Heej

Det var  längesen.. Jag har inte haft någon tid till att skriva . 

Jag ,ea och matte har passat katter :3, det var så kul och dom var så söta . Vi har köpt julklappar , pluggat och tittat på Netflix <3.
Jag är helt slut efter alla prov , redovisningar och inlämningar som vi har haft denna termin ..
Jag är så taggad för jullov <3 .

Nu har jag bara matte , naturkunskap , konferens och samhällskunskap innan jag stänger av hjärnan ;3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej

Är hemma just nu hos ea och ska snart äta mat :3. Idag har vi sett maze runner 2 ! , bästa filmen ;3 . Tycker att ni som inte har sett 1an ska göra det och se så fort som möjligt 2an också ! <3.
Min älskling blev kidnappad i slutet så jag måste tyvärr vänta tills den andra filmen kommer så jag kan få reda på om han överlever :( <3, annars var filmen 10/10!! .

Senare ska vi hem till mig och mysa med glass och film 👯👌🏻

Ses :3

Likes

Comments

Kom hem för en stund sen, har ätit <3. Var med Moa och sprang <3 rätt nöjd .
Idag blir det plugg + inget x) roligt liv jag har

Likes

Comments

Hej

Kom hem för en stund sen , har tränat med Moa <3. Kanske inte den bästa träningen men är ändå nöjd över att jag kom dit och gjorde vad jag kunde ;3.
Imorgon är de skola som vanligt .. Tror det kommer bli plugg också när jag kommer hem :p

Likes

Comments

Igår :

Var jag med Moa och åt på Jensens <3, hade inte ätit där innan så det var kul :3

Likes

Comments

Heej :3
Är så nöjd över denna dag <3 , så goa människor som har grattat och jag har varit glad hela dagen <3 tack till alla som har grattat! <3.
Dagen började med kl 08:00 och vi hade konferens - evenemang , besöksnäring och sist skolfoto , det var okej ändå för har sett värre ut så denna gång var ändå okej <3 ;3.
När vi hade slutat så var jag en stund med Hanna på stan och pratade - gick . Hon hade köpt choklad som present till mig , vilket var inte fel alls <3 tack tack finaste <3.
Jag var tvungen sedan att åka hem och träffa Moa , i samma stund på allum så träffade jag Matilda och snackade <3 mysis<3. Vi mötte upp Moa och jag och Moa skulle sedan till farmor och fira mig med mina två fastrar och Jenny <3, vilket var kul , pratade om olika saker <3.

Jag och Moa har också lärt oss lite finska x) vilket kan vara bra i framtiden :3.

Nu ska jag vila efter en intensiv dag <3 men rolig <3.
Så hoppas på att ni också har haft och kommer få en bra dag imon <3

Ses<3

Likes

Comments

Heej

Idag jag skoldagen varit okej :3 , trivs mycket bättre på denna skolan än på den förra :p , goa klasskamrater <3. Efter skolan så åkte jag till allum och köpte min älskling <3 miss manga <3. Nu gör jag inte så mycket , ska kolla lite på läxor och slöa <3.

På onsdag fyller jag 16 år <3 och på samma dag på skolan så ska vi ta skolfoto ... X) aja jag får bjuda på det , men efter skoldagen så ska jag hem till farmor och fira mig <3 och Moa ska med också <3.
Så det kommer bli bra :3

Ses <3

Likes

Comments