Header

Träffade min underbara kollega Judith på en fika idag! Underbaraste tjejen 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kjol - zara
Crophoodie - Brandy Malville
Jeansjacka - mango
Väska - mango

Likes

Comments

Hej fina! Kom hem från Mallis för 12 dagar sedan, utan min älskade MK klocka och andra smycken :( jag känner mig som världens dummaste, har gjort det allt sedan jag öppnade resväskan morgonen efter att jag kommit hem och upptäkt att min Malene Birger nesecsär med massa smycken saknas... nåja, inget mer om det för då börjar jag bölja igen.

Annars är det 16 dagar kvar till balen och och 24 dagar kvar till studenten!!! Jag vill gråta bara jag tänker på studenten, för jag blir både stressad av att jag har mitt Gymnasiearbete kvar, separationsångest, rädsla för att ej komma in på Lund och bara allmän ångest pga stress av allt runtomkring. Dock är här inrest inne även otroligt taggad, få inte för er att jag fruktar den dagen haha.

Den här helgen har jag legat hemma i en jädrans jobbig halsfluss och känt att livet bara sipprar iväg, haft existentiell kris för att jag haft på tok för mycket tid att tänka i ett tyst och mörkt rum med en hoodie över ansiktet, för att dämpa migränen som tagit kål må mig. Alltså, det här med att tänka; min ångest-sjuka hjärna klarar ej av för mycket tänk, den kollapsar rätt fort kan jag säga. Tro nu dock ej att jag är en idiot som aldrig tänker sig för, för jag tänker mer än vad jag borde kan jag tala om. Tänker faktiskt på tok för mycket, kring allting, verkligen. Det är lite det jag saknar med Mallis, då jag spenderade en hel del tid själv och lärde mig att slappna av. I Mallis var jag ett med allt, speciellt när jag låg i sanden, med ena örat tryckt mot jorden med ljudet av hur världen under oss lever, vågorna framför mig, fågelkvittret ovanför mig och människornas skratt, prat och tjat runtom mig. Den känslan går inte att beskriva. Jag hinner inte vara ett med allt i senna stress här hemma, jag gör verkligen inte det.

Nåväl, har visserligen sovmorgon imorgon, men jag ska strax lägga mig. Olivia lär bli väldigt glad av att läsa att jag för engångsskull lägger mig tidigare än kl 02.
Imorgon kommer outfitbilder och normala inlägg, det skall jag iallafall försöka hinna med! Godnatt kära ni

Likes

Comments

"When they ask you about me, I don't want you to answer if I'm kind of pretty. In fact, I don't want you to say anything. I want you to be breathless when they say my name."
- Kat Kaw

"I hope that there are days where you fall in love with being and that a part of your heart lives there forever."

"Actually, the best gift you could have given her was a lifetime of adventures.." - Lewis Carroll, Alice in wonderland 🕊

"Life is tricky baby, stay in your magic"

"Fall in love with someone who tastes like adventure but looks like the calm, beautiful morning after a terrible storm" 🌙

Likes

Comments

"If you see something beautiful in someone, speak it"
- Ruthie Lindsey

"Surround yourself with peace and positivity"

"Make friends with people who aren't your age. Hang out with people who's first language isn't the same as yours. Get to know someone who doesn't come from your social class. This is how you see the world. This is how you grow"

Likes

Comments

Sitter och njuter av jättegod tonfisk sallad i hotellets beachbar. Börjar bli nervös över att jag snart läst ut min bok, för jag tog inte med mig en till... blir så rastlös när jag inte har något att läsa utomlands. Annars har min dag varit underbar; sprungit i en nyvaken Mallorca, mediterat på en brygga vid havet, legat vid poolen och på stranden, läst en bra bok och njutit av världen. Skall äta klar, sedan gå och sätta mig i sanden igen! Massa hjärtliga kramar på er lovies

Likes

Comments

Tog en springtur imorse, avslutade det med en meditation på bryggan. Satt ensam och njöt av tystnaden och ljudet av vattnets liv.

Nu ligger jag vid poolen, här har jag legat i två timmar och grillats. Såååå varmt idag, Love it.

Har på mig en härlig klänning från FAV

Likes

Comments

Airplanes above me, sand below me and harmony within me.


3.5.17, Idag var en bra dag

Likes

Comments