Header
View tracker

Jag sitter på Religionlektionen och halvlyssnar på min lärare som pratar lektion in och lektion ut. Det finns inget rum för varken arbete eller diskussion. Läraren är dessutom så tråkig att klockorna stannar, vilket inte gör saken mycket bättre. Hela klassen har slutat lyssna för länge sedan, han hade oss 10 min in och sen var det kört.... Men det är bra jobbat!

Så många gånger som jag har dampat sönder på honom på twitter...

Jaja, det är en dag imorgon också och då är jag ledig tack och lov. Jag har haft en ganska jobbigt geografiprov idag som jag har stresspluggat på hela veckan, så nu ska det bli skönt med helg. Imorgon kväll ska jag gå ut också och fira min kompis födelsedag lite i efterskott och det ska ju bli kul!

Okej, mitt liv suger för tillfället så jag har inte så mycket mer att berätta... sorry hahah!

buhbye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mycket flummig rubrik, jag vet... men det är ju faktiskt sant. Får man ledigt på fredagar så blir torsdagar en fredag istället. Jag tror inte jag gjorde saken bättre nu, hahah, så förvirrat!

Jag är sinnessjukt trött av någon anledning men ändå så jävla pepp på det som kommer hända framöver. Men jag är typ för trött för att skriva... mitt huvud värker. Jag borde nog egentligen vara hemma istället för att vara i skolan, men jag har verkligen inte mage att sjukanmäla mig så länge jag inte har feber. Ja, jag är väldigt plikttrogen som person.

Nåväl, jag får väl återkomma när mitt huvud är igång igen så kanske jag får ner något vettigt.

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

View tracker

Tillbaka till det normala; Skola, vänner och ingen Agatha. Hon åkte hem igår morse och det är som vanligt sjukt känslosamt att ta farväl av någon som man inte ens vet om man kommer träffas igen. Jag kan inte förneka att det här besöket har påverkat mig starkt, jag bestämde mig för att rensa ur min garderob som var kaos och ge lite gamla kläder till henne. När jag visade henne alla kläderna så började hon gråta och sa att det var bästa dagen i hennes liv... Jag kan verkligen inte förklara känslan att höra någon säga det, när de där gamla kläder inte var någonting speciellt för mig så betydde det ALLT för henne.

Igår när Agatha hade åkt hem så blev jag och syrran upphämtad för att åka och spela paint ball med min moster och hennes familj. Det var så sjuukt rolig, men det gjorde också så in bomben ont att bli skjuten. Jag blev för det första skjuten 5 gånger på raken på rumpan och för det andra så har jag en hel del blåmärkena idag. Men det var mysigt att få umgås med mina småkusiner lite grann, de har vuxit så mycket!

Nu är jag tillbaka i skolan på en Måndag som denna, surprise... Men det är en bra dag för jag har min vänner här och jag har bara en super tråkig lektion för att jag har tråkigaste läraren någonsin, det är religion som annars i allmänhet är en väldigt tråkig kurs.

Och när man hör sin klasskompis säga "Men jävlar va mycket du skriver" och "Sluta blogga så mycket... Fast det är bra för då har jag något att läsa" så vet man att det är TYP dags att avrunda.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Rensad blogg och jag är tillbaka, på allvar också (hoppas jag). Det har hänt så mycket den senaste tiden så jag har inte funnit tid att skriva ner allt. Jag har ju varit utomlands 3 gånger den senaste tiden; Uganda, Spanien och Bulgarien. Dock så är jag tillbaka i skolan nu så livet är i princip tillbaka till det vanliga. Det enda som är utöver det vanliga är att jag har en tjej från Uganda hos mig, hon heter Agatha och hon kom hit i onsdags förra veckan och hon åker hem nu på söndag så det börjar närma sitt slut.Vi har i alla fall haft kul trots att jag har varit genom förkyld hela tiden.

Det har verkligen varit lärorikt att vara i Uganda och fått besök därifrån, man får verkligen känna på skillnaden mellan olika kulturer och hur olika ekonomiska situationer kan vara. Dessutom så är det en resa för livet för både mig och Agatha! Jag bjuder i alla fall på lite bilder från när jag var i Uganda och nu när Agatha är här,

Vi hörs snart!

Det här är bilder från när jag var i Uganda:

Det här är bilder från de dagar som Agatha har varit här:

Likes

Comments

Detta är viktig och ger oss alla en tankeställare angående flyktingar och flyktingkrisen. Vi kan inte blunda för det som händer i världen, vi måste börja hjälpa. Det kunde lika gärna ha varit vi som var i den situationen eller det kan komma att hända framtiden... Vad vet vi om det? Vill vi då att alla bara ska vända ryggen till oss och inte vilja hjälpa. Vi måste se på perspektiven och sätta oss in i situationen. Det handlar om medkänsla och mänsklighet. Så jag ber er att se videorna, lyssna och ta in det som sägs.

Tack!💜

Likes

Comments

Jag är från Västerås och bor där också. Till vardags går jag andra året på gymnasiet och pluggar samhällsvetenskap internationell. Jag är ofta med vänner, tränar (obs. jag är inte biff) eller går i kör. Om jag ska beskriva mig som person så är jag blyg och tillbakadragen tjej tills man har lärt känna mig, då är jag allt utom blyg. Många upplever mig som snäll och omtänksam vän osv. Själv skulle jag säga att jag ibland är lite överdrivet ambitiös, realistisk och sjukt känslig som person. Jag har haft blogg tidigare där jag var väldigt aktiv ett tag men sen tog en paus. Bestämde mig nu för att ta en fräsch start och börja på en ny blogg. Hoppas ni står att läsa den hahah!

Puss!💜

Likes

Comments