Header

I går dro jeg og Kathrine hjem til meg, men vi tok en liten stopp i Oslo for å handle siste rest av julegavene også hadde jeg lyst til å ta en liten tur innom vinterland siden jeg hadde hørt så mye om det.

Vi kjøpte litt småting før vi ruslet inn i vinterland, jeg jaktet etter churros boden så jeg fikk meg churros med kanelsukker og sjokolade (Det var vell hovedgrunnen til at jeg ville dit). Det var utrolig koselig der inne, men litt for mange mennesker for min smak.

Vi tok også selfie i Cola boden for å få gratis cola, men det bildet ble så fælt at det burde ikke bli sett engang! i Tillegg klarte Kathrine å holde god jul skiltet opp ned på bildet så vi må jo ha virket som de idiotene der vi sto!

Har du besøkt vinterland i Oslo?

Elise Jørgensen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

16 november dro jeg og samboeren min opp til Florø,, jeg rakk ikke engang å ta en tur hjem før vi dro oppover.

Det var snøstorm over Hemsedalsfjellet så vi var ikke fremme i Florø før kl 3 på natta! begge hadde stått opp kl 6 på torsdagen så vi var mildt sagt trøtte da vi kom frem

Vi var i Florø for å levere julegaver og besøke søsteren til Simen, faren hans var på sjøen så vi hadde huset for oss selv hele helga.
Florø er et utrolig pent og koselig sted, i tillegg er veien dit helt nydelig med masse fjell, bekker og innsjøer<3 (kunne virkelig tenkt meg en hytte der)

siden både jeg og Simen jobber i jula har vi ikke mulighet til å dra opp på besøk før langt etter nyttår, så da tenkte vi det var koselig med besøk i november istedenfor.

Har du familie som bor langt unna?

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Når jeg var hjemme på perm i forrige uke fikk jeg endelig pakket ferdig alle julegavene. jeg satt opp mitt eget lille juleverksted alene mens samboeren min var på jobb så jeg fikk litt ekstra julestemning.

Skal sies at grunnen til at jeg er ferdig nå er fordi jeg ikke får perm igjen før 15 desember og det blir litt knapp tid å kjøpe julegaver på.

Gavepakning, pepperkaker, julete og julemusikk gjorde susen!
Hadde jo selvfølgelig snublet innom indiska der de hadde 30% på hele butikken på black friday så juleteen og koppen dere ser på bildet er nyinnkjøpt.

Jeg samler på kopper, klarer ikke å gå ifra en søt kopp uten å kjøpe den, tror samboeren min er litt lei av alle de forskjellige koppene som står i skapet hjemme, men jeg bruker faktisk alle koppene mine jevnlig!


Er du ferdig med alle julegavene?

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Siden jeg har klart å pådra meg alt av skader det går an å få når jeg var i rekrutten så har jeg en del egentrening´s opplegg når de andre er ute å løper, så jeg tenkte jeg kunne dele det med dere siden de fleste øvelsene også kan gjøres hjemme!

Oppvarming:
30 min med spinningsykkel men her kan man også ta seg en liten joggetur rundt huset eller lignende!


Hoveddel:
3x15 Benhev (ligg på ryggen og før benene opp og ned) / Utførelse --> HER

3x 1 minutt planke, 30 sek pause / Utførelse --> HER

3x15 rygghev (ligg på magen, løft armene og benene opp fra bakken hold de oppe i 3 sek og hvil i 2 sek på hver repetisjon) / Utførelse --> HER

3x10 push-Ups (ta på knærne om det blir for tung) / Utførelse --> HER

4x 1 min Russian twist med 10kg ball, 30 sek pause mellom hver runde. (her kan du eventuelt bruke noe du finner i huset som veier litt) / Utførelse --> HER

3x10 Dips ( bruk kanten på sengen, en stol eller noe i passe høyde ) / Utførelse --> HER

3x10 nedtrekk ( eventuelt kaste en ball/pute/bamse så hardt du kan i bakken med begge armene ) / Utførelse --> HER

3x1 min ferdigstilling, 30 sek pause mellom hver runde. / Utførelse --> Bilde nederst i innlegget


Avslutning:
valgfrie bveegelighetsøvelser/ uttøying med fokus på muskelgruppene du har trent ( kjerne, overkropp )
Her pleier jeg å strekke armene i kjent elefant stil som vi kalte det på barneskolen :P
+ litt små uttøying

Legger til en video av gode uttøying´s øvelser / Utførelse --> HER


Bare å spørre om du lurer på noe! :)

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Jeg var hjemme en tur i helgen.
Morfaren min har fått tilbakefall på kreften sin igjen, for andre? tredje? gang...
Han ble operert på torsdag og mormor feiret bursdagen sin på søndagen så det var en fin måte å møte begge to på.

Det var veldig koselig å se dem igjen med tanke på at det er veldig lenge siden jeg har vært der, noe som skylles at det har vært mye militært og sivilt som har skjedd ellers også.

Morfar vil få svar på om operasjonen gikk bra om ca 2 ukers tid, jeg krysser fingrene og håper på det beste!

og overskriften? vell svaret finner du her -->


Elise Jørgensen

Likes

Comments

Jeg var en liten tur i Jessheim i går for å handle meg fuktighetskrem, men det ble "litt" mer enn bare den kremen....

Vita hadde nemlig salg på e.l.f
Tenkte jeg kunne liste opp hva jeg kjøpte og prisen på det siden det var så latterlig billig.

Sachajuan body lotion og hand lotion var på tilbud til 2 for 50, det var jo bodylotion jeg opprinnelig dro dit for..

Liner and Brow Cream i fargen medium brown 55.,-
Mineral Pearls i fargen natural 93,-
Mist & Set 40,-
Lip Color i fargen Tea rose 40,-
Blurring Brush 70,-
Eyeshadow palett i fargen Need it Nude 100,-

Trengte egentlig ny øyenskyggepalett, i tillegg har jeg alltid hatt lyst til å prøve mineral pearls og brow cream så gleder meg til å teste alt sammen!

Legger også med bilder så dere kan se fargen på Øyenskyggepaletten og Leppestiften.
Jeg er veldig glad i Nude farger når det kommer til øyensminke, så derfor valgte jeg denne paletten istedenfor de med litt sprekere farger.

Er veldig fornøgd med pigmentene i e.l.f sin øyenskygge.
Den ser fin ut og er i tillegg veldig lett å få av når man skal ha av seg sminken.

Det siste året har jeg ikke brukt andre leppestifter enn MAC sin Brave Red, derfor tenkte jeg at det kanskje er på tide med noe nytt!

liker fargen og i tillegg er den mer naturlig enn Brave Red, nå skal det sies at jeg kun bruker leppestift når jeg skal i selskap eller lignende.

PS:
De har en del gode tilbud på Lyko.no også nå så det er verdt å ta en titt: > HER <
Der finner du også mange av e.l.f sine produkter på salg!

//sponset​

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Denne måneden har vi faktisk vært ute og spist med foreldrene mine 3 ganger! vi pleier egentlig ikke å ha så mye tid siden det er mye å gjøre selv når jeg kommer hjem, samboeren min jobber som salgsleder i jysk så han har jo ganske hektiske hverdager fra før og da vill jo jeg gjøre litt ekstra når jeg er hjemme selv om jeg også er sliten

Når jeg var hjemme en tur sist ryddet jeg hele leiligheten og ommøblerte hele soverommet, etter jeg kom inn i militæret klarer jeg liksom ikke å sette meg ned å slappe av helt.. Det skal helst skje noe hele tiden, ellers blir jeg veldig fort rastløs!
Denne måneden har vert veldig rolig.
var hjemme en tur helt i starten av måneden, da måtte jeg ta med meg gassmasken min hjem sånn at samboeren kunne vaske kjøkkenet... det sier vell litt om hvordan det var der inne, men er jo digg at han tar ansvar og rydder etter seg/ oss <3
Vi introduserte også mamma og pappa for utelivet i Drammen når jeg var hjemme. gikk oss en tur å spiste i 2 etasje på Pavarotti som faktisk har helt sykt god mat før turen gikk ned til 1 etasje i baren. Mamma fikk en sure sivert, pappa fikk en drink jeg ikke husker navnet på, men begge var i hvert fall super fornøgde og koste seg masse hele kvelden.

<-- bilde av samboeren som viser mamma og pappa ting på mobilen (De satt 3 stk på en 2seter mens jeg satt alene på andre siden)

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Jeg merker at det er en stund siden jeg har blogget, men det blir vell bedre etterhvert.
Jeg er 20 år, har gått helse og oppvekst i 2 år før jeg ombestemte meg, dvs jeg tok påbygg istedenfor.
Den eneste grunnen til det er fordi jeg ville inn i militæret og da ble det påbygg.
karret meg igjennom året med et ok snitt før jeg tok fatt på et friår som låse ansvarlig for Kiwi i Drammen.
Etter det året var omme var det rett inn i rekrutten på Madla i Stavanger og nå sitter jeg på leir i Oslo der jeg er stasjonert på rom med 3 andre jenter som også er en utfordring i seg selv...

Jeg har turnus ordning i militæret ( den beste turnusen i hele militæret )
Så jeg har 18 dager på og 10 dager perm i tillegg til at jeg har jeg 0630 - 1600 dager der resten av dagen kan brukes til hva jeg vill ( må innrømme at det blir en del Netflix! )
Men når jeg er hjemme jobber samboeren min en del så tenkte det blir litt interiør innlegg og kanskje litt mat eller baking, vi får se når den tid kommer siden jeg nettopp har kommet tilbake til leir.

Jeg er akkurat ferdig med et 3 dagers kurs i pedagogisk ledelse, så er veldig fornøgd med å ha kompetansebevis som kan komme til nytte ved en senere anledning også får jeg se hva den nye uken bringer.

Elise Jørgensen

Likes

Comments

Hei, Jeg heter Elise Marie Jørgensen og er 20år gammel.

Født og oppvokst i et lite sted utenfor Drammen kalt Solbergelva, der jeg bodde frem til februar 2016, da flyttet jeg nemlig inn med kjæresten min.
I mai fant vi oss et større sted og flyttet da offisielt sammen til Drammen der vi bor enda sammen med katten vår Gismo som nettopp har fylt 1år. 

Jeg er inne til førstegangstjeneste og er stasjonert på Gardermoen så jeg er ikke så langt hjemmefra, i tillegg har jeg en del 06:30 til 16:00 dager så resten av dagen kan brukes til det jeg vil, noe som er grunnen til at jeg tenkte å blogge litt igjen for å få tiden til å gå.

Jeg valgte å prøve Nouw siden jeg har hørt mye positivt om det og den gamle bloggen min har jeg startet å sluttet på så mange ganger at det var på tide med en ny start.


Elise Jørgensen

Likes

Comments