För ett tag sen fick jag min familj och ungefär samtidigt tog en tjej kontakt med mig ang att vi ska bo tillsammans, vilket känns as bra!. Lägenheten vi kommer bo i, ligger väldigt centralt, nära till buss, strand, och stan! Samt låg den ca 10/15 minuter gång från skolan vilket är en väldig skillnad med mina 50 minuter till skolan med buss!! VI har även tillgång till pool där vi ska bo, hur najs?!.

Hur som helst så känns allt jättebra, min värdmamma "Lola" och Molly, den andra gäststudenten, verkar båda huuur snälla som helst, så dehär kommer bli bra det!: Det börjar även dra ihop sig, inte alls långt kvar, och trots det är jag inte ett dugg nervös, känner typ mest oro över att jag inte kommer få med mig allt jag vill ha med haha, men det löser sig säkert. Sen är det bara massa små saker som måste fixas, ex måste jag tillbaka till min gamla skola och lämna min dator samt nycklar osv, men det lär jag ta lite längre fram, alltså alltid jag som ska skjuta upp allt i sista sekund. Så anyway! vi hörs snart igeen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Elin och den 1 september flyttar jag till Fuengirola i Spanien där jag kommer bo 10 månader och plugga mitt andra gymnasieår på den svenska skolan.

Idag 25 juni är det fem dagar sen jag fick mitt antagningsbesked. Tankarna just nu är att jag knappt smällt det. Sen första beskedet kom i mars om att jag blev vidare som reserv, gav jag egentligen upp hoppet om Spanien, jag la det åt sidan och började tänka på annat. Men sen nu efter jag av en slump gick in på min mejl har allt gått sjuuukt fort. Vissa papper skulle vart inskickade redan 20 juni, men jag fick allt redan 21 juni och då var det en massa saker som skulle fixas hehe, trots att det är långt kvar (eller aa knappt 3 månader) känns det som tiden är så tajt. Har så mycket saker jag vill hinna fixa innan i mitt huvud som förmodligen inte ens är nödvändigt haha men men.

Well, dehär är min blogg om detta år, främst för att min familj och vänner lätt ska kunna se vad jag gör osv, men också för en kul grej att kunna kolla tillbaka på, och ni som hittar hit! <Välkommna, Vi hörs längre fram!

Likes

Comments