View tracker

Allmänt

Hej bloggen!
Hur mår ni? Jag mår ganska bra förutom att jag har sån jobbig huvudvärk som är typ på gränsen till migrän hela tiden. Så störigt.

Vaknade förre alla alarm idag vilket var väldigt ovanligt. Låg och kollade på youtube och unga föräldrar länge. Sen fixade jag frukost och spelade pikmin. Nu ska jag fixa mig lite sen gå och handla fika. Ska även försöka städa men det får bli som det blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej bloggen!

Idag steg jag upp vid fyra, jobbat mellan 17-19, sen handlat mat, sen ätit och sen bara gjort massa tråkiga saker på datorn som att aktivitets rapportera, sökt jobb och sökt till lite olika skolor. Jag har sån huvudvärk, som jag haft i flera dagar nu och ont i mina tänder :(

Hade behövt söka lite fler jobb och städa men jag vet inte om jag pallar. Mitt humör är fortfarande sämst. Känner inte av min sociala fobi lika mycket längre men är fortfarande nere och så vidare. Så jag tänkte dra hem till Agnes och fixa grejer imorgon istället.

Haha jag har en sån grej att så fort jag går och handlar så blir jag törstig. Asså jättetörstig! Så köper typ alltid en dricka när jag handlar mat, ibland springer jag förbi en kiosk om jag t.ex. handlar kläder. Idag testade jag denna för bara 4kr och den var god. Inte godaste men god. Ska dra ner på läsk pga flera anledningar. Kan skriva ett helt inlägg om det en annan gång!

Hoppas ni har en rolig kväll!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej bloggen!

I helgen var vi i Göteborg! Först var vi på Genesis 😍, vilket var otroligt bra förutom att det var för mycket folk, för mycket köer, för lite toaletter och så vidare. Fanns mycket som kunde ha varit bättre men jag hade så kul! Tror fan i mig att jag aldrig dansat så mycket i mitt liv. Det var ren lycka för mig att få stampa där bredvid den personen som jag tycker om mest!

Sen åkte vi till Shiva på efterfest. Mindre folk och mer plats att sitta på. Mina ben var ganska döda när vi var där men dansade ändå på och hade fett kul. Härligt när man är flera som känner varandra! Sånt gör mig fett taggad, att träffa folk man känner och att alla är på bra humör. Då blir jag riktigt fest sugen!

Allt som allt var vi borta i ungefär ett dygn, från att vi lämnade Markaryd tills att vi kom hem igen.

Efter det så var först min kropp helt slut i någon dag och mitt psyke börjar nu återhämta sig. Som sagt var det väldigt mycket folk och jag tror att allt blev för mycket bara. Min sociala fobi har verkligen visat framfötterna dem senaste dagarna och jag har i stort sätt inte träffat någon annan än Felix. Lämnat huset endast för att gå till affären och igår när vi träffade Love snabbt.

Men hade som sagt ett jätteroligt dygn med världens bästa människor och hoppas på att få göra om det snart!

Hoppas ni har det fint!

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggen!
Idag har jag gjort fransarna för första gången. Fick det gratis pga att det var en elev som gjorde det. Tog 3,5 timmar och jag var helt yr efteråt haha. Men det blev bra.

Sen spelade jag lite med min bror, tränade och nu är jag på poetry slam. Så jävla bra det är! Dröm att stå där uppe. Btw så fotade jag nytt till bloppisen som ni hittar på insta @eliinloppis. Så gå gärna in och kolla där, det mesta kostar runt 50kr.

Planen är att jag ska slänga ihop lite roligare inlägg ikväll som ska komma upp den närmsta tiden. Så håll ut haha

Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa!
Nu har jag lämnat Markaryd och är snart i Malmö igen. Alla dessa tåg resor haha. Ska träffa Agnes en stund och sen ska jag lägga mig tidigt, för jag ska göra fransar imorgon. Hihi ganska taggad men ska vara där redan vid elva, vilket inte riktigt funkar med min dygnsrytm.

Sen ska jag även på poetry slam på kvällen. Så imorgon blir nog en bra dag.

Likes

Comments

Skönhet

Hej bloggen!

Har ni sett detta? Nike och Adidas är något jag verkligen älskar och detta är bara guld. Älskar speciellt träningsbhn och skorna. Åååh vill bara klicka hem det nu!

Inlägget är sponsrat.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. T-shirt HÄR / 2. Sport-BH HÄR / 3. Skor HÄR / 4. Tights HÄR / 5. Tights HÄR / 6. T-shirt HÄR / 7. Jacka HÄR / 8. Tröja HÄRLikes

Comments

Inredning

Quite the mind and the soul will speak

Positiv energy can heal the universe

The Buddhist say if you meet somebody and your heart pounds, your hands shake, your knees go weak, that's not the one. When you meet your soulmate you'll feel clam.

We are stars wrapped in skin. The light you are seeking has always been within

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggen!

Igår åkte jag och Felix till Halmstad. Kom hem någon gång på förmiddagen idag, så vi sov till sex på kvällen. Jag är fortfarande jättetrött och hade typ kunnat somna redan nu haha

Vi har bara ätit och kollat film och det är väl ungefär det vi ska göra tills vi somnar igen. Jag har så ont i benen sen inatt och spännings huvudvärk så film och frusen yoghurt känns perfekt 👌🏼

Likes

Comments

Allmänt

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen:
1. Se hov1
2. Få pris för något jag skrivit
3. Ställa ut foton på en fotoutställning mitt i Malmö

Tre saker jag uppskattar:
1. Livet
2. Att jag under hela livet haft en mamma som alltid varit där och kramat mig när jag kommit hem från skolan
3. När man hör en riktigt bra låt för första gången

Tre saker jag vill ha:
1. En stabil inkomst
2. Körkort
3. Ett jobb som jag sökte häromdagen

Tre saker jag älskar att göra:
1. Shoppa
2. Umgås med min lillebror
3. Stampa till riktigt bra musik

Tre saker som beskriver mig:
1. Kärleksfull
2. Öppen
3. Sömning

Tre saker jag vill bli bättre på:
1. Inte få ångest i social sammanhang
2. Sova på bättre tider
3. Våga lita på människor lika mycket som jag gjorde förut

Tre saker jag inte kan vara utan:
1. Min telefon
2. Trosskydd (alltid ha med sig bara för att)
3. Min mamma

Tre saker jag hoppas blir verklighet:
1. Nyår i Berlin
2. Att jag börjar plugga till våren
3. Att jag börjar med youtube

Likes

Comments

Skönhet

Här är några plagg som jag säljer på min bloppis @eliinloppis på Instagram

Likes

Comments