Hallo på er! Denna helgen har varit en helt underbar helg! Jag har varit i Mölltorp hos min morbror och hans familj. Jag är så tacksam för att dom har hjälpt mig så himla mycket. Min morbror är den bästa man kan ha. Han är en helt underbar människa. Sarah hans blivande fru är som min bonus mamma. Hon betyder så himla mycket for mig.

Det finns vissa personer som har tagit mitt HJÄRTA med storm.

Mammas familj är helt underbar, Mölltorp är as gött och mina bästa kompisar I Jönköping! Dom som bor i Jönköping älskar jag sååå jävla mycket. Jag tänker på er varje dag<3 När jag tänker på er så börjar jag alltid att gråta för att jag saknar er som fäan! Vet ej vad jag skulle gjort utan er? Jag vill att Alice cu ska veta att jag älskar dig mest på hela denna jord! Det finns ingen annan som betyder så mycket för mig som du gör! Älskar dig och saknar dig <3

Puss på er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! på er! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men det har hänt så mycket i mitt liv! Jag har varit nere i Gbg med min vikt och fått reda på att jag ska ner i oktober och så kanske jag ska få göra en GP (magoperation) så vi får la se vad som händer framöver! Jag skulle verkligen vilja gör en sådan för att jag tror att det skulle hjälpa mig väldigt mycket!

Ha en bra dag!:)

Likes

Comments

Då var första passet på gymmet gjort och mer pass ska det bli! Fett nöjd med min insatts idag! Jag kommer fan inte ens kunna gå imorgon👌😜 Nu jävlar ska jag visa alla som inte tror på att jag kan gå ner i vikt att jag kan det! Det kommer att ta tid men det är de fan värt👌

Jag Elin karlsson ska bli en ny människa👌
Nu är jag fan taggad på att gå ner i vikt!

Jag vill bara säga det till alla ni som är överviktiga att det kommer inte att gå på två röda men det är värt det i slutändan! Ta det tid ni behöver och stressa inte!

Ha en bra dag alla👌❤😘

Likes

Comments

Heej på er! Nu ska jag skriva och berätta lite om mitt liv tänkte jag!

Jag har en bror som heter William som är 13 år. Sen så har jag 3 bonus syskon som är 12, 9 och 8 månader.

När jag var 4 år så skilde sig min mamma och pappa. Jag och min bror bodde varannan vecka i Hjo hos min pappa och mamma sen jag var 5år och William var 3år. När jag och min bror var hos min pappa så sprang jag alltid ut på kvällarna och ropade efter min mamma (dom bodde i samma kvarter) för att jag saknade henne så mycket.

Jag och min bror flyttade ut till Gate (det ligger mot Jönköping från Hjo) för att min mamma träffade en kille där. Jag och William fick en till bror när jag var 7 och William var 5. Han är idag 9år och heter Lucas. När mamma och Lucas pappa gjorde slut så flyttade vi till en egen lägenhet i Gate och vu trivdes jätte bra där. Jag gick i skolan i Hjo och William gick sista året på dagis. När vi bodde i Gate så träffade och en kille på nätet och hon flyttade dit med William och Lucas. Jag ville bo kvar hos min pappa för att jag ville inte byta skola när jag bara hade 2 år i skolan kvar. Jag träffade mamma på helgerna så ofta jag kunde. När jag hade börjat 9an så fick jag reda på att min mamma var gravid för fjärde gången. Jag blev mest glad för att jag skulle få uppleva ett syskon till som man kommer ihåg sen vad man gjorde tillsammans och hur dom växer upp osv. 

Nu Så bor jag här i Lidköping och går gymnasiet här också! Jag har bara gått en vecka i skolan än så länge men jag har ju inte blivit mobbad än så det är ju i alla fall bra :) Jag fick min lillebror som nu är 8 månader. Det är så kul att följa hans uppväxt och se vad som händer med honom och man lär sig att ta hand om en liten bebis! Snart är det ju min tur hoppas jag att få en liten bebis! 

Det var lite om mitt liv! Det finns mycket mer saker som jag kan berätta som jag har varit med om i mitt liv som jag tänker skriva om lite längre fram sen!

// ELIN :)

Likes

Comments

Nu har jag gott i skolan i tre dagar och det har la varit bra men det är så stelt! Ingen pratar med någon och ingen svarar när läraren frågar något så jag få typ alltid offra mig och svara!😀

Det finns så många olika personligheter här på den här skolan och det är lite roligt att se!

Jag gå IM programmet och läser upp mina betyg matte engelska och svenska!

På fredag så får vi våra datorer och det ska bli kul att få en egen dator och idag fick vi våra skåp och det var de värsta!! jag fick Fucking underskåp😠

Ni kan nå mig på sociala medier

Snapchat = Elinbullensweet

Instagram = Elink273

Facebook = Elin karlsson

Likes

Comments

Jaha då ska man börja ny skola imorgon då!  Det kommer nog att bli kul! Man får hoppas på det bästa!

Det ska bli kul att få nya kompisar men kommer ändå sakna alla mina underbara vänner!!❤😘

Likes

Comments

Jaha.... Sista dagen på sommarlovet idag då!! Usch vad tråkigt!

Sommarlovet har gått så jävla fort!

Det har gått i perioder, fram och tillbaka!

Det har varit både dåligt och bra😉

Nu på söndag så så flyttar jag till min mamma i Lidköping för att jag ska börja skolan där👌

Likes

Comments

Idag blir det att ta det lungt med familjen i mölltorp! Ska ju snart flytta så det är bäst att passa på nu sista veckan💜

Likes

Comments

Hej på er! Nu börjar jag bli förbannad på det med mobbing! Det är så jävla lågt att mobba någon😠

Om det är någon som mobbar en annan person så säger väldigt många att det beror på att "mobbaren" mår dåligt men så är det inte får alla!

Det var en tid jag mobbade väldigt många personer men det var typ inte mobbing, det var med kränkningar.

Jag har varit mobbad typ hela mitt liv! Från 1-8 så var jag mobbad typ hela tiden! JAG vet hur det är att vara mobbad!

Något som jag blir så jävla förbannad på är att lärare inte tar tag i om någon/några blir mobbade😠 Dom har skyldighet att ta i tu med skiten som händer med det gör inte vissa! Sen så finns det ju sådana föräldrar som inte bryr sig också!

Jag tycker bara att inget barn eller någon annan på hela denna JORD ska vara mobbad! Alla är vi lika världa!😠

Det var lite vad jag tycker om själva ämnet!❤😘
Om ni har någon fråga eller något så kan ni kommentera👌
Ha det bra sålänge så hörs vi! Puss på er och ha det så bra!

Likes

Comments

Godmorgon😘 Idag är det en chill dag👌 Carro var klipp en av våra hudar😘 Jätte fin blev han lilla Gizmo❤

Likes

Comments