Header

Sitter på tåget som snart bär av mot Helsingborg. Det är oväntat jobbigt att lämna, önskar jag fick några dagar till här. Men det blir skönt att inte få komma hem alltför sent, jag jobbar imorgon.

Har faktiskt haft en fantastisk helg i Göteborg, som jag kommer minnas länge. Snart är jag tillbaka igen! Men än så länge måste jag tillbaka till verkligheten. Trevlig kväll mina vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tack Lovisa för en fantastisk brunch!! Det var så härligt att få träffa gänget igen, mer än två månader sedan vi sågs.

Likes

Comments

Hej! Kom till campus för en stund sedan, här skall jag spendera hela kvällen. Det var ett helvete att ta sig hit den egentligen lilla biten från knutan, herregud vad det började ösa!! Det är ju typ storm ute!? Jag gick med en väska på axeln, dator i famnen, påse med mellis i ena handen och paraply i andra, samtidigt som jag försökte att inte spilla ut kaffet jag nyss köpt. Så typiskt Helsingborg att det skall vara sådant oväder hela tiden! Nej nu var det nog med vädersnack, nu måste jag sätta igång. Det har iallafall varit en mysig och relativt lugn helg; Var med Marija hela kvällen efter att jag pluggat klart, vi kollade på serie och åt massor av godis. På lördagen gick vi till stan, sedan avslutade vi allt med en sushi lunch innan jag följde henne till tåget. Jobbade några timmar imorse och sedan har jag varit hemma en snabbis; lagat mat och hämtat andan.

Måste tyvärr varna er att jag förmodligen inte kommer hinna uppdatera så mycket här fram till på fredag, det är nämligen stenhårt tenta plugg som gäller den kommande veckan + jobb. På fredag åker jag direkt till Göteborg efter tentan, längtar sååå!! Så efter tentan är jag tillbaka mer som vanligt.

L O V E // E

Likes

Comments

Hej!! Nu är det äntligen fredag och en veckas ledighet från föreläsningar. Kommer fortfarande att jobba och plugga som bara den inför tentan nästa vecka, men nu får man iallafall lite mer andrum.
Jag fick en behövlig sovmorgon idag, känner mig som en ny människa nu. Var och handlade för en stund sedan, nu har jag fått i mig kaffe och en lätt lunch. Skall om en stund bege mig mot campus, där jag skall spendera några timmar på att plugga.

Ikväll kommer Marija hit från Göteborg och sover hos mig, så mysigt! Så nu måste jag skynda mig om jag skall hinna få mycket gjort.

Trevlig helg lovies ❤️

Likes

Comments

Kvällsing, lovies! Jag sitter för första gången ned på hela dagen och kan pusta ut, men klarar inte riktigt av det. Försöker att lugna mig och gå ned i varv, men är mitt uppe i en stress-orkan typ. Gick upp 07 imorse för att plugga innan jobbet, sedan jobbade jag 10:30-19:00. Kom hem för 20 min sedan, har hunnit värma mat och sedan slänga i mig den.

Jag får panik över att jag har så svårt att få ihop alla mina scheman; skola, två olika jobb och så är jag dum nog att ta mig an att vara med i tre olika studentförenings utskott. Försöker få ihop så att mina tjejer från Göteborg kan komma ned en hel helg till mig i november, men det är svårare än vad jag trodde att det skulle vara är. Tror dock att vi äntligen löst det!

Är så fruktansvärt trött, man måste läsa kurslitteratur. Vet helt ärligt inte om jag kommer fortsätta i samma spår efter jul... börjar få flashbacks från tvåan på gymnasiet då jag höll på att gå in i väggen. Jaja, detta klarar jag 💪🏼 skall ta en stund och bara sitta i köket nu, lyssna på Ed Sheeran och vila. Sedan väntar kurslitt och Ben&Jerry (det förtjänar jag!).

Likes

Comments

Hur gott?! Det blev en sallad och en acai till efterrätt på Ginger Hälsobar med Isabella efter vår redovisning! Vi försökte att plugga lite, men fick inte alltför mycket gjort..

Likes

Comments

Vit kavaj - Mango
Kostymbyxor & topp - GinaTricot
Manchester kavaj från secondhand i Lund
Väska - Chiquelle
Stövletter - NK

Likes

Comments

Vet ni vad? idag gjorde jag det - jag satt på sängen och stirrade på bokhyllan framför mig ett tag, men till slut ställde jag mig upp och tog ut min dagbok. Jag skrev och skrev i vad som kändes som evigheter, välte ut alla mina känslor på papper. Sex sidor och skrivkramp senare var jag äntligen färdig för denna gång. Skönt var det! Jag finner både tröst och lugn i att skriva, lycka också. Det är faktiskt något jag länge funderat över som en framtidsplan - att skriva alltså. Vet ju inrest inne att jag alltid har velat och kommer att bli skådis, men i ett annat liv hade jag nog blivit journalist (om inte åklagare, president, läkare eller designer). Skrivandet är så viktigt för mig, jag vet att det är en utav de viktigaste instrumenten för att kunna nå ut till andra, men det är även det viktigaste instrumentet för att hålla mig ovanför ytan. Jag kan egentligen skriva om vad som helst, men det blir som bäst när det kommer raka vägen från tankarna i hjärtat mitt.

Glöm inte bort att skriva; inte bara för att det läker en själ, inte bara för att det är vårt viktigaste kommunikationssätt i denna moderna värld, men också för att vi skall kunna lämna ett spår efter oss. I vår värld, vår tekniska, moderna, högst utvecklande jord, är det så lätt att bli bortglömd i vår faktiskt rätt så paradoxala värld; för visst har man hört att ingenting försvinner från internet, allt vi någonsin lagt upp vare sig det är bilder, inlägg, tweets eller ord så stannar det där. Det stannar på en ett kolossalt, oändligt nätverk, egentligen osynligt men ändå så tillgängligt för oss. Även fast vi är så fast, även fast vi alla har på något sätt lämnat spår efter oss som aldrig försvinner, så är det så lätt att bli utsuddad. Människor tynar bort och blir aldrig ihågkomna.

Kanske lever jag i en renässansfantasi, i en upplysningsmänniskas tankar.

kanske är jag rädd för att bli bortglömd.

kanske vet jag att jag har blivit placerad i denna livstid för att jag kommer att göra en skillnad, för något eller för något.


Så skriv, mina vänner; skriv om allt och inget, för att det läker själen, utvecklar dina tankar, lämnar spår och tröstar.

1.10.17 , 21:35 - el

Likes

Comments

Mamma och jag körde ned till Lund idag, där vi shoppade (jag hittade två gösnygga fynd på en secondhand!!), åt lunch, fikade och njöt av stadens idyll.

Mami och jag❤️

Min älskade mamma vid hamnen här i Helsingborg!

Likes

Comments