Halloj allihopa!
Känner verkligen att det var ett tag sen ja blogga!

Jag behöver verkligen hjälp för att komma i gång med de igen.
Vi kan väl börja lite smått med lite frågor om mig, som man hade innan för länge sen eller om man har de fortfarande. Haha jag vet inte men vi ger ett försök!!

Vad heter du? Elin Johansson
Hur gammal är du? Snart 22 år
Vart bor du? En by utanför Helsingborg
Hus/lägenhet? Lägenhet
Vad jobbar du med? Butik (livsmedelsaffär)
Förhållande? Ja ( blev tillsammans 2/6-2015)
Syskon? Tvillingbror
Husdjur? Katt ( 7 månader och heter Gustaf)
Fritid? Är för det mesta hemma och bara sover eller spelar sims 4.
Musik smak? Lyssnar på de mesta!

Det var lite frågor om just mig. Skulle det vara att ni vill ha mer på vem jag är så är det bara att ställa frågor. :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Asså jag märker att jag är så dålig på att blogga och jag sitter ändå vid datorn varje dag.
Tror nog att jag inte har någon ide att skriva om. Det kan ju inte alltid vara roligt att sitta och läsa om vad man gör om sina dagar. Det känns ju lite så tråkigt.

Men men....
Sitter här nu iaf framför datorn och bara gör ingenting. Lilla Gustaf ligger i mitt knä för tillfället, men ja det får ju va som det är. Sitter även och pratar med min kompis i tele hahaha men vi ska snart in på skype och snacka där istället!!

Jag ska i alla fall försöka hålla mig uppdaterad ikväll och resten av detta året. Jag måste börja skärpa till mig lite.
Likes

Comments

Hej mina kära!
Nu har jag jobbat konstant och känner att jag mår lite bättre för jag jobbar kväll så har lite lång dag imorgon att kunna sova ut!
För er som inte visste eller så nu i måndags köpte jag en liten kisse. Han heter Gustaf och är en rödhårig katt. Dock vet jag inte hur gammal han är men han är en kattunge. Han är hur duktig som helst förutom ibland så är han väldigt lekfull. Den ända gången jag får bild på honom är när han ligger och sover. Haha


Likes

Comments

Godkväll!

Har varit hemma nu i 1,5h nu och är väldigt trött. Pojkvännen är här och ska vara hos mig nu fram till söndag! Ska bli mysigt och bara få umgås med fast vi båda jobbar så sen. Vi ser varandra på morgonen innan vi båda sticker och tills vi är hemma igen typ vi 20:30. Men nu i helgen är jag ledig så vi får väl se vad som hittas på!

Just nu sitter jag här framför datorn och ska spela lite sims 4 innan jag ska lägga mig i sängen och kolla på min serie innan jag somnar. Till mat fick jag göra lite pannkakor, dem var goda men man blev mätt snabbt.

Ni får ha en trevlig kväll!

Glöm inte att ställa frågor om du sådan har..
elinmadsenjohanssonn@outlook.com


Likes

Comments

Jag tänkte köra en liten kort historia om mig.
Mitt namn är Elin och är 21 år gammal. Jag bor i en liten by här i Skåne.
Jag har nyligen flyttat hemifrån och bor i en 1:a, känns så skönt att komma ut i livet nu.

Jag lever som alla andra människor, men är ändå annorlunda. Jag har ju då haft en tuff uppväxt men har växt ifrån de nu och börjat ta hand om mitt eget liv. Jag har en tvillingbror som jag då har bra kontakt med.
Men nu mindre snack och mer om bloggen.

Här på denna blogg kommer vara lite allt möjligt.

Det finns alltid att nå mig på min E-mail, om det nu är så ni undrar över eller frågor som ni vill kanske att jag sla skriva om.

Ha en trevlig måndag!
elinmadsenjohanssonn@outlook.com


Likes

Comments