Spontanitet.
Och för att vi kanske utnyttjar att han har hela huset för sig själv och vi saknar varandra occccccccch det kan även vara så för att första gången vi var i Danmark ihop så fick det oss att inse saker på ett helt nytt plan.
Så, jag ska till Danmark imorgon! Haha.

Ni som inte varit på resa på tu man hand med eran partner - ÅK! Det är ingenting ni lär ångra, utan istället se som en investering i erat förhållande. DOCK måste man komma ihåg att semester och vardag hemma är två olika scenarion.

Men i alla fall.
Egentid med ens partner på ny och spännande plats, det är underbart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om någon hade frågat mig för kanske en månad sen vad jag hade gjort under påsken. Så hade det nog inte riktigt blivit ett svar som varit realistiskt. För jag hade då ingen aning om att saker och ting skulle bli såhär. Jag visste inte att vi skulle förlåta varandra, se bortom det som skett och fokuserat på den kärleken som faktiskt finns mellan oss.

Men det gjorde vi.

Finns väl egentligen inte mer att säga på den fronten. Vi har båda växt som människor, vi har båda fått vara utan varandra, och vi har fått känna på hur det skulle vara.
Jag måste ju få påstå att vara med honom känns garanterat bättre än tvärtom. Haha, believe me. Finns ingen annan som kan få mig att skratta på det viset, eller som kan skapa sån irritation inom mig. Vi är båda rätt töntiga. Envisa och öppna. Ibland spårar det ur, men det är helt okej, för vi älskar varandra.

Lite av en kärlekshistoria some went wrong. Kvinnan är psykopat och mannen sociopat. Haha lite så kanske. Udda men rätt underbart också.

Påsken blev alltså lugn men fick även träffa honom igen. Rätt jävla grymt. Sen är det alltid ett plus att han köper med sig choklad.... Wow vilken man han är. Älskar.

Glad Påsk!

Likes

Comments

Under mina snart 20 år i en av Stockholms förorter så kan jag inte påstå annat än att Polis skapat mycket negativa reaktioner i min omgivning. Botkyrka i sin storhet håller gärna ihop när polisen kommer, man håller tyst och backar upp sina nära och kära när dem försöker finna ett kryphål där informationen sipprar ut som söt honung. Varenda droppe är värdefull.
Jag har aldrig ifrågasatt varför bekanta, vänner eller familjemedlemmar haft en viss åsikt om dem. Som liten passerade alltid ramsan: "Polis, polis potatisgris"
Men inte fanns det något hatiskt eller negativt i den ramsan då. Man såg snarare upp till polisen och hade en bild av en högre uppsatt person som var lika stark som Bamse. Respekten fanns där.

Men som sagt - med åren, tonåren kom, och då spottades det på polisbilar, i värsta fall kastade folk sten eller så skulle det provoceras med fula glåpord. Varför? Jo, någon polis hade varit för hårdhänt med någon som snattat, en annan hade haft rasistiska fördomar mot någon med annan bakgrund. Flera poliser som kom fram när man hängde i centrum var allt annat än trevliga med ett leende på läpparna. Bilden av poliser i min omgivning - samt mig själv, har ju inte direkt varit positiv. Egentligen finns det ingen konkret förklaring i MITT FALL. Inte ens när jag togs pågrund av snatteri som 15åring så var poliserna obehagliga eller... ja... elaka. Dem sa endast som det va, ringde mina föräldrar och gav mig en uppläxning. Och inte fan har jag någonsin snattat igen efter det haha!

Jag vill inte sitta och påstå här och nu att ALLA poliser vill samhället och oss civilpersoner väl. För så som i alla yrken finns det alltid NÅGON som beter sig dåligt eller hanterar situationer på dåligt vis. Men man förväntar ju sig såklart mer ifrån en polis än en kassörska på Hemköp.

Och jag tycker absolut att polisen fick den kärlek dem förtjänar efter terrorattacken i city. Alla dessa blommor, värmande ord, kärleksfulla kramar och beröm... Dem förtjänar varenda en! För här visar verkligen polisen - som ska vara våran hjälpande hand och skyddande kram att dem faktiskt så väl ÄR det också.

Detta kan få mig att spekulera under mina tidigare år varför jag valt att följa strömmen med deras negativitet mot polisen. Inte ska väl mina egna erfarenheter och intryck av dem försvinna pågrund av någon annans åsikter? Och inte ska väl man dra ALLA över en och samma kant.

Jag, nu, som snart 20 år, har insett att polisen gör mer bra än vad vi egentligen tror. Och jag vill inte ens tänka tanken hur Sverige skulle se ut utan dem.

Polisen drar även dem ett strå till stacken.
Länge Leve Vi!

Likes

Comments

Sådärja!
Shit vad dagarna går fort och vad veckorna glider på fint! Jag som egentligen inte ska ha så mycket att göra har istället VÄLDIGT mycket att göra!

Bokat kryssning med tjejerna så det ser jag fram emot. Har även planerat inflyttning i Fruängen. Kommer bli gaaaalet vilken omställning! Och sen så kommer sommaren och då vill jag bara umgås med nära och kära och leva gott. Samt jobba. Pengar behövs ju. Alltid.

Positiv och kreativ.
Lugn och trygg och en aning generös.
Men mest bara fruktansvärt glad och pigg!
Allt känns bara så himla bra.

Är det inte läskigt hur mycket ork och energi man kan få när man verkligen bestämt sig för något?! Känns såååå lovande.

Vi hörs av! Kram

Likes

Comments

Tappade spåret en aning. Inte helt såklart, men en aning. Jag vurpade, jag hamnade inte nere i diket men var nära.
Jag vaknade till liv och bara insåg att jag måste tillbaka på min bana. And here I am. Jag ska back on track.

Positiva människor. Ärlig och ren atmosfär.
Fokusering på det jag ska göra och bör göra. Och jag är så tacksam över att min fina fina person är tillbaka vid min sida igen. Så mycket kärlek. Och lycka. Jag bara känner hur allting hamnar på plats. Det känns så jävla bra.

Det är dock självklart att gårdagens händelse var hemsk och min empati är stor för Sverige och Stockholm idag. Jag är även oerhört tacksam art varken jag eller någon jag älskar var där och blev ett offer. Men vi är starka tillsammans.


Likes

Comments

Jag har lärt mig nånting

Tid är nånting som vi människor hittat på. För det ska skapa mer stabilitet och ordning. Vi är ju trots allt varelser som vill ha kontroll! Och jag har alltid sett tid som ett stress-moment. Komma i tid, du ser hur många minuter du är försenad, 7 dagar senare svarade jag på smset eller nu somnade jag vid 3 igen fast jag ska upp 8. Tid har varit kopplad till negativa saker.

Tills nu....
Tre månader tog det för mig att bli stadig. Stabil. Lycklig. Och under dessa tre månader, så fokuserade jag på mig. Elin. Och utan all den tiden, alla dem tre månaderna... så hade jag inte mått så bra och varit den jag är idag.
Så tiden har gjort mig väl. Och med all rätt kan många tycka, men på fullaste allvar så känner jag mig så driven och stark, vilket jag inte gjort på flera år.

Så, tiden är inte bara stressande och oro-skapande. Det är även ett sätt att läka, hitta sig själv och bygga upp sin styrka igen. Tiden är rätt bra.

Likes

Comments

Det är snart april. Kan ni förstå det?!
Känns förvånansvärt vad tiden går snabbt och har gått sen nyårsafton. Samtidigt börjar stressen gnaga på, vad gör jag med mitt liv? Vart ska jag ta vägen när huset blir sålt? Vilken del ska jag satsa på? Är den visionen jag har ens tillräcklig för att skapa förändring? Finns det något som jag har missat bland alla dessa mål och det sjuka drivet jag fått?
Vad kommer att ske... härnäst?

Jag har aldrig haft några höga krav på mig som liten, eller som ung. Mina föräldrar la upp vad dem tyckt och tänkte men sen va det alltid upp till mig. Dem har alltid haft sån tillit och förtroende på att min inre styrka ska se till att jag klarar mig.
Haha, och nu under senare år så har jag väl ångrat att jag inte riktigt lagt den styrka på saker som kunde ha tagit mig längre, än dit jag är idag.

Då knackar ångesten på. Och stressen.
Men den får inget riktigt grepp om mig då jag faktiskt är frisk.
Juste. Jag är ju friskförklarad. Jag mår genuint bra och känner mig trygg i den jag är. Vilket jag hade tappat i två års tid. Så nånting har jag väl ändå åstadkommit dem här senaste månaderna. Någon bit på vägen har jag väl kommit.

Men visst är det lätt att låta samhällets hets och stress få en att sätta höga krav på en själv?

Likes

Comments

Jag har gått lite under jorden.
Angående mycket. Just för att jag har 1 mål i nuläget och jag har inte tid för onödiga saker.
Jag behöver tystnad, sömn och kvalitetstid med folk som har det lugnt i sin omgivning.

Hör av mig när jag nått mitt mål och skaffat lite mer stabilitet omkring mig.

Men, jag mår bra.
Behöver bara ha lite lugn och ro.

Likes

Comments