Dags att njuta av hela fyra dagars ledighet. Idag blir det en mamma-dotter-dag. Det innebär shopping, fika, lite mer shopping, mat osv. Hoppas på att solen vill titta fram lite under helgen. Dessa lediga dagar är ganska oplanerade vilket känns skönt att göra det man känner för.

Ha en trevlig helg vänner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 904 readers

Likes

Comments

Tavlan pryder numera en av våra vita väggar i vardagsrummet. Nu saknas det bara belysning på den så tavlan lyser upp rummet ännu mer.

Idag planterades även kaprifol vid staketet för att minska insynen. Nu ska den bara sprida ut sig och se till att blomma ut så vackert som jag föreställt mig...

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Efter att ha jobbat halva påsken gick jag igår på två dagars ledighet . En middag tillsammans med gamla vänner förgyllde fredagskvällen. Så kul att få träffa vänner som man inte har träffat på flera månader.

Idag har jag varit på konstutställning av Sandra Andersson i Kalmar. En mycket färggrann utställning. Jag fick nyligen hem tavlan som jag bara var tvungen att köpa. Jag älskar färgerna och nu ska jag bara lyckas få upp den på väggen också.

Mamma och pappa bjöd in till en påskmiddag. En påskmiddag som bestod av tapas. Lite annorlunda men så mycket bättre än den traditionella påskmaten.

Just nu: soffan och det nya avsnittet av skam.

Njut av påsken!

  • 1159 readers

Likes

Comments

Denna veckan blev vi med häck. 52 thujaplantor och ca 1300 liter jord senare så har vi faktiskt en häck på baksidan. Den behöver växa till sig men det känns redan som att baksidan av huset har fått sig ett lyft. Äntligen har vi en tomtgräns som är mer tydlig och upplevelsen av att gå-ut-i-trädgården är mer verklig. Nu är det snart dags att plantera lite blommor och kanske några bär..

Blev inringd för nattjobb denna skärtorsdag så det får det bli. Ska bara sova några timmar först, eller ska försöka åtminstone.

Glad påsk gott folk!

  • 1167 readers

Likes

Comments

Igår kväll var vi på Ölands köpstad. Tjejkvällen innehöll många glada brudar, shopping, nyheter och utmaningar. Männen hade de lämnat hemma och lät bankkortet gå varmt i kortterminalerna.

Butiker, restauranger och utställare m fl. bjöd på fina erbjudanden, uppträdanden och intressant information under kvällen. Ett roligt intiativ av ölänningarna. Det hade varit kul att uppleva något liknande i Kalmar stad.

Mina gamla kollegor från Malkars träningscenter var också på plats. Lika färgstarka och välkomnande som vanligt!

  • 1291 readers

Likes

Comments

En ny favorit på grillen: Baconlindade dadlar. Så galet gott. Har ni inte testat så gör det!

Dagens dilemma: Häck eller staket runt tomten?

Får sova på saken helt enkelt.
God natt!

  • 1294 readers

Likes

Comments

Vad kan vara bättre än att börja måndagen med ett träningspass följt av en kopp kaffe? Så skönt.

För er som i bor närheten av Öland och Färjestaden: Onsdagen den 5 april mellan kl. 18-21 är det tjejkväll på Ölands köpstad. Dags att värma upp lite smått inför Vårruset i Kalmar och det gör man ju såklart bäst tillsammans, ni är varmt välkomna!

Jag har fått frågan så många gånger nu: "vilken tid ska du springa på?". För mig spelar inte tiden den viktigaste rollen i detta lopp. Det viktigaste är att jag vill känna att det är kul att springa lopp. Att inte alltid behöva prestera under en viss tid eller vinna, utan ha kul och njuta av träningen. Njuta av att få delta i ett lopp tillsammans med en massa andra tjejer. Känna att det är riktigt skoj att springa. Ibland tror jag att det kan vara nyttigt att försöka koppla bort allt som kallas tävling. Men med det sagt så menar jag inte att tävling är något negativt, jag älskar att tävla. Men ibland kan det vara nyttigt att fundera på vad man har för kravbild på sig själv och koppla bort andra personers förväntningar på min prestation eller framför allt, vilka förväntningar man tror att andra har.


I helgen spelade vi på akuten en innebandyturnering mot andra avdelningar på sjukhuset. Det var riktigt skoj att lira trots att mitt gamla innebandyskaft smulade sönder på grund av passerat bäst-före-datum.

  • 1363 readers

Likes

Comments

En effektiv lördag! Innan klockan hade slagit 11.00 hade vi tränat, slängt saker på soptippen, bytt till sommardäck på bilen och tvättat den samt handlat. Om vi var nöjda efteråt? Ja.

Sen blev det en dag ute i solen. Det var vindstilla på balkongen och vi satte oss i solen och njöt och en ledig lördag tillsammans. Senare kom Cassa och hälsade på. Vi började kolla i gamla fotoalbum på Facebook och herregud så kul! Klädseln, uttrycken, upplevelserna, umgängeskonstellationer och lättsamheten till livet för 8-9 år sedan. Helt underbart (och ibland lite pinsamt) att se. Men så kul. Allt var så spännande på något sätt.

Idag blir det en förmiddag i soffan sen spenderas kvällen iklädd de vita kläderna på jobbet.

  • 1483 readers

Likes

Comments

Tog mig 3 timmar att bygga ihop grillen men äntligen står den på plats! Och så råkade det ju vara fredag igår också så det passade bra att grilla lite fisk och äta kladdkaka till efterrätt. Den nya grillen kommer gå varm hela våren och sommaren ska ni veta.

Ännu en jobbvecka börjar nå sitt slut. Börjar komma in i de nya rutinerna både på jobbet och i vardagen. Veckorna springer iväg bara. Har redan jobbat som sjuksköterska i två månader och det har varit mycket nytt att lära sig. Men med hjälpsamma kollegor vid sin sida så blir arbetet lättare att komma in i. Jag trivs och ser fram emot att utvecklas mer i min nya yrkesroll.

Ha en fin lördag vänner!

  • 1528 readers

Likes

Comments

Solen lyste in genom sovrumsfönstret och att ge sig ut på en löprunda har knappast känts mer självklart. Blå himmel, solsken och att kunna springa ute i naturen gör träningen så mycket lättare.

Blev 5 km och efter det väntade en pannkaksfrukost. Så gott och behövligt!

Dags att plocka fram utemöblerna på balkongen så eftermiddagskaffet kan avnjutas där. Men innan det väntar en tripp till Öland.

Ha en trevlig söndag!

  • 1605 readers

Likes

Comments