Inget regn så det blev lite fiske ikväll. Så mysigt och rogivande. Massa vatten va det så inte så optimalt. Såg 2 laxar som hoppade men ingen som ville nappa, tyvärr. Vi hade det bra ändå. Picknick korgen va med så det blev goda frallor istället för fisk.

❤️här trivs jag ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ledig torsdag.
Planerade för en härlig sovmorgon men vaknade vid 7..suck.
Har fått gjort massor, städa, diska, tvätta, handla, kasta blommor, köpa nya blommor och rensa i rabatten. Känner mig effektiv idag!
Om inte himlen öppnar sig blir det fiske ikväll 🎣

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte det behövs en liten presentation av mig själv.
Jag är Elin 26år.
Hästtjej och sjuksköterska.
Glad, snäll och envis är 3 egenskaper som stämmer bra in på mig.

Har en häst som heter Max f-09 korsning appaloosa/ponny troligtvis finns lite arab nån stans också.
Sen har jag mitt livs kärlek, D. Han gör mig glad och lycklig. Han är tinderdejten som aldrig gick hem. Och nu släpper jag aldrig iväg honom.
På min blogg får ni ta del av min vardag.
Varför började jag blogga? Vet inte men istället för att tänka en blogg i mitt huvud så kan jag skriva den så kanske någon vill läsa. Jag provar så får vi se hur det slutar.

Likes

Comments

Hej!
Bara 8 grader idag på morgonen när jag åkte till stallet. Hästarna väntade på sin mat som vanligt. Idag red jag Max på banan, jobbade igenom skritten ordentligt och han blev så fin! Lat i traven och lite nonchalant mot skänkeln. Lite övergångar och sedan travbommar så kom han igång även i traven. Lite galoppbommar/studs, Max va fin och arbetsvillig. Han gillar att galoppera. Hoppade ett litet kryss, han överhoppade nått enormt de första två sprången sen gick det bra. Första hoppen sedan slutet på juli så vi va taggade båda två. Välkomst kommittén gnäggade på oss när vi kom tillbaka, jobbigt att va ifrån varandra.

Nu blir det lunch och sedan sova innan nattens jobb.

Vi hörs!
/ Elin

Dagens hoppövning, travbommar, kryss och studs/galoppbommar.

Bästisen hälsar Max välkommen tillbaka från ridturen. 💕

Likes

Comments

Började min dag i stallet. Tog Max på en tur i skogen. Han skötte sig bra och va pigg och glad. Vi älskar att gallopera så man får fartvind i ansiktet. En grym start på dagen!

Hemma till lunch, tråkig matlåda. Dammsuga, duscha och sen iväg på fotbollsmatch. 1-1 men väldigt spännande med många målchanser. Hade nästan glömt att fotboll kan vara så kul!

Nu har vi precis ätit god thai mat och sitter och chillar i soffan. Imorgon är det ny vecka...


Likes

Comments