Header
View tracker

Hej!! Är nyss hemkommen från gymmet, där jag för övrigt såg ut som en ballerina (?). Skall duscha och göra mig iordning, snart kommer en kompis hit. Lite senare ikväll skall jag möta upp squadet för en kvällsfika, som inte blir allt för lång för min del då jag börjar jobba 08.00 imorgon. Hur har ni haft det? Jag har varit så frånvarande, men jag hoppas att jag får mer tid snart. Har bara en vecka kvar, sen blir det semester för min del! Så håll ut, Love - e

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har firat midsommar med mina favorit tjejer, drickandes goda drinkar och ätandes god mat. Jag har avnjutit den godaste pizzan med Bella, på en fransk restaurang som påminner en om en mysig servering någonstans i Frankrike. Jag har ätit goda soppor med mormor och diskuterat livet. Jag har spenderat en mysig sommarkväll med mina allra bästa tjejkollegor skrattandes i den somriga solnedgången. Jag har köpt plagg som förgyllt min garderob lite extra.

Sommaren är än inte slut, för minnen återstår att bli skapade. Spendera tiden väl ❤️

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon lovies! Hur mår ni? Vad gör ni? Gillar att jag tror att ni kommer att svara, lol. Anyway, jag sitter och dricker kaffe till det senaste avsnittet av pll. Usch, jag skall faktiskt jobba hela veckan ut, 7 dagar i streck. Så håll ut ifall det inte kommer många "roligare" inlägg.
Önskar er en fantastisk dag!

Likes

Comments

Åt en top notch frulle med Maria, mitt hjärta. Vi satt på en uteservering i Linné och pratade om allt vi missat de senaste veckorna.
Är på väg till min regissör nu, vi skall repetera i nån timme, sedan måste jag skynda mig till jobbet. Ha en fantastisk dag lovies!

Likes

Comments

Bra pass, jävligt bra faktiskt. Sprang 2km som uppvärmning, sedan tog jag på mig boxningshandskarna och körde järnet. Hoppade med tungt hopprep, slog rekord i antal pullups och körde så många armhävningar att jag till slut inte kunde hålla upp mig själv.

Nu ska jag hem och duscha av mig, äta lunch och sedan gå till jobbet. Dessa dagar är mina favorit dagar!

Likes

Comments

Älskar mitt jobb ibland! Jag tjuter utav glädje när min arbetsledare kommer in i köket och ber mig att ta på mig den där alldeles för varma lejondräkten.

Likes

Comments

1. Jag älskar böcker. Läser konstant; kommer in med en bok i handen till jobbet, läser på rasten och åker hem läsandes i vagnen, somnar sedan till en bok.

2.
Älskar smink. Är inget proffs, är till och med långt från att vara bra på att sminka, men jag älskar smink. Stod seriöst i Åhléns sminkavdelning i 2h idag.

3.
Jobbar på Burger King. Det kanske inte är det mest fancy jobbet, men jag har de skönaste kollegorna och jag älskar att vara självständig. Finns ingen bättre känsla än att köpa saker och veta att man jobbat hårt för det. 

4. Känslan av att skaka och vara lite så där halvt död efter ett boxningspass är något utav det bästa.

5. Min panikångest har blivit en aning bättre, drabbas inte längre lika ofta. 🙏🏼

6. När jag flyttar hemifrån skall jag ha en extremt artsy inredning med massa tavlor. Älskar hem som är smyckade med vackra tavlor!

Likes

Comments

Är atm på väg hem från gymmet. Skall duscha och fixa iordning mig, har några ärenden i stan idag. Guess what? Idag kommer det äntligen outfitbilder upp på bloggen!
Beställde lite från Nelly igår också, segt bara att det inte kommer förens nästa vecka. Är så trött på mina garderober, känns som om jag inte har något att ha på mig lol. Nej nu måste jag skynda mig, så Luiza slipper vänta i stan. Puss

Likes

Comments