Allmänt

Jag och Tindra var på kroki igår! Vi slutade skolan relativt tidigt och drog för att köpa ett ritblock från Office Depot där jag glömde min dator vid disken som jag insåg sen när vi väl hade kommit till Tindra. Jag är expert på att glömma/tappa bort saker för de som inte visste.

Några timmar senare efter att ha plockat upp datorn och mättat våra magar drog vi till krokin! Det var lite utav en upplevelse kan man minst säga...Jag fruktade att det var en fet man vi behövde rita av och det visade sig vara sanning! Men det funkade ändå! Vi tog lite toalettpauser för att skratta av oss då och då men efter ett tag blev en van och började fokusera på detaljer snarare än helheten. Det var bra träning också! Är van vid att rita av vackra kvinnor så att rita av en mindre estetiskt tilltalande man var en utmaning! Jag är så taskig, den nakna mannen var ganska trevlig ändå.

Känner mig hursomhelst väldigt inspirerad och vill börja rita och måla mer. Det var min favoritsak att göra när jag var liten och det är synd att jag inte fortsatte. Jag gör det ibland men väldigt sällan. Men ska se till att prioritera tid för det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stil

River Island

French Connection & Topshop

& Other Stories

& Other Stories

Såhär tänker jag se ut på min studentdag! Något i den här stilen i alla fall. Har fastnat för simpla "romantiska" klänningar. Letar fortfarande men tänker köpa någon utav de ovanstående! Har också provat beiga sandaletter på & Other Stories, de är dyra men helt klart värt det. Tänker nog gå för en lite bredare klack så att jag kan springa och hoppa runt lite smidigare. Guldiga smycken blir det dagen till ära, bär alltid silver men eftersom broderingen på min studentmössa är guld måste det matcha.

Likes

Comments

Stil

1. Nike Air Force. Riktigt snygga i svart och passar allt.

2. Adidas Flashback. Älskar den mintgröna färgen så mycket.

3. Adidas Gazelle. De här är så tidlösa. Blir en bra ersättare för mina slitna superstars också.

Beslutsångest vilket par väljer man!?

1. & Other Stories Mules. Väldigt snygga.

2. Gucci Loafers. En kan ju alltid drömma.

3. & Other Stories Sandaler. Lever för sandaler så sköna att gå i. Dock lite jobbiga att sätta på.

Likes

Comments

Allmänt

Varje gång det är lov tar jag igen saker jag missar under vardagen. Jag hinner göra så mycket när jag själv får bestämma hur jag ska fördela min tid. Jag har hunnit komma ikapp med plugget, jobbat några arbetspass, skaffat ett nytt pass, köpt ett gymkort och träffat kompisar. Känner mig vuxen när jag själv tar tag i saker, är produktiv samtidigt som jag har kul!

Likes

Comments

Mat

Älskar mat så mycket att jag ville dokumentera varje värdefull matupplevelse.

En av många solero-pauser. Glass är vårtecken nummer 1.

ESA SUSHI! Godaste sushin jag någonsin ätit. Var så glad efter jag åt den. Beställde en "ESA Special Rulle".

Lite kebab själv :( och lite kebab med familjen :)

​Så sofistikerat

Likes

Comments

Tankar

Igår stannade jag hemma på grund av feber. Jag hade tänkt dra till biblioteket i stan men gjorde inte det. Jag vet inte riktigt hur dagen hade sett ut om jag hade valt att åka in till stan i och med stockholmsattacken som tog plats igår. Det som hände var fruktansvärt. Det känns helt overkligt att ett terrordåd skedde i trygga lilla Stockholm. Det som är sjukare är att det här är vardag för folk som lever i länder i krig. Mina tankar går till offrens anhöriga.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var Saras skiva! Festen var på Café Opera, så fin byggnad ändå. Det var jättekul! Har inte dansat på jättelänge så det var välbehövt. Jag drog relativt tidigt men är ändå trött och sliten idag så orkade inte gå lektionerna på morgonen. Jag ska rycka upp mig och dra till engelska lektionen och plugga gymnasiearbete i biblioteket efter. Kul liv.

Likes

Comments

Musik

Jag har ju världens bästa musiksmak så tänkte dela med mig av mina favorit låtar och artister just nu.

Childish Gambino:
Den här skådisen, producenten, artisten, låtskrivaren, guden m.m gör guld i sångform och han förtjänar fler lyssnare tycker jag. Det här är mina favoriter:

Isaiah Dreads:
Killen är bara 97:a, knappt känd men gör grymma låtar! Han har bara ett album med fyra låtar, alla lika bra. Kolla hans soundcloud också:

Stormzy:
Kärleken jag har för hans senaste album! Typ en blandning av Wiley och Frank Ocean.

På tal om Frank Ocean gjorde han en cover på 'Godspeed' för BBC Radio 1 och en massa andra låtar. Den är på repeat hela tiden så himla bra. 

Likes

Comments

Allmänt

Ok, lite dramatisk titel men jag har faktiskt vaknat från döden. Det känns som att hela Stockholm vaknat, folk är faktiskt ute på gatan och syns till?! Den här veckan har därför varit jättebra. Jag har lika mycket att göra som innan men allt känns mer hanterbart och vet hur jag ska gå tillväga med allt nu jämfört med innan.

Något Josefin påpekade var att de flesta inte kommer ihåg vad de gör om de inte dokumenterar, fotar eller skriver ner. Har inte bestämt mig om det är positivt eller negativt. Halvt dement i den här åldern nej tack? Samtidigt älskar jag att fota min vardag, mår ganska bra av det och jag kan gå igenom allt jag gjort i slutet av dagen.

Veckans händelser i bild:

Pricket över i:et den här veckan var att vi fick våra studentmössor! Är väldigt nöjd med min, Claras är också väldigt fin!

Har pluggat en massa i solen.

...och på stadsbiblioteket när solen inte varit framme. Här är en Freja som jobbar hårt en onsdag eftermiddag.

Idag såg jag på 'Beauty and the Beast' på iMax med Zelda! Den var så bra! Nästan exakt som den tecknade Disney versionen som jag älskar så mycket. Efter filmen ögonshoppade vi runt lite i butikerna, träffade Tindra och fikade på Pascal. Vid stängningstid mötte vi upp Josefin för att sedan äta middag hos Zelda! Jättetrevligt var det! 

Likes

Comments

Allmänt

Följ mina bästa tjejers blogg! De uppdaterar mer än vad jag gör och skriver inlägg om deras vardag och en massa annat skoj! Bästa bloggen efter min såklart!

In och följ:

nouw.com/bjtz

​Här är bästa vi i Indien! Så mysiga 

Likes

Comments