Hey

Igår var det fredag, jag mådde så jävla bra hela dagen. Träffade sjukt härligt folk, och jag bara mådde så fruktansvärt jävla bra.
Tills jag får en magkänsla på kvällen.
Magkänslan skriker att något har hänt med David. Att han har råkat illa ut. Magkänslan är så stark. Den växer mer och mer ju flera timmar går. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är någonting som har hänt och jag bara vet det.

Har dock inte låtit den här magkänslan påverkat mig för mycket. Min storebror är hemma hos oss, han ligger sjuk i rummet bredvid å sjunger å är allmänt högljudd. Jag vill strypa honom till och från, jag behöver min tystnad. Men det är ändå kul att han är här.

Jag känner mig sjukt splittrad idag.
Svag. Splittrad. Nedstämd. Ur-fokus.

Men nästa vecka ska jag till psykologen igen.
Jag längtar faktiskt. Vill verkligen ha ett lättare liv, och jag har kommit sjukt långt på bara 2 veckor, men har en lång väg dit. Livet

  • 5 readers

Likes

Comments

Så, inte bara ljusare tider som i ljusare tider, utan även ljusare hår. Valde att komma ur min mörka bekvämlighet. Jag vet inte men jag känner mig helt galen just nu, jag har sån lust att göra allt som den gamla Elin inte skulle göra.

Var hos le Gr8 dad idag. Vi pratade om allting som hade hänt och jag såg hur han försökte hålla tårarna inne. Han är grym min pappa, så jävla grym. Vi pratade om hur jag var som liten och vad som kan ha format mig till den jag är idag, och det var jävligt intressant.

Men hörni, dags för mig att sova då jag ska upp tidigt as fuck imorgon... har nämligen bytt jobbpass så jag jobbar tidigt och slutar tidigare. Exakt det jag behövde.
Kramar på er!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej

Vad ska jag säga?
2017 inleddes på ett förjävligt vis. Varit väldigt tunga dagar för mig, men jag mår ändå bättre. Jag tar varje dag som den kommer numera, och det känns bra. Det känns lovande. Jag är stark.
Och jag vill verkligen må bra igen, påriktigt. Och det kan ingen annan ordna åt mig, det är bara jag som kan se till att jag mår bra, och det är bara jag som kan ta steget till den rätta riktningen.

Jag ska skriva mer.
Men fy i helvete vad taggad jag är på livet just nu

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej på er.

Har så himla mycket att få ur mig. Men jag tänker inte skriva allt idag. + jag tänker inte prata mer om det som hände i 2016. Nytt år, nya saker händer.

Så, vad vare för nytt som hände idag?
JO NÄMLIGEN.... Elin fick ett nytt jobb. Jag fick ett samtal från min nya chef, han erbjöd mig ett jobb som försäljare och jag valde att tacka ja. Detta känns nytt, spännande och lovande. Jag tror verkligen att detta kommer ge mig ännu mer kunskap. Jag älskar verkligen att testa på nya saker!
Och ni måste erkänna... hur grymt är det inte att få ett nytt jobb den första januari?! Jag börjar året med en klackspark, rent ut sagt.

Och imorgon kl.10:30 så ska jag äntligen få sitta ned med en psykolog och prata ut. Imorgon är det en väldigt stor dag för mig... jag har äntligen valt att ta itu med mina demoner. För min egna skull, för min framtid men även för min fina omgivning.
Jag är nervös. Fast det känns så jävla rätt. Detta fixar jag!


Jag har inga nyårslöften.
För löften kan brytas. Jag vet vad jag ska göra. Och jag kommer bevisa för varenda kotte där ute att jag kan komma tillbaka... starkare än någonsin.

Kramar på er!

  • 7 readers

Likes

Comments

Längesen jag skrev.
Varit väldigt jobbigt på sistone. Haft mycket tankar och sådär. Och händelser har inträffat som typ dragit lust och energi ur mig. Men har åtminstone haft en fin jul. Nu är det dags och jobba en vecka innan det nya året börjar.
Har ett nyårslöfte. Det är hemligt.
Men ååå alltså... kan inte fatta att den finaste killen lämnar mig snart. Jag vill verkligen klara 4 månader utan honom, men det gör så ont i hjärtat på tanken av att han snart åker. Och det tynger ned mig...
Fan David. Stanna med mig.

Aja, vi hörs

Likes

Comments

I tisdags morgon gick det i överkurs för mig.
Saker och ting skedde och jag ser ut som kom-och-hjälp-mig-men-ingen-hjälp-kom

Men det är okej, livet rullar på.
2017 ska dock inte innebära misshandel eller hot från någon. Detta kommer bara göra mig starkare.

Likes

Comments

Såå...
Igår hade min pappas sambo 50års firande. Och jag tog med min kära pojkvän. Inte värsta grejen kan ju många tycka, men helt ärligt så var det ett ENORMT steg för mig. Jag har aldrig låtit någon av killarna jag dejtat eller hängt ihop med fått träffa min pappa. Så detta var ett rejält steg i mitt liv. Och jag hade inte alls höga förväntningar då jag vet hur pappas släkt samt min pappa kan vara. Jag var snarare mer orolig. Men Gud... dem tog emot honom så bra, dem var så trevliga och han var så himla duktig och engagerad. Han hittade ett samtalsämne med varenda en, om det så var med min farmor, min kusin eller min pappa. Han lyckades verkligen skapa intryck på alla. Och jag var så stolt över honom, under kvällens gång, han tog det verkligen så bra.

Min pappa tog mig åt sidan under kvällens gång och sa:
- "verkligen en bra kille du träffat Elin, det märker jag."
Och att få höra sådana ord från min pappa var helt otroligt. Jag blev så glad. Så glad att ögon tårades. För min pappa betyder världen för mig, och att han kan acceptera och gilla den killen som jag älskar mest... wow. Den känslan jag fick, går knappt att beskriva. Jag blev helt tagen.

Kvällen var helt klart lyckad. Och att ta med honom in i mitt liv på så vis... att få gå å handla presenter med honom, sedan gå iväg på ett släktfirande... och slutligen gå hem och somna bredvid honom... det var så fint, allting var så fint. Han är så fin.
Min pappa bjöd även upp mig på dansgolvet och ville dansa med mig, och då fick jag världens rus inom mig. Tänk att han och jag ska dansa så på mitt bröllop en vacker dag. Så himla fint. Wow. Blir tårögd bara jag tänker på det...

Jag är så himla tacksam över allt.
Mina fina killar jag har i mitt liv: mina bröder, min pojkvän och min pappa. Det har aldrig känts så bra som det gör idag.
Jag är lycklig. Och idag är det även första advent, snart jul och nytt år. Må allting vara lika bra i framtiden som nu.

  • 18 readers

Likes

Comments

  • 19 readers

Likes

Comments

Några bilder som beskrivit min höst relativt bra. Tänkte ladda upp lite pics härnäst som beskrev sommaren bäst.

  • 19 readers

Likes

Comments

  • 19 readers

Likes

Comments