​Hello bloggish!

Idag ligger jag hemma sjuk och har otroligt tråkigt. Då får du åka fram hehe. Livet rullar på som vanligt. Jag hade kommit igång med träningen otroligt bra, body pump var mitt nya favoritpass. Tråkigt att man ska bli sjuk när man hade kommit in i det,men bara att köra på nya tag. Jag har en ny hobby, nämligen smink!

Jag har aldrig brytt mig innan, men de senaste har jag börjat kolla vidoes på hur man sminkar osv, så nu vill jag ha nästan allt! Har nog lagt ''alla''mina pengar som jag har efter jag lagt undan på smink. Inte köpt ett endast plagg kläder..Aja ska försöka att hålla det på en lugn nivå, hört att det är en farlig hobby.. 

Likes

Comments

​Hello!

Bloggning är nog inte riktigt min grej men jag skriver och uppdaterar när jag känner för det. I slutändan så är det alltid för mig själv ändå. Iallfall, livet rullar på och jag har fått ett vikariat året ut, vilket känns jättebra så att man vet att man får säkra pengar i några månader haha. Jag jobbar 100% så det tar mycket tid. Jag har även fyllt 20 hela år.  Jag har slingat håret kallt i den gråare tonen som ni ser på bilden. Ja en del har väl hänt det senaste. Tränigen gick bra ett tag men sen hände lite grejer så då kom det åt sidan, men igår var jag på ett bodypump pass så idag kan jag knappt gå.. Nu ska jag in till stan med mina fina vän Amanda. Puss tisdaf=)

Likes

Comments

​Godmorgon!

Klockan ringde på 05.30 imorse oc jag var på gymmet vid 06.30. Det blev 1h på bandet, för lite morgoncardio.Haha låter så töntigt. Men det var riktigt skönt att komma upp. Dock har jag blåsor under fötterna just nu så kan knappt gå.. Iallfall, nu vankas frulle och série! Pok

Likes

Comments

Hello!

Har precis varit på gymmet och kört ett magpass. Inte det bästa jag gjort men det är bättre än inget. Idag har jag varit utan godis/glass/kakor/chips i en hel vecka! Haha, på helger brukar man ändå unna sig något gott men jag har stått emot så känns skönt. Förövrigt tycker jag det är tråkigt att jag inte hittar laddaren till min kamera så det blir tråkiga mobilbilder... Blö. Bjuder på en bild från förra året då man var brun och livet ägde. Imorgon är det måndag och då blir det nya tag med mat och träning! Heja mig.

Likes

Comments

Jag älskar sushi

Likes

Comments

Jag gjorde klart allt igår och provsmakade muslin imorse. Det var första gången jag gjorde helt själv och det var både kul att göra plus att jag gillar att veta vad jag stoppar i mig.I denna muslin hade jag:

 5 dlHavregryn//6dlRågglingor//1 dl Hackad Mandel//2 dlSolroskärnor// 1/2 dl råsocker// ! dl Linfrön// 2 dl vatten. Sedan blandade jag detta med värmmatolja (ca 1dl) med lite honung. Placerade det i ugnen på 200 C i 10 min. Efter det tillsatte jag russin och kokosflingor! Det blev jättebra förutom att jag gjorde lite fel så blev lite mkt olja...haha men det smakar fortfarande jättegott.  Nästa gång blir det mer nötter!

Likes

Comments

Hello!
Klockan är 22.00 och jag har precis duschat. Vi spelade 1-1 på matchen så helt ok, men vi borde vunnit så lite irriterande är det ju. Iallafall så var jag i affären och köpte produkter till att göra min egna müsli. Blev sugen på att börja blanda och hacka så kan jag göra klart det imorgon bitti. Ska upp tidigt till gymmet så känns bra. Återkommer när det är klart! Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit på tre timmars utbildning för jobbet. Det var angående medicinering så det var rätt intressant. Kom precis hem och ska få i mig lite yoghurt med müsli och bär. Ikväll står match på schemat så ska försöka tagga till! Puss

Likes

Comments

​Hejsansvejsan!

Jag har tyvärr inga relaterade bilder till min dag eftersom datorn ej vill ta emot mina bilder från systemet. Jag tog faktiskt bilder på min frulle imorse haha. Iallafall så sprack inprincip alla mina planer idag. Skulle till gymmet, banken och på fotbollsträning. Men jobbet ringde klockan 13.00 ( när jag precis skulle röra mig typ) och jobb är inget man kan säga nej till. Pengar är något jag är i stort behov av haha. Kom precis hem och väntar på paradise hotel som börjar klockan 22.00.  Nu ska jag dricka te och mysa,hehe. Bjuder på två bilder från kreta för det var det enda positiva min dator erbjöd idag. PUSS

Likes

Comments

​En plats där jag fick en familj, erfarenhet och skapade relationer. Idag saknar jag att ligga vid poolen med mig själv, att jogga till affären för att få den där burken med melon och köpa den underbara drickan. Att få se världens finast solnedgång. Att bara titta sig omkring och inse hur lyckligt lottad man är. Det är en plats som fick mig att uppskatta mig själv, mina vänner, Sverige och mycket annat. Tack.

Likes

Comments