Känslan som inte har ord

Klart som vatten

Oerhört vackert

Svalt som en vindbris

Öppet sinne

Blottat som tårar

Renhet

Som ljusstrålar strilar genom gröna blad

Så sårbart

Stillhet som porlar likt bäcken

Här och nu

Lättar likt en fri fågel

Så fruktansvärt äkta

Likes

Comments

Denna halloween var en av de bästa! För vad kan vara bättre än en kväll med sina vänner? Vi hade det HUUUUR mysigt som helst och jag tror att alla håller med mig. Självklart klädde jag även ut mig! Jag var typ en häxa fast ändå inte, jag var typ någon magisk ond karaktär som min syster Clara fixade fram. Först tänkte jag att jag skulle vara boxare, men det tyckte inte Clara var en bra ide eftersom hon då skulle få sminka så lite, bara en liten blåtira. Därför så bestämde sig Clara för att improvisera och resultatet blev super! <3

Jag lägger ur en före och en efter bild från sminkningen och återkommer förmodligen med fler bilder från kvällen, måste fråga mina vänner om det är okej först, bilderna är ju på dem!

Likes

Comments

Hej alla höstmysare.

Idag är det söndag och jag har haft den bästa helgen på LÄNGE! I lördags vaknad jag av mig själv på morgonen och åkte till stallet för att hoppa min ögonsten Luna (rider på Toleryd i Stenkullen) Det var hur mysigt/kul som helst att träffa Lunisen (som vanligt) och hon var jätteduktig när vi hoppade och jag var helt lycklig♥

Senare träffade jag mina bejjjbs och hade världens mysigaste kväll med dem älskar er Maja & Linn!

Vi bakade pizza, dansade massor och gick en lååång (inte all eftersom vi tappade bort oss i mörkret nej, nej)  kvällspromenad!

Vi tog även maaaassor med kort - jag lägger upp dem i ett nytt inlägg ikväll :)

Nu får ni en liten bild på Luna och mig också ses vi i kväll!


Likes

Comments

En liten ledsen ballerina sitter med benen upptryckta mot bröstet.

En liten ledsen ballerina gråter stora tunga tårar som rullar ner för hennes kinder.

En liten ledsen ballerina orkar inte mer.

Likes

Comments

Hejhopp!

Idag är det lördag och jag är förkyld.

Inte sådär mesigt förkyld utan FÖRKYLD...

Jag skulle rida i morse och sedan träffa/sova hos en kompis men så kom den där jäklans förkylningen.

Nu hände det där ni vet, när man använder ett ord för många gånger så att det typ tappar meningen, vad menas egentligen med förkyld för-kyld, är man nerkyld eller? Förlåt för mitt dagliga överreflekterande flum...

Men den här dagen kommer nog ändå bli mysig, jag och min syster ska plugga och sedan se på ett avsnitt av en serie som vi har börjat kolla på! Den heter Beauty and the beast och är kanske inte så jättebra, alltså ganska billigt gjord och cringey men den är iallafall underhållande nog för oss!!

Jag har på senare tider insett hur roligt jag tycker det är att blogga, även om jag inte lägger upp så ofta så är det ändå superkul att veta att bloggen finns där. Det är svårt att förklara men jag blir glad av det!

Ha det gos äppelmos!  :)

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för så dålig uppdatering, det är hemskt. Jag vet. Det har varit så himla mycket med att börja högstadiet m.m. Men nu är jag 🔙🔛🔝 och kommer att skärpa mig! Så här sitter jag och bloggar från min mobil (den kom tillslut!!) jag ska snart till skolan och försöka att undvika massa drama, vi får se hur det går... Hoppas att ni har det bra och inte känner er stressade eller något liknade- because det vill vi ju inte! Jag skriver ikväll så vi ses, puss!!


Likes

Comments

Hej alla mina rumpnissar!

Idag tänkte jag berätta en liten ointressant berättelse som har hänt mig detta lovet:

Allt började med att jag och min vän var och badadepå en brygga.

Vi tränade på våran (inte så jättetjusiga) catwalk och det såg så roligt ut att jag gick och hämtade min mobil (som låg i säkerhet bredvid bryggan på torra land) för att filma.

Jag sprang utför bryggan för att hinna filma och...

(dramatisk tystnad för att bygga upp spänningen)

"plums" jag tappade min älskade mobil i sjön.

Min mobil är min bebis. på riktigt jag har till och med döpt den. Du tror mig inte? Förklara detta namnet då: Albus Luna Potter. BUUURND.

Som ni nu förstår så älskar jag min döpta mobil (skriver inte älskade för det hade spoilat för mycket) så när jag tappade den i sjön så förstod jag först inte vad som hände.

Värden stannade och jag skrek på äkta engelska (haha. nej. lol. fejkengelska) :

"NOOOOOOOOOOOOOO" (Självklart i slowmotion)

Jag mötte min kompis blick och goshhh vad hon skrattade när jag slängde mig i vattnet för att få upp min kära telefon. Men jag vågade såklart inte doppa huvudet så tog upp mobilen med tårna. (Ja, jag badar där det är så pass grunt att jag bottnar. Vad trodde ni?!)

När jag fick upp telefonen så blåste jag hysteriskt på den för att den skulle troka (lol. som att det skulle hjälpa. träskalle) Självklart hjälpte det inte. min mobil var död. kaputt. Finito.

Begravningen hölls en regnig torsdag. Haha skoja.

Men jag kom hem och berättade det för en inte så jätte pisst off mamma och pappa och de sa att olyckor sker och bla, bla, bla...

Pappa sa dock att jag inte kunde köpa en ny mobil förrän om en månad eftersom jag skulle ta över mammas gamla abonnemang som gick ut då.

Så jag väntade och var utan telefon i över en månad också en solig dag i juli kom pappa och berättade att nu. Nu var det dags att köpa en ny telefon. PAPPA HADE NÄMNLIGEN TAGIT FEL OCH JAG KUNDE INTE TA ÖVER MAMMAS ABONNEMANG så jag hade väntat så länge i onödan. Men det gjorde inte så mycket för nu skulle jag ju få beställa hem en ny mobil och det gjorde jag. Problemet var dock att vi råkade skriva i fel adress som mobilen skulle skickas till, vi var nämligen hos min mormor och morfar och hälsade på. Så pappa fick ringa och berätta om misstaget vi hade gått och de lovade att de skulle skicka telefonen till den rätta adressen (alltså till min mormor och morfar) tror ni de gjorde det?

Nej, efter några dagar fick pappa ett sms om att min telefon hade skickats hem till oss ändå. Han ringde såklart upp de som hade hand om mobilen och sa att "mig vill ni inte mucka med" haha nej, men typ. För de krävde 500 kr för att de skulle skicka telefonen till den rätta adressen. Alltså pappa ba "Neehhj, skulle inte tro det" och då lovade de små änglarna (efter en kvarts övertalning) att de skulle skicka mobilen till den rätta adressen.

Det gjorde de inte. Efter ett tag så ringde pappa upp dem igen och undrade vad som hände- "Vart är min dotters telefon??" De fattade inget och alltså på riktigt, jag började bli lite smått trött på vänta.

Gubben, gumman eller gubban i pappas telefon lovade ännu en gånga att hen skulle fixa och skicka telefonen till den rätta adressen och sedan ringa upp pappa igen.

Och vet ni vad? Hen ringde inte upp (jag vet unfreakingbelievable)

Pappa ringde upp igen någon dag senare och fick reda på att mobilen var fast någon stans i Göteborg.

OJOJ.

Vi kunde inte göra så mycket eftersom de lovade (igen) att de skulle försöka skicka hem den till den rätta adressen.

Så nu hoppas jag att ÄNTLIGEN min monil ligger säker i brevlådan hemma.

SHIIIIIIIIIIT. Nu ropade pappa att de som hade hand om mobilen (bolaget bring, starkt ogillande mot dem)har tappat bort den. Den är helt bort...

Så nu måste pappa ringa och kräva en ny mobil.

End of story.

hahaha hoppas att ni tyckte om min hjärtekrossande berättelse i så fall dela den till era vänner.

puss och kram<3

Likes

Comments

Hej bloggen!
Jag vet att det har varit ett tag sedan jag la upp något men det beror på att jag är på landet med min familj och vi har allvarligt INGET internet.
Det är ganska skönt att kunna klippa bort alla sociala medier m.m men samtidigt sätter det stress på mig att jag inte kan lägga upp saker både på bloggen och t.ex instagram!
"Landet" som min familj kallar Lindholmen ligger precis vid havet några få min från Strömstad.
Det enda jag kan göra här är att läsa, jogga och vara med mina systrar och det är ju egentligen inte så dumt, fast jag saknar såklart mina vänner hemma jättemycket (och internet)!
Jag ska försöka lägga upp så ofta jag kan men det lär bli svårt med denna usla anslutningen...
Har verkligen ingen aning om vad jag ska lägga upp till nästa gång så skriv gärna förslag i kommentarerna. Det kan vara vad som helst allt mellan himmel och jord (fast rymden också) alltså jag förstår att just du som läser detta förmodligen tänker "äh, någon annan kan säkert kommentera" men nej. Sorgligt nog gör ingen annan det så kommentera endåååå- vad som helst som jag kan blogga om ;)
KRAAAAM

Likes

Comments

Hej, idag tänkte jag berätta om hur mycket musik och sång påverkar mitt liv! Många känner förmodligen igen sig om att när man lyssnar på glad musik blir man muntrare och nä man lyssnar på lite mer ledsen musik blir man också deppig. Så är det i alla fall för mig och det är både bra och nästa lite otäckt hur musiken kan påverka mitt humör så mycket. Sjunger gör jag också. Hela tiden. Jag sjunger verkligen hela tiden skojar ej. För ungefär två veckor sedan var jag på audition på Göteborgs Operan för att söka om en plats i deras diskantkör! Och för några dagar sedan fick jag beskedet att jag hade kommit in!! Det ska bli jättekul att få sjunga i kör två gånger i veckan även om det kanske kommer att bli lite mycket med dans och ridning på allt. Men det som kan hända är väll att jag känner mig stressad med skolarbetet och då får jag i värsta fall hoppa över någon t.ex. ridlektion. Detta var egentligen allt jag hade att säga idag men jag hade ju inte lagt upp något på så lång tid så jag kände att det behövdes! Låten nedan är min nuvarande favoritlåt :)

Likes

Comments