Header

Tre av klänningarna jag provade igår! Jättefina, men ingen jag kommer att bära. Köpte faktiskt min balklänning idag!! Den butiken kommer dock att få in en annan klänning jag gärna vill prova snart, så om jag gillar den mer så fick jag byta den jag köpte idag. Så skönt att ha det färdigt och slippa hetsen kring klänningarna. Visar dock inte min balklänning förens balen, då jag vill hålla det hemligt :)

Likes

Comments

Planen var att jag skulle försöka somna innan 00:00 idag, men icke sa Nicke! Sitter istället och äter världens godaste mellis: grekisk yoghurt med frysta hallon, honung, chiafrön, kokos och jordnötssmör. Pluggar även till förhöret i Cambridge imon.
Hoppas alla haft en bra helg, för det har jag.

Godnatt hjärtan

Likes

Comments

Det var lite speciellt att se sig själv på en stor skärm, även om det inte var länge. Var på Göteborg filmfestivals kortfilmspremiär med Yulia, mysigt. Är på väg hem nu! Nu väntar plugg. Love

Likes

Comments

God morgon lovies! Usch helgen har bara flugit förbi. Idag ska jag på repetition, fira vår regissör som fyller år, gå på film festivalen med Yulia för att se oss själva på skärmen och plugga. Har knappt hunnit plugga den här veckan, har inte tränar på flera dagar. Känner att jag måste få tillbaka min rytm i vardagen, får panik annars.
Igår kväll var jag, Olivia, Bella, Lovisa och Clara hos Maria och mös. Älskar att vara med mina favorittjejer! Vi åt massor av gott och pratade om allt. Älskade Bella ska till Sydafrika på måndag och vara borta i 2 veckor, är så avis men hoppas hon får en otrolig resa!

Nu ska jag börja sminka mig. Hör av mig senare, Love

Likes

Comments

Jag är såååå nöjd! Världens bästa Lejla räddade mitt hår ur katastrofen som föregick på mitt huvud. Har funderat på att bli askblond ett tag men inte vågat, idag fick jag en Yolo kick och slog till. Vad tycker ni? 💞

Likes

Comments

Här har jag suttit i en timma nu! Får se vad jag ska göra av med håret, visar er senare.
Ikväll ska vi tjejer på middag hos Maria och oj vad jag saknat att vara med alla mina favorittjejer. Önskar er en jätte bra lördag lovies!

Likes

Comments

Hej finisar! Jag har varit lite off men har inte riktigt hunnit bloggen dessa dagar. Kom hem väldigt sent från bion igår och orkade inte ens plugga. Annars har jag träffat människor, pluggat, tränat, gått på intervjuer, letat balklänningar, tagit hand om mamma efter hennes operation och bara vilat.
Sitter i köket och pluggar med glee covers i hörlurarna, blev lite nostalgisk!
Idag har jag varit i skolan, hängt lite med Clara och Olivia, tränat och pluggat. Imorgon ska jag träffa Ville efter skolan och sen gå på repetition på kvällen, fullspäckat! Vi hörs imorgon lovies, och förhoppningsvis kan jag få någon att ta outfit bilder på mig.

Love

Likes

Comments