View tracker

Vardag!

Inatt sov Ellie i sin säng inne på sitt rum hela natten, så skönt haha! Hoppas hon gör det inatt igen, hon somnade dock i vår säng men vi bar över henne till sin. Idag har vi inte gjort så mycket tvättat och diskat, och när Martin kommer hem från jobbet så ska vi åka och handla lite har vi tänkt! Annars ska vi inte göra så mycket idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ellie!

Som jag älskar dig min underbara dotter helt perfekt är du! Tänk att du snart blir ett helt år vart har tiden tagit vägen egentligen?? Världens bästa är du!! <3

Likes

Comments

View tracker

Vardag!

Godmorgon!
Idag vaknade vi av att min mobil ringde, så typiskt fast klockan var ändå nio. Inatt har jag sovit väldigt bra så skönt har sovit dåligt tre nätter i rad men inatt då sov jag riktigt bra faktiskt. Idag ska vi inte göra någonting som alla andra dagar kommer se ut också haha :p hoppas Ellie håller sig lugn idag också bara hehe :)

Ellie som tog en middagslur igår! <3

Likes

Comments

Övrigt!

Nu har vi äntligen flyttat så skönt, eller ja det är nån byrå kvar att flytta bara. Men det känns verkligen jättebra i denna lägenheten, känns bättre för Ellie för hon kan krypa runt i hela lägenheten utan att vara för långt borta. Hon har även fått ett eget fint rum där hon verkar trivas faktiskt. Vi har kommit en bra bit på vägen iallafall är ju lite små plock kvar och sånt, och lite grejer vi ska köpa så det blir fint! Det blir nog fint när vi kommit iordning helt och hållet :)

Likes

Comments

Bebisen!, Vardag!

Ja som sagt jag var ju hos läkaren i torsdags för att kolla livmodertappen och den var väldigt kort, så jag blev skickad direkt till Värnamo till förlossningen. Och där gjorde dom ctg och mätte sammandragningarna och dom var väldigt starka och dom var regelbundna. Så jag fick en spruta med bricanyl i benet som skulle stoppa det! Och som tur var så funkade det!!! Så nu ska jag igentligen vara sängliggandes och inte bära något bara ligga i sängen så det inte sätter igång igen. Tur Ellie är så lätt att ta hand om haha :) Men ja nu hoppas vi bebisen stannar i magen någon vecka till.

Här kommer tre bilder på Ellie från dagarna som gått!

Likes

Comments

Bebisen!

Asså tiden går så sjukt snabbt hinner knappt med ju haha, idag är det torsdag och det innebär att vi går in i en ny vecka!

BARNET: Fostret väger cirka 1,8 kilogram och är runt 44 cm långt. Hos vissa kan barnet redan ha lagt sig med huvudet nedåt, för andra dröjer det längre. Några få foster fortsätter att ligga med stjärten nedåt ända till förlossningen. Det är vanligare hos förstföderskor att barnet lägger sig med huvudet nedåt tidigt.Fostret börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervattnet och sparkarna blir mer som knuffar.

Likes

Comments

Vardag!

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande i sängen med Ellie fast hon sover haha, jag kunde inte sova mer för bebisen i magen fick hicka sen började den röra på sig så mycket. Igår blev det inte yoga för mig jag var så trött så kände att jag skippar en gång. Idag ska jag till läkaren i Gislaved, och när vi ändå är där så hämtar vi nycklarna till lägenheten också. Så idag börjar vi flytta lite grejer. Snart vaknar nog Ellie och då blir det frukost sen fixa här hemma innan Martin kommer hem! :)

Hon har börjat ha tummen i munnen lite smått nu haha :p a

Likes

Comments

Övrigt!

tänkte jag tipsa om lite mys kläder/pjamas, tänk så mysigt en riktigt kall dag bara gå hemma med massa ljus och mysiga kläder! Man får även 5% återbäring vilket är ett stort plus ju :) Tryck på plaggen eller länkarna längst ner för att komma till dom och om ni vill komma till hemsidan så tryck här :)

Likes

Comments

Vardag!

Igår följde jag och Ellie med mamma hem till lina för hon skulle lämna Wilma där. När vi kom hem så började jag att plocka undan och rensa lite skåp och så. Vi fick lite nerpackat igår iallafall tre lådor fulla och ett bord nerskruvat som vi inte ska ha och slängde lite skräp, bättre än inget. Idag blir det väl att gå här och små plocka lite. Ikväll är det yoga igen annars händer det inte så mycket mer idag! :)

Min lilla sötnos <3

Likes

Comments

Vardag!

Igår gjorde vi inte allt för mycket var bara hemma, eller jag och Ellie var ute på en lång promenad med Martins mamma. Det var riktigt skönt men fick så himla ont i ryggen efteråt och världens tryck neråt! Men det har typ gått över nu :) idag har vi inte heller gjort så mycket, plockat undan och diskat upp vårat berg haha ;) handlat har vi också gjort och lagat köttgryta med kokt potatis och det blev såå gott :) Ellie godkände det också för hon åt massor! :) imorgon ska vi börja packa ner lite saker i kartong för på fredag flyttar vi äntligen! :) men nu blir det mys i sängen med en Ellie som inte vill sova :)

Likes

Comments