Hejsan allihopa! Nu var det ett tag sedan jag skrev.
Min helg har bara flugit fram. I fredags så sov jag över med Lina hos mig, och låt oss bara säga att det blev lite halvt galet haha.
Sen på lördagen så åkte jag och spelade match på arenan mot Bo, något Stockholmslag, och där blev det tyvärr 4-1 till dem, och sen körde vi mot Waria ute i Åby, och det blev 1-1, och jag gjorde målet.
Sen nu på söndagen blev jag inkallad till att köra med andra halvan av vårt lag som inte körde i lördags, mot Svärtinge. Det vart tyvärr 2-0 till dem, men det var en jämn match, men Svärtinge är riktigt bra, och de var bättre än oss just då faktiskt. Det regnade som fan haha.
Sen när jag kom hem vart det plugga SO för min del, eftersom vi har prov nu på måndag. Jag pluggade i ca 2 timmar och la sen av helt och bara tog det lugnt resten av kvällen.

Så helgen har varit superkul med massor av skoj + lite fotboll och plugg.

Nästa uppdatering kommer förmodligen någon gång nästa vecka eftersom vårt påsklov börjar på torsdag.
Hejdå!

Likes

Comments

Ingen gillar måndag. Alltså verkligen INGEN. Speciellt inte jag.
Vi börjar tio över åtta och slutar tjugo över tre. Så jävla jobbigt. De enda passen vi har på dagen är svenska, so och no plus idrott då. Jag tror verkligen inte ni fattar hur jävla jobbigt det är.
Det enda positiva med dagen är att jag pluggade med Lina innan träningen, och sen åkte vi till arenan för att träna fotboll. Där fick jag även träffa alla mina andra kompisar som jag inte träffar lika ofta.
Dagen har vart helt okej, men jag längtar redan till fredag.
Ja det var nog allt, det vart ett kort inlägg, bloggar från mobilen och kan inte få till lika mycket då.
Puss, nästa inlägg kommer nog om några dagar.

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Mitt namn är Elin, som du kanske har sett, och jag är en snart 13 årig tjej som älskar att spela fotboll. Jag kollar även mycket serier, som Teen Wolf, The Vampire Diaries och Pretty Little Liars. Här på min blogg lägger jag upp lite smått och gott, antagligen om min vardag och sånt.

Jag är mycket intressantare än jag låter haha.

Ja, det var nog allt, det första inlägget kommer nog imorgon.


Hejdå!

Likes

Comments