View tracker

Jag har nyligen startat en Facebook-sida som heter "Elins Konst", där man kan beställa porträtt. Alla teckningar jag gör läggs upp där och är ni intresserade får ni gärna gå in och gilla sidan!

På Instagram finns jag också! Gå gärna in och följ om ni är intresserade. 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon hörni!

Idag väntar en jobbig skoldag med en redovisning och ett prov, ska som alltid bli skönt att få överstökat men nervöst innan är det naturligtvis. Nu innan jullovet känns det som att lärarna försöker trycka in allt så att de ska ha underlag för betyg som ska sättas om några veckor, så vi har x antal prov att se fram emot i den närmaste tiden... Kul!!! Eller inte.

På Larvens schema står det idag 20 min skritt och massage.Och ja, angående USA-kaoset som pågår just nu, här är min syn på det.


Vad händer i era liv?
Önskar er en bra dag! 💕

Likes

Comments

View tracker

Ja, vilken lättnad!
Equiterapeuten tyckte att Larven var mjukare i de stela musklerna som jag masserat sedan första behandlingen och att han var rakare och mer avslappnad i hela bakdelen. Efter behandlingen han fick igår blev han ännu bättre och släppte spänningar i hela bakpartiet.

Så min plan nu är att fortsätta som jag gjort, med promenader, stretching och massage i en knapp månad, tills equiterapeuten kommer tillbaka den 5:e december för att vara helt säker på att det fortsätter på rätt väg.

Det känns bra! ❤️

Likes

Comments

Idag kommer equiterapeuten äntligen igen. Får se hur vi går vidare nu efteråt!

Likes

Comments

Tävlingar

Nu i juletider känner jag mig snäll, så jag tänkte kicka igång en bloggtävling där en av er har chans att vinna en avbildning av ert djur!

Vanligtvis tar jag emot beställningar för 200:- plus frakt, vilket man kan göra även om man inte vinner. Maila till elinolsson21@gmail.com vid intresse.


Priset för denna tävling blir att du får möjlighet att beställa en teckning för endast 100:-, inklusive frakt!


Det du kan göra för att vinna är att:

- Gilla detta inlägg

- Följa mig på nouw om du har ett konto

- Följa mig på instagram - elin02olsson

Du kan också:

- Lägga upp en bild på instagram där du taggar mitt instagramkonto - elin02olsson (kom ihåg att ditt instagramkonto måste vara offentligt för att jag ska kunna se det!)

- Sprida denna blogg på din egen blogg om du har någon; du kan tagga och länka min blogg hur du vill, samt lägga upp bilden nedan.

Och till sist:

- Kommentera att du är med och vilka av dessa punkter du gjort!Om du vinner och ska beställa en teckning (eller inte vinner men vill beställa ändå) så behöver jag en högupplöst bild - det vill säga en bild av bra kvalité där man ser små detaljer, att rita av. När teckningen är klar får du bekräftelse genom att jag skickar bild på resultatet. Betalning sker och så postas teckningen.Chanserna för att vinna ökar ju fler av punkterna ovan du gör. 

Vinnaren utses på första advent, den 27:e november. Lycka till!


Likes

Comments

Idag har det varit riktigt surt väder och det var skönt att få komma till stallet, ta in Larven och efter lite borstning ta på honom ett mysigt fleecetäcke.
Det fick sedan sitta på medan vi tog en 20-minuters promenad, masserade båda innerlåren på hans bakben i 20 minuter plus stretchade efteråt.

Regntäcket fick sedan komma på eftersom morgondagen antagligen ska bjuda på snöstorm; snöblandat regn, temperatur runt nollan och upp till 17 sekundmeter i byarna. Hoppas det ändras!

Likes

Comments

God förmiddag bästa ni! Vad ska ni ha för er idag?
Jag ska faktiskt fira halloween, tjoho! Är ett par dagar sen, men nu äntligen ska jag och min kompis få tid att ägna en kväll åt skräckfilmer och prat.

Före det ska vi dock till en fysioterapeut, vi ska till samma vilket är lättvindigt och bra. Eftersom både hon och jag fått i läxa av våra hästars equiterapeut att kolla upp oss (vi var tydligen sneda, vilket syntes på våra hästar) passar det finfint att göra det samtidigt. Två flugor i en smäll!
Sedan ska vi nog luncha på något sushiställe, handla inför kommande kvällen och sist men inte minst skrämma oss själva halvt ihjäl med adrenalin-framkallande skräckfilmer. Taggar!


Enligt rehabiliteringsschemat jag fick av equiterapeuten ska Larven bara vila i hagen idag, vilket han självklart kommer få göra. ❤️

Bild från kvällspromenixen igår, då vi utrustade oss ordentligt med pannlampa och diverse reflexer för att synas. Det är viktigt!
Ja, det där är förresten ett ländtäcke som jag fäst med en täckgjord i brist på sadel. Det funkade finfint!
😉😝


Hoppas ni får en alldeles underbar dag hörni!

Likes

Comments

Måste be om ursäkt för bristen på motivation angående uppdateringen här, men när jag nu har höstlov har jag verkligen legat på latsidan. Alltså verkligen.

Efter att jag kom hem från Stockholm i söndags ville jag bara sova, vilket jag gjorde för den delen, jag sov hela 12 timmar (avrundat lite uppåt, men ändå) natten mellan söndag och måndag. Vilket sätt att starta höstlovet, att vakna klockan 10 på måndagsmorgonen och fatta nada. Jag vaknar alltid runt 8 ju? 😂


Eftersom Larven bara promeneras just nu har mitt lov varit väldigt tråkigt, mina dagar har bestått av att rita beställningar på sin höjd och dricka te (vilket jag inte klagar över förstås)..
Meeen, jag som är en väldigt rastlös människa får nästan panik av att ha ett par sådana här dagar då det känns som att jag inte gör någon vidare nytta, även om jag tror att alla mår bra av sådana dagar någon gång ibland.. Det är nog bra att bara lägga undan alla måsten och plikter för en dag once in a while och bara liksom stanna under täcket i den varma sängen.

Ja, jag har kollat på serier, legat i sängen och slöat. Haft massor av tid över, som hade kunnat ägnats åt bloggande, men jag har verkligen inte haft motivation.. När jag inte rider tappar jag motivationen till mycket, däribland att uppdatera här.. Men ni är tålmodiga ändå och jag tackar för det!På måndag är det äntligen återbesök, equiterapeuten ska kolla igenom Larven igen och beroende på resultatet där får jag gå vidare med nästa steg. Varesig det nu är att påbörja igångsättning, ge honom hans höstvila (som han skulle haft även om inte detta hänt) eller ta kontakt med veterinär..
Låt oss bara hoppas att det är ett av de två första alternativen!

Mattes finaste hjärta. ❤️

Likes

Comments

Wanties

Just nu använder jag ett träns som är ihop-plock, med Lippo nackstycke och sidostycken, PS of Sweden nosgrimma och ett egenpärlat pannband.

Jag älskar dock att klicka omkring och stirra på olika nosgrimmor och pannband med oändligt mycket bling, eftersom bling är meningen med mitt liv! ;)

Här är ett par wanties jag har från Fákur Design - som troligtvis inte kommer bli mina inom snar framtid, men det hindrar mig inte från att gilla dem!

Nu är det så att jag hatar generaliserande och allt vad det bär med sig, så jag skulle inte ha något problem i världen med att klä min valack i ett pannband med rosa hjärtan och diamanter. Så är det faktiskt! 😜

Kommer ni ihåg vad jag sa om bling? Det där om att jag älskar det över hela mitt hjärta?

Well, denna nosgrimma uppfyller väl många av mina krav. Hade inte varit missnöjd om den på något sätt blivit min.Vad tycker ni om att klä valackar i rosa och andra färger som av många anses vara "tjej-färger"?

Likes

Comments