Igår var en händelserik dag, mycket tänkande och mycket snack. Vill tacka min morbror som berättade sina visioner, sin historia och upplevelser samt peptalk, det behövdes.

Denna dag har gått ganska snabbt, sov ju dock ganska länge. Men tog en fika hos farmor och farfar, samt spelade lite old tradition sällskapsspel sen fixade Nicklas god mat på kvällen. Det har helt enkelt varit en ganska så bra dag. 👍👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 230 Readers

Likes

Comments

Jag har varit i den här situationen en gång innan för ca 1 år sedan och idag är det dags att börja om därifrån. Jag hade börjat på nytt, flyttat, skaffat jobb och hittat en ny kärlek men så gick allting snett. Mitt ex och förhållande till mor hemsökte mig, och det gör det fortfarande. Jag vet vad jag behöver göra och med min underbara släkt som stöttar mig så vet jag att jag klarar det. Jag vet att det kommer bli bra för jag kommer kämpa och ta en dag i taget, följa min vilja och ta mig till mina mål.
  • 347 Readers

Likes

Comments

​Jag önskar att jag kunde radera eller börja om. Att läka något som är trasigt tar tid, jag vill bara göra allting bra med en gång. Även om jag gör allting jag kan, är glad och bevisar att jag älskar honom så kanske det inte är nog. Jag vet vilken situation jag satt honom i, kan enbart skylla på mig själv. Jag tror inte på gud, men jag vill tro att om jag väljer att vara den personen jag vill vara, som han blev kär i så kan det fungera igen. Det kommer dock inte vara den svåraste eller jobbigaste delen, utan den där väntan, på att han ska kunna förlåta mig, lita på mig och le åt mig med sitt riktiga leende som jag älskar. <3

Likes

Comments

Hur kan jag vara glad, när allting jag minns är dåliga minnen. Har jag någonsin varit glad? Jag vågar inte vara mig själv för ingen har gillat den personen, men jag vill inte vara den jag låtsas vara för jag hatar henne. 

Jag kan inte heller låtsas att jag älskar min mor, jag önskar att jag gjorde för det gör ont att se alla andra som har en bra relation med sina föräldrar. Allting som har sagts finns kvar, jag vet att jag inte varit världens bästa dotter och förmodligen har förtjänat att höra de flesta saker, men det finns en grej som jag inte kan glömma som totalt krossade mitt hjärta, det är inte humant att säga det speciellt inte till sina barn. Jag kan inte glömma det eller förlåta henne för det, hon bad aldrig om ursäkt och förnekar att hon ens sagt det. Jag måste acceptera och förstå att jag aldrig kan älska min mor, för våra bra stunder kommer aldrig väga över det hon sagt. 

Det jobbigaste av allt, är att jag måste komma över allting som mitt ex sa. Jag förstör i stort sätt mitt förhållande pga allting som hänt. Jag sårar honom, och det bara hela situationen värre. Jag känner att jag inte förtjänar honom för jag är ett stort fel. Jag fick alltid höra från mitt ex att jag skulle vara smal, att jag var tvungen att träna för att bli fit, sminka mig på ett visst sätt, inte använda glasögon och att jag behövde anstränga mig mer, det var som att hela förhållandet var en tävling. Jag är så rädd att samma sak ska hända nu, jag är paranoid hela tiden, Allting känns som en lögn när han säger motsatsen till det mitt ex sa, för jag är inte van att höra det, jag är inte van att någon älskar mig för den jag är. Jag kommer förlora honom om jag inte släpper allt, alla säger att det kommer flera killar, saken är att jag inte vill ha någon annan. Jag gör mitt bästa, och jag hoppas att det här kommer fungera, att skriva ner det jag tänker och känner,, jag hoppas att sorgen, ilskan och alla andra jobbiga känslor försvinner, att dom stannar kvar i inlägget så jag kan vara mitt bästa jag igen. 

Likes

Comments

Först och främst ... tack så mycket ni som ringde igårkväll när jag skulle sova, ni vet vissa börjar jobba klockan 5.30 men det visste ju kanske inte ni -.-' 

För det andra, något väldigt roligt hände runt 22.30, vaknade och trodde klockan var 4 för jag tyckte jag hörde mitt alarm så jag gick upp, fixade frukost och klädde på mig samt tog min medicin sen när jag kollade på klockan så insåg jag att jag inte skulle gå upp förrän om sex timmar ... lost, bara lite! 
Sov förövrigt fruktansvärt dåligt hela natten sen, vaknade klockan 1, 2, 3 och halv 4 så om jag har varit trött idag. Kan ju säga att jag är glad att få sluta så pass tidigt, har hunnit avnjuta ett fotbad när jag kom hem sååå underbart och avslappnande för arbetsskorna är inte direkt de mest bekvämaste. Har dock haft roligt på jobbet och taggar inför en ny dag imorgon. 
 

Likes

Comments

Jag har aldrig varit något stort fan av nyårslöften för jag anser att varje dag, till och med varenda sekund är en ny start på vad man än vill göra/förbättra. Men i år har jag en del saker jag verkligen vill satsa på och om jag lyckas ska jag belöna mig själv med något riktigt grymt!

  • Ta körkort, innan sista juni
  • Ringa mor regelbundet för en bättre relation
  • Följa träningsschemat!
  • Regelbunden och nyttig kost
  • Satsa på att hitta mig själv och förstå vem jag är
  • Le mer!!

Jag ska göra 2015 till mitt bästa år so far!


Likes

Comments

Tillbaka i Västervik efter ca 1&1/2 månad i Hallsberg. Har varit på kalas för kusinen som fyller 19 om några dagar så träffade nästan alla i släkten på mors sida, samt min älskade lillebror som jag saknat så mycket! Besöket hemma däremot var hemskt, var verkligen inte välkommen och mor var jättearg och betede sig inte snällt alls och ärligt så är det jobbigt, men som tur är har jag min underbara släkt som tar emot mig med öppna armar och morbror som jag ger mig tak under huvudet medan jag är här. Samt mina gulliga kusiner som leker och spelar spel med mig. Värmen och glädjen släkten ger mig är guldvärt. Älskar min släkt (och min pojkvän😚) ni sprider glädje och det är precis det jag behöver ❤
  • 469 Readers

Likes

Comments

Jag har nog aldrig satt mig ner och funderat samt reflekterat på hur mycket jag har utvecklats sen i april.

För bara ca 7 månader sen såg jag ner på mig själv, kände ingen glädje alls och överdoserade sömnpiller med vodka för att få ett slut på allting.
Under 6 år samlade jag på mig massor av skit som ledde till depression och stress. I 7:an-9:an blev jag utsatt för mobbning av några killar i klassen samt ett par äldre killar vilket ledde till att jag höll mig för mig själv och började skära mig själv, mitt humör ändrades drastiskt och negativt vilket ledde till mycket bråk hemma så jag trivdes varken i skolan eller hemma.
Under mina två sista år på gymnasiet hade jag ett hemskt kärleksliv, min fd. pojkvän kastade mig fram och tillbaka och betedde sig hemskt vilket ledde till att mitt psykiska mående blev ännu sämre och i efterhand inser jag att det var idiotiskt att fortsätta med honom. Sista året på gymnasiet hamnade jag efter med skolarbetena vilket blev ett stressmoment och med mitt psykiska mående orkade jag ej ta tag i det. Så det slutade med att jag fick nog, jag hade nått min maxgräns.

Några dagar senare när vi var på familjeterapi berättade jag som det var, vad jag hade gjort och varför. Det var något av det jobbigaste jag gjort, mamma blev helt förstörd och att se henne gråta var hemskt, men samtidigt var det det bästa jag gjort. Samma dag blev jag inlagd på 23:an och det var hemskt, kände mig övergiven och de kommande dagarna bestod av att svara på frågor och berätta vad jag gjort gång på gång och jag skämdes så mycket, men jag hade underbara människor runt omkring mig. Familj, släkt och granne som stöttade mig, samt en underbar personal som gjorde mig sällskap och fick mig att tänka på annat för ett tag. Innan jag skrevs ut fick jag tre läkemedel utskrivet och allting gick jättebra fram tills att mitt ex tog kontakt med mig.

Jag känner mig så idiotisk som tog tillbaka honom, för han började med att vela fram och tillbaka. Jag blev inte lika deprimerad när han höll på så, men det tog ändå energi från mig och det slutade med att jag använde alkohol för att slippa dom jobbiga känslorna, och förhållandet med min familj blev dåligt igen. 

I dagsläget är inte mitt förhållande med min familj det bästa om jag ska vara ärlig, men humöret är på topp. Jag känner glädje inombords varje dag sen jag flyttade till Hallsberg, jag trodde inte att jag hade en chans att komma in på volvosteget men här är jag. En ny snart, nya möjligheter, omgiven av underbara människor och kollegor, samt den bästa killen i mitt liv so far. Jag trodde aldrig att mitt liv skulle bli så underbart som det är nu, att jag faktiskt skulle känna mer glädje än sorg, och att våga vara mig själv utan att bli dömd av andra. 

När jag ser från helheten, så var dom där 6 åren värt det för att det man gör och går igenom påverkar framtiden. Hade någonting i mitt förflutna varit annorlunda så kanske jag hade inte hade varit där jag är idag, om min vilja för 7 månader sen blev uppfylld hade jag inte ens varit någonstans. Jag har också lärt mig mycket av det jag gått igenom, fått erfarenheter och förståelse för sådant som andra kanske inte har. Jag hade inte orkat sträva efter lyckan om det inte vore för min släkt som stöttat mig och alltid finns där för mig. Jag älskar er.

Likes

Comments

Det har absolut inte varit något fel på dagen, jag har haft en rolig och trevlig dag på jobbet ... har fått åka lastbil runt i Hallsberg hihi, samt fått en guidad tur runt om på monteringen och svetsen, samt på Samhall. Han gillar definitivt att prata och jag ,lyssnar och lär mig. Men iallafall, tillbaka till verkligen! Är extremt trött och hungrig (ovanlig😳) så ja jag hugger till lätt och omg om jag är irriterad. Jag älskar min mor men hon kan vara så dryg och elak och hon verkar inte fatta det!
Får ett sms där det står på ett ungefär, "du har fått lön!?, sätt över pengar till mig nu!"

Vad hände med Hej, hur har du det, har du fått din lön idag för vi skulle behöva ha pengar?
Men fan heller, jävla ragata! Dryg, så hon fick ett drygt sms tillbaka och jag har faktiskt inte fått min lön för alla får inte den 25:e.

Och nu tycker alla jag är en elak skitunge som inte har någon respekt, men jag blir seriöst irriterad på alla som skickar dryga sms, jag kan till och med bli irriterad på mig själv när jag är dryg och får ångest om jag är elak mot någon, så nej jag är inte respektlös, tycker bara att folk kan visa lite glädje och kärlek det är inte för mycket begärt och nu ska jag sluta klaga! ..... end of story, moving on!

Likes

Comments

Hello! I just love that word. 😍

Det är en nya vecka, och jag är så glad! ...förutom det att jag har pms då,, men allting tycks gå så bra
Lyckades göra ett väldigt gott intryck första dagen på praktiken tydligen *happy!*. Både denna vecka och nästa är jag på logistik men på olika avdelningar så jag är på materialhanteringen och i måndags var jag på investeringen hela dagen och om jag trivdes! Var hos världens gulligaste personer som jobbar på investeringen och träffade mycket trevligt folk under dagen. Jag minns hur nervös jag var, men jag hamnade i goda händer, och glädjen alla personer sprider på arbetsplatsen får en bara att skina inombords, och arbetsuppgifterna var något av det roligaste jag jobbat med än så länge. Hade även ett trevligt och roligt samtal med våran kontaktperson, hon verkar konstant stressad så jag avundas att hon är så glad och trevlig. Jag älskar trevliga och glada personer, och jag älskar mig själv när jag känner glädje vilket jag gör och den känslan är så underbar, och jag bara babblar och upprepar ordet "och"😳 Men jag vill verkligen punktera och klargöra hur underbart bra min första dag ute på Volvo, det kunde inte ha blivit bättre! ❤

Idag då,, vaknade upp hur lycklig som helst ... i'm not gonna say why 😳 Och andra dagen på Volvo började jättebra, fick vara på export- och reservdelspackningen. Det blev datorarbete, excel bland annat, samt deras system (minns ej vad det heter) som jag faktiskt börjar lära mig, fick även vara med på ett möte där jag träffade ännu mera trevligt folk samt packa en låda. Alltså spänna fast den och häfta på papper, jag vet inte så jättebra på det men det var ju första gången, hihi 😳 Efter det hände det inte så mycket spännande, fick springa runt på hela Volvo och leta efter speciella ställningar och hyllor/vagnar i ett antal timmar, det var inte jätteroligt men fick ju en liten rundtur och träffade på ännu mera roligt folk, var dock inte på det bästa humöret förlåt! Glömde ta min medicin och sen pms på det, ingen bra kombo men sista timmen fick jag vara på inventeringen igen, gick dit och frågade lite snällt och dom satte mig i arbete med en gång 😉 Det blev dock bara datorarbete och jag fick visa hur mycket jag lärt mig från gårdagen och jag måste ju skryta och säga att jag faktiskt i stort sätt nästan kom i ihåg allting 😊 och dom där brudarna som jobbar där, så goa! Mitt humör hamnde på topp nästan med en gång, fick även veta att några av dom vi träffade igår hade frågat varför jag inte var hos henne idag och att någon tydligen uppskattade att jag hälsade genom att ta i hand, kalla mig old fashion men för mig är det nästan obligatoriskt att ta i hand när man hälsar, speciellt första gången.
Jag kom även hem till en gullig liten överraskning eller vad man ska kalla det, så gullig ni ska bara veta!

Nu sitter jag och ler som en idiot mot datorn, men jag känner mig bara så jäkla glad. För en gång skull går allting bra och allting känns bara så rätt och bra. Jag uppskattar verkligen den här möjligen jag fått av Volvo, att få gå volvosteget för på bara 2 veckor har jag träffat så underbara människor och jag älskar livet. ❤Likes

Comments