Hej tänkte bara meddela att jag ska sluta blogga på nattstad för jag har en ny blogg på "bloggo.nu" så läs där istället :)

det har vart as kul att blogga på nattstad men jag tänkte att jag kunde byta nångång också, men tack alla mina få men ändå mina läsare för att ni ha velat ta en del av mitt liv och läsa på min blogg! :)

puss:* http://elinslifeandstyle.bloggo.nu/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejj, tänkte ta en paus från bloggandet ett tag! :)

 

under helgen så kommer jag ändå inte kunna blogga eftersom jag ska vara på kf (kirunafestivalen) och jag är lite snee eftersom min mobil har inte kommit än -.- :( orkar inte vänta :( men iallafall så väntar jag nu tills patricia kommer hem från stadeen så jag kan vara me henne! :) och sen ska jag väll inte göra   så mycket mer men jag bloggar sen när jag har tid och känner för det, puss på er!:*

Likes

Comments

Hejhej, det var så skönt har sovit ca 19 timmar, såå skönt!! 

 

idag ska jag städa mitt rum och sen bara ta det lungt! :) igår var jag till stan och köpte ett par jeans, och då glömde dom ta bort larmet i fickan på byxorna och då när jag och saron gick in på hm, så började det pipa eftersom dom på kappahl glömde ta bort larmet, och ni skulle sett hur mycket jag skämdes och saron typ dog i garv!! asså gud ska börja kolla härdan efter så larmet inte är kvar! om ni inte vill skämmas så kolla ni också! iallafall så sen när  vi kom hem så försökte jag ta bort lamret och då kom det blåfärg ut från den! och nu har jag en jävla blå färg klick  på ena bakfickan på min sprillans nya rosa jeans! aja sånt kan hända!  nu ska jag snart gå och duscha och hoppas på att min mobil kommer imorgon! sen städa :) 

 

puss:*

Likes

Comments

*Tjoo igen! 

 

jag skoja med rubriken, nää men seriöst ni kan ta och fråga något på ask gör mig social snälla!!! :D http://ask.fm/ElinRaman

Likes

Comments

hejj :)

 

 

halft typ dör i värmen i amandas rum... -.- patty stack nyss och skulle käka så kommer hon tbx snart, hon ha sovit hos miig också och d ska hon kanske idag också :) haha ser ganska kul ut när amanda och frida försöker öppna fönstret xDD 

jag har inte kunnat blogga eftersom jag inte har haft nå internet :p 

men iallafall så lääängtar jag as mycket till efter helgen för då är kirunafestivalen och min mobil kommer!! :DDD (en samsnung galaxy s2 en svart!! :DD) 

 

men nu ska jag fortsätta vara social me hjärtat ! :)

 

puss:*

 

Likes

Comments

Hej!

 

Saron stack nyss, jag ska väll hjälpa me blommor och grejer till fammos begravning imorgon! på fredag åker jag till stan med saron :)

 

men ja ska ta och leta fram kläder och hjälpa till där nere nu :)

 

puss:* 

Likes

Comments

Kan inte sova så alla bombar mig på ask!! http://ask.fm/ElinRaman  FRÅGAA!!!!!! svarar på allt och ärligt! 

Likes

Comments

Hejj! :D 

 

fick besök av sara, nu håller hon på fixa mitt hår och har just sminkat mig :) har bara tjockat mig idag känner jag, spelat och käkat godis! ;) '

senare ska jag nog sova om jag inte gör något annat för är fan as trött ! :)

 

bloggar mer senare! 

 

puss:*

Likes

Comments

Hejhej! :) är förlovad nu eftersom alex frågade på min födelsedag som är idag yeey :D  sov hos alex inatt men nu ska jag sova igen eftersom vi har vakat;) 

 

puss ::*

Likes

CommentsLikes

Comments