Header

Sofia och jag köpte kulglass efter skolan idag, alla andra tyckte att det var för kallt men det finns inget som heter "för kallt för glass". Har faktiskt aldrig tidigare varit så JÄTTEförtjust i glass, men börjat äta det så mycket de senaste veckorna (åt 3st bara igår haha).
Efter skolan lunchade jag med Maria och Sofia, vi åt sushi och dumplings(mina veg dumplings var dröm!) sen mötte vi upp Olivia och Jenny.
Nu ska jag på arbetsintervju, sen ska jag bara ta det lugnt ikväll, skall bland annat färga håret och plugga lite.

Love , e

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I'd hop on a plane right away and fly there, if I could.

Likes

Comments

Hade bara kopierat looksen rakt av, definitionen av hur jag vill att min stil skall vara/är samlat i tre bilder. Blir ärligt talat ledsen av att det inte är jag på bilderna och att jag inte äger dessa kläder , suck... ska försöka hitta liknande plagg !

Likes

Comments

Heej! Tro det eller ej, men jag tänker faktiskt ofta på bloggen. Vet att många kompisar som trots dålig uppdatering(!) fortfarande är trogna läsare ofta säger "du bloggar ju inte ens längre", haha jag och Maria tog bilder på rasten idag och hon sade "varför ska du ta outfitbilder, du bloggar ju inte ens". Saken är att jag inte riktigt vet vad jag skall skriva om just nu, för det enda jag gör är att plugga och jobba. Dock så opererades jag för typ en vecka sedan, har köpt massor av kläder, skall till Stockholm på konsert nästa vecka osv. Vill bara känna att jag kan göra ett inlägg som ni tycker om, det är ju tråkigt att bara skriva om min så extrem ordinära dag. Det kommer komma bättre bloggtider nu mina vänner, det händer mycket kul i vår! Nu kan jag även börja ta outfitbilder, för jag tar aldrig bilder om outfiten inte är värd det, och jag har inte ens orkat sminka mig till skolan de senare veckorna pga stress m.m.

Hang in there ❤

Likes

Comments

Var på opera i torsdags med en fin människa som bjöd med mig. Så underbart att få umgås med människor som delar samma intressen som en själv, oavsett ålder. Vi lyssnade på Boris Gudonov och njöt av känslan av att befinna oss i Ryssland för stunden.

Hade på mig höga kostymbyxor från Zara, en blus lånad av mamma, stövletter, kappa även från Zara, armband frön MBMJ, örhängen från MK och Malene Birger kuvertväska (märker ni var jag shoppar mest eller).

Väldigt bekvämt att gå på opera i! Hade jättegärna klätt upp mig mer, då det är vanligt i andra länder om man går på opera/konsert/teater/balett. Så synd att konst och kultur inte ses på samma sätt i Sverige... men det var en otrolig upplevelse! Kommer aldrig att sluta fascineras av all form av konst, det kommer för alltid vara det bästa jag vet.

lunch på AI sushi med Maria och Sofia i fredags// middag på Cicero med tjejerna för någon vecka sedan

Min nya snygga kjol! Från H&M

En fantastisk middag på Made In China med Bella förra veckan. Kombinationen av smakerna i dessa rätter är otrolig! Ni måste äta där om ni aldrig gjort det innan, men se till att boka bord.

Jag och min älskade Maria i fredags. Sådana människor finns det ont om i världen, så henne tänker jag hålla hårt i.

Likes

Comments

Tre av klänningarna jag provade igår! Jättefina, men ingen jag kommer att bära. Köpte faktiskt min balklänning idag!! Den butiken kommer dock att få in en annan klänning jag gärna vill prova snart, så om jag gillar den mer så fick jag byta den jag köpte idag. Så skönt att ha det färdigt och slippa hetsen kring klänningarna. Visar dock inte min balklänning förens balen, då jag vill hålla det hemligt :)

Likes

Comments