View tracker

Tjena på er! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har inte orkat.

Nu är det sista dagen på hörslovet och jag var haft det jätte bra. jag har varit i mölltorp hos min andra underbara familj. JAG är inte här så ofta så jag försöker att åka på mina lov. Dom är så jävla snäll och jag älskar dom❤ Dom har även skaffat en ny Vit Schäfer och han är så sööt❤

Jag har även träffat mina bästa kompisar och det  ar helt underbart att få se dom igen❤ Sist i sågs var i somras. Så jag behövde verkligen träffa dom igen😘 Jag har glömt att göra en sak på detta lov men jag kände att jag inte orkade göra det så jag sket i de❤😘

Puss // Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

I tisdags så var jag nere i Göteborg och pratade med min läkare om en magoperation. Jag och min mamma har prata mycket om jag ska göra en magoperation eller inte. Hon vill att jag ska göra det och jag tycker jag med. Det finns ju nackdelar med att göra en operation också såklart. Ca 20% av 100% får oftast alkohol problem, vissa kan börja må psykiskt dåligt och det är ju inte så kul. Men min läkare sa att eftersom jag är så ung så är det nog ingen fara för min del. Jag kan få inre blödningar efter operationen och det är ju inte det roligaste heller om man säger så. Men efter operationen så kommer jag att gå ner ca 30-40 kg i vikt på ca 3-4 månader och sen så får jag kämpa mig mig ner mer i vikt själv eller vad man nu ska säga. Jag tog beslutet där nere att jag ska göra en Gastric bypass operation. Det är rätt svårt att förklara.hur den kommer att gå till. Dom kommer till och med filma mig under operationen så jag kommer att få med mig filmen hem sen och kolla på den . Operationen kommer typ att ta 1h. Hela mitt liv kommer att ändras. Jag kommer att få äta mediciner hela mitt liv och jag måste alltid tänka på vad jag äter och att jag intre kan äta mycket alls. Dom första 2 dagarna så kommer jag att gå på soppor och sen får jag äta barnmat. 3 veckor innan operationen så ska jag på på pulver och det kommer att bli jävligt svårt. Man måste gå på pulver innan för att gå ner i vikt och sen så måste man tömma tarmarna. Jag kommer att göra den antingen innan eller efter Jul. Jag hoppas på att jag får tid innan jul. Detta var lite om operation. 

// Elin.

Puss på er!

Likes

Comments

View tracker

Tjena på er! Det var ett tag sen jag skrev här. jag har inte orkat göra det. Det har varit lite för mycket för min del.

Jag har kommit in såå himla bra i min klass! Det är verkligen den bästa klassen man kan ha! Jag är så lycklig på den fronten😀 Det är såå jävla gött att gå i en klass där man är ensam tjej! Det är 6 killar och jag i min klass och det är så skönt! Det är många i skolan som frågar mig om det är okej att jag är ensam tjej, speciellt mina lärare😀 Mina lärare är såå snälla! Jag trodde verkligen inte detta för några veckor sedan men jag har till och med fått kompisar i min klass och några andra på skolan😀 Det är så roligt och ha något att göra på rasterna.

Sen så finns det ju lite nackdelar med skolan också men det är klart för det finns ju alltid något på varje skola liksom!

Jag saknar väldigt många på skolorna i Hjo också❤ 

Här hemma hos mamma så är det rätt så okej! Det kunde varit bättre just nu men det finns ju sådana tider också! Det är så tråkigt här hemma för alla är såå jävla sura hela jävla tiden och jag är trött på det! Jag måste verkligen gör något åt detta så att alla är glada liksom!❤

Nu på tisdag så ska jag till Göteborg för min vikt och vi ska prata om det magoperation. Jag är såå nervös så att det har gått över till att jag har varit sur vissa dagar för att jag har tänkt på detta jätte länge osv!

Puss// Elin♡

Likes

Comments

Hallo på er! Denna helgen har varit en helt underbar helg! Jag har varit i Mölltorp hos min morbror och hans familj. Jag är så tacksam för att dom har hjälpt mig så himla mycket. Min morbror är den bästa man kan ha. Han är en helt underbar människa. Sarah hans blivande fru är som min bonus mamma. Hon betyder så himla mycket for mig.

Det finns vissa personer som har tagit mitt HJÄRTA med storm.

Mammas familj är helt underbar, Mölltorp är as gött och mina bästa kompisar I Jönköping! Dom som bor i Jönköping älskar jag sååå jävla mycket. Jag tänker på er varje dag<3 När jag tänker på er så börjar jag alltid att gråta för att jag saknar er som fäan! Vet ej vad jag skulle gjort utan er? Jag vill att Alice cu ska veta att jag älskar dig mest på hela denna jord! Det finns ingen annan som betyder så mycket för mig som du gör! Älskar dig och saknar dig <3

Puss på er!!

Likes

Comments

Hej! på er! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men det har hänt så mycket i mitt liv! Jag har varit nere i Gbg med min vikt och fått reda på att jag ska ner i oktober och så kanske jag ska få göra en GP (magoperation) så vi får la se vad som händer framöver! Jag skulle verkligen vilja gör en sådan för att jag tror att det skulle hjälpa mig väldigt mycket!

Ha en bra dag!:)

Likes

Comments

Då var första passet på gymmet gjort och mer pass ska det bli! Fett nöjd med min insatts idag! Jag kommer fan inte ens kunna gå imorgon👌😜 Nu jävlar ska jag visa alla som inte tror på att jag kan gå ner i vikt att jag kan det! Det kommer att ta tid men det är de fan värt👌

Jag Elin karlsson ska bli en ny människa👌
Nu är jag fan taggad på att gå ner i vikt!

Jag vill bara säga det till alla ni som är överviktiga att det kommer inte att gå på två röda men det är värt det i slutändan! Ta det tid ni behöver och stressa inte!

Ha en bra dag alla👌❤😘

Likes

Comments

Heej på er! Nu ska jag skriva och berätta lite om mitt liv tänkte jag!

Jag har en bror som heter William som är 13 år. Sen så har jag 3 bonus syskon som är 12, 9 och 8 månader.

När jag var 4 år så skilde sig min mamma och pappa. Jag och min bror bodde varannan vecka i Hjo hos min pappa och mamma sen jag var 5år och William var 3år. När jag och min bror var hos min pappa så sprang jag alltid ut på kvällarna och ropade efter min mamma (dom bodde i samma kvarter) för att jag saknade henne så mycket.

Jag och min bror flyttade ut till Gate (det ligger mot Jönköping från Hjo) för att min mamma träffade en kille där. Jag och William fick en till bror när jag var 7 och William var 5. Han är idag 9år och heter Lucas. När mamma och Lucas pappa gjorde slut så flyttade vi till en egen lägenhet i Gate och vu trivdes jätte bra där. Jag gick i skolan i Hjo och William gick sista året på dagis. När vi bodde i Gate så träffade och en kille på nätet och hon flyttade dit med William och Lucas. Jag ville bo kvar hos min pappa för att jag ville inte byta skola när jag bara hade 2 år i skolan kvar. Jag träffade mamma på helgerna så ofta jag kunde. När jag hade börjat 9an så fick jag reda på att min mamma var gravid för fjärde gången. Jag blev mest glad för att jag skulle få uppleva ett syskon till som man kommer ihåg sen vad man gjorde tillsammans och hur dom växer upp osv. 

Nu Så bor jag här i Lidköping och går gymnasiet här också! Jag har bara gått en vecka i skolan än så länge men jag har ju inte blivit mobbad än så det är ju i alla fall bra :) Jag fick min lillebror som nu är 8 månader. Det är så kul att följa hans uppväxt och se vad som händer med honom och man lär sig att ta hand om en liten bebis! Snart är det ju min tur hoppas jag att få en liten bebis! 

Det var lite om mitt liv! Det finns mycket mer saker som jag kan berätta som jag har varit med om i mitt liv som jag tänker skriva om lite längre fram sen!

// ELIN :)

Likes

Comments

Nu har jag gott i skolan i tre dagar och det har la varit bra men det är så stelt! Ingen pratar med någon och ingen svarar när läraren frågar något så jag få typ alltid offra mig och svara!😀

Det finns så många olika personligheter här på den här skolan och det är lite roligt att se!

Jag gå IM programmet och läser upp mina betyg matte engelska och svenska!

På fredag så får vi våra datorer och det ska bli kul att få en egen dator och idag fick vi våra skåp och det var de värsta!! jag fick Fucking underskåp😠

Ni kan nå mig på sociala medier

Snapchat = Elinbullensweet

Instagram = Elink273

Facebook = Elin karlsson

Likes

Comments

Jaha då ska man börja ny skola imorgon då!  Det kommer nog att bli kul! Man får hoppas på det bästa!

Det ska bli kul att få nya kompisar men kommer ändå sakna alla mina underbara vänner!!❤😘

Likes

Comments

Jaha.... Sista dagen på sommarlovet idag då!! Usch vad tråkigt!

Sommarlovet har gått så jävla fort!

Det har gått i perioder, fram och tillbaka!

Det har varit både dåligt och bra😉

Nu på söndag så så flyttar jag till min mamma i Lidköping för att jag ska börja skolan där👌

Likes

Comments