsätta mig och mitt liv! :)Ha det bra!


Likes

CommentsLikes

Comments

Befinner mig nu i fotöljen med en marabou japp och ett glas vatten. Är helt slut idag, somnade nästan på tyskalektionen tidigare idag och det har aldrig hänt förut.. Gick och la mig vid halv nio igår för att vara utvilad, och det var jag - trodde jag. Så resterande av dagen har spenderats här hemma i soffan med läxor.. Dessutom har jag haft huvudvärk hela dagen och har än, så tog tempen förut och det visade sig att jag hade 38 grader i feber. Får hoppas att det gått ner tills imorgon!

Igår efter skolan tog jag med Thea ut i skogen på en skidtur på 3km som uppvärmning och sedan gjorde vi ett 60min teknikpass i gympasalen. Var två veckor sedan jag rörde vid en boll så kände att det var dags :)

Vill inte ha vinter längre, nu får det gärna bli vår och värme!


Likes

Comments

Sitter nu i bilen påväg hem från en helg i långberget. Blev en behövlig helg där med rehabträning för mitt lår och även vila :)
Blev 1 mil på skidor idag då jag fick ett skavsår på hälen igår som gjorde fruktansvärt ont, men nöjd ändå med mina 3 mil denna helg.

Är nu mätt i magen efter våran matpause i sysslebäck! Blir avsläppt hos älsklingen sen när vi ändå åker förbi ekshärad. Åh som jag längtat efter honom min alldeles egna lilla skatt ❤

Ha en bra söndagskväll alla!
Likes

Comments

Var ute på tur i skidspåret förut och det blev 1,5 mil totalt, vilket känns i mina ben då jag inte tränat ordentligt på en vecka pga min sträckning jag haft i baksida låret. Men idag kände jag ingenting och jag är såå glad för det! Får äntligen röra vid bollen till veckan igen :) Vi ska snart ut igen på en tur men då blir det bara 5km, som återhämtning. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, bara slappat. Ikväll blir det fläskfilé och croketter vilket är höjdpunkten av denna dag! :)
kram


Likes

Comments

Hej på er! Igår åkte vi upp till långberget direkt efter att jag slutat skolan så har nyss vaknat och vi ska snart äta frukost. Senare blir det en tur i längdskidspåret men annars har vi inga större planer på dagen. Var inte jätte sugen på att åka upp igår men när jag väl kom hit så började jag slappna av och nu är det lite skönt att inte ha några måsten, förutom skidåkningen då haha ;)

Ha en bra dag!

Likes

Comments


Likes

Comments

Instagram@eliinbeerggren