Har ni såna dagar där ni inte vill göra någonting men har jätte mycket som ska göras? Jag har så varje dag. Jag blir så otroligt rastlös och kan bara inte påbörja saker som att plugga. Ju mer plugg desto mer stressad blir jag och fortfarande gör jag ingenting. Det enda som gör mig mindre stressad är musik, musik hjälper en oavsett vad.

Likes

Comments

Nu vet jag inte var jag ska börja men jag vill skriva så att jag blir lättad senare. Grejen är att jag har haft diabetes i snart 9 år nu. Ändå vet jag inte hur jag ska hantera det. Det blir bara högt och lågt blodsocker. Det finns inget mittemellan. Varje dag ser olika ut för mig. Sen känns det som jag är helt ensam om att ha diabetes för att ingen förstår mig så blir det jätte jobbigt. I skolan är det värst, jag har då oftast högt blodsocker. Då kan jag verkligen inte andas känns det som. Huvudvärken kommer och går aldrig över, koncentrationen går inte att fixa, humörsvängningarna tar över och ja sen ska jag sitta i ett klassrum i två och en halv timmes lektion. No way. Jag kan inte tänka helt klart som om jag har socker i hjärnan. Ibland när jag får lågt blodsocker i skolan så får jag stress, som om jag ska svimma mitt i korridoren. Det känns inte alls bra. Allt beror på mig, för att jag inte sköter mig. Men jag vet inte ens vad sköta sig innebär ens? Det är enkelt för andra att säga till mig att jag borde skylla mig själv. Då ställer jag mig frågan, skulle de andra klara av att ta spruta innan varje måltid? Varje dag, på offentliga plaster också. Ibland tänker jag inte på att jag har diabetes jag lider inte av det jag lever bara med det. Fast nu den här senaste tiden har det tagit över mig.

Likes

Comments

Var i Antalya med mamma,en vecka innan skolan började.

Det bästa med hotellet var katterna, de var så söta!

Hösten kom och det blev jättefint ute med alla höstfärger.


Köpte en mössa från bik bok och märker att det bara är killar som hade sån hahah.

Såååå som jag hade längtat efter att få se Shawn Mendes!

Barcelona under nyår!

Likes

Comments

Hej! Eller va säger man egentligen efter ett års blogg paus? Under hela 2015 tog jag en paus kan man säga. Jag tror att det blev så för att det hände så mycket under 2015 och nu kände jag att jag ville komma tillbaka. Ja var ska jag börja haha,har förmodligen ingen läsare kvar. Sawyer namnet fick jag från min favorit serie one tree hill. Jag ville heller inte göra en ny blogg så jag kan kanske ändrar namnet på elifsawyer eftersom ja det passar inte så bra tycker jag. När jag fick idéen att börja blogga igen hade jag så otroligt många tankar kring vad jag kan skriva. Nu när jag väl skriver kommer jag inte riktigt på något. Jag kan berätta lite om mig själv och vad jag gör i nuläget. Just nu går jag mitt andra år på gymnaiset och jag läser modedesign linjen. Har en foto portfolio där jag delar bilder jag har tagit. Ni kan gärna kolla på den elifb.se heter den. I nästa inlägg ska jag göra  en sammanfattning av 2015. 


Kram, Elif 

Likes

Comments
Med i tidningen veckans affärer :)

Likes

Comments

Ofta när jag träffar på andra personer och de frågar hur jag mår så blir det allltid,bra själv då? Eller helt okej du då? Man brukar inte säga direkt hur man mår,för den som frågar förväntar sig att man ska må bra. De är inte ofta jag säger hur jag verkligen mår. Jag säger kortfattat att allt är bra och sätter på det där leendet.

Men hur ska andra veta hur man mår om man inte berättar det själv? Jag tycker inte att man ska hålla allt inom sig och inte säga det till en nära person. Om man har något på hjärtat så är det bara att säga ut det,tro mig det lättar tyngden på axlarna :)


Likes

Comments


Alla bilder kommer från högstadiet från förra skolan jag gick i. Jag har märkt att i gymnasiet jag går på så gör jag ingenting på rasterna,verkligen inget. Men förut så hade jag jätte kul på rasterna hade vatten krig och tejpa fast kranen och sånt. Nu är jag oftast vid min mobil och väntar på att rasten ska ta slut hur tråkigt är inte det? Så från och med nästa vecka så ska jag göra det bästa utan saken :)

Likes

Comments

När jag hade längre hår.
När jag köpte presenter till min omgivning.Lady Gaga's konsert i Stockholm.När jag ville lära mig att åka skateboard.När jag tog bilder på allting.När jag kände så i 2013..

Likes

Comments

Hej! Idag den 14 november är det den internationella diabetes dagen! Jag vet inte exakt hur det är med min diabetes faktiskt... Jag är oftast över 20 och sen sjunker det inte neråt åt 5. Anledningarna är ju att jag äter ju inte på måltider direkt.

Jag hoppar över frukosten för att jag inte hinner eller har aptit alls. Lunch äter jag om det är god mat men mellan mål hoppar jag över och middag blir det men jag små äter så ofta. Sedan mäter jag knappt regelbundet och glömmer att ta insulin...

Så från och med imorgon så ska jag ta hand om mig på riktig! För jag märker hur det här påverkar mig otroligt mycket. Jag blir helt ofokuserad och trött :(

Jag fick diabetes för 7 år sedan alltså när jag var 9 år och bilden är ifrån när jag hade fått det.Denna gjorde jag när jag verkligen var helt lost med diabetesen klockan 4 på morgonen gjorde jag det,men jag gillar den fast har inte kvar den faktiskt.

Likes

Comments