Allmänt

Lite recap hörni! Har haft en riktigt bra vecka. Har varit riktigt produktiv och pluggat och tränat samtidigt som jag hunnit vara social. I onsdags hade Globala naturarna (min gamla klass) skiva. Det blir alltså fjärde skivan jag varit på! Börjar bli riktigt trött på dessa fester, det är så mycket skoldisko-känsla och det känns så barnsligt. Har en skiva kvar att gå på och jag hoppas den blir mycket roligare. Utöver det har helgen bestått av häng i stan med diverse kompisar i sommarvädret. Äkta sommaridyll nu! Jag har till och med hunnit bada! Hur bra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Skiva nummer tre höll plats i söndags. Denna gång var det Frejas! Riktigt bra musik och roliga människor! Det börjar dock bli riktigt tröttsamt med hemfärd så himla sent på kvällen. Kommer alltid hem en timme senare än planerat på grund av att SL suger.

Bilder från skivan! Så söta

Åt fetaste frullen imorse för att lindra min trötthet. Nu ska jag gå till biblioteket för att plugga på alla försenade inlämningar jag har. Om några dagar är det deadline och allt måste vara inlämnat. Detta resulterar givetvis i stess. Men snart är det över! Inte alls långt kvar till studenten!

Likes

Comments

Tankar

Äkta blogglista

Hur länge ska du vara ledig? HELA MITT LIV FÖR JAG TAR STUDENTEN OM CA 1 MÅNAD!

Vad ser du mest fram emot? Att åka till Spanien och Frankrike med mina kompisar! Vill också till Turkiet med familjen, ska bara försöka hitta en billig sista minuten biljett! 

Vad kommer du köpa inför semestern? En bikini, en cocktailklänning och en resenessecär.

Det här lyssnar jag på i sommar: Hade velat säga Chance the Rapper och Frank Ocean live på Way out West men Chance ställde tyvärr in! Ska passa på att lyssna på ljudböcker!

Favoritsommardoft: Escape ´Cherry in the Air´. Bästa sommarparfymen!

Vad oroar du dig för? Oroar mig lite allmänt över säkerheten under resorna men det är säkert ingen fara. 

Bästa sommarstället: Mitt landställe i Turkiet! Det är en liten kurdisk by nära Konya och det är där mamma och pappa kommer ifrån. Hoppas på att få åka dit nu i sommar!

Favoritsommarblomman: Gräslök.

Här badar jag helst: Hawaii!

Den ultimata sommardagen: Börja dagen med brunch på en balkong och sedan sola. Efter det åka till ett badställe med flera andra för att bada och grilla. Senare mot kvällen dra till en trevlig bar och dansa hela natten lång för att sedan promenera till soluppgången påväg hem.

Likes

Comments

Allmänt

...och så var det dags för min klass att ha skiva! Temat var lyx och lyxigt var det!

Maten smakade inte bra men trevligt var det!

Jag fick klassens 'Gossip Girl'. Stämmer mycket bra men inser också att jag måste göra en personlighetsförändring.

Mitt rimm är ju också det värsta:

"Du har vänner i alla hörn

Tydligen ser du också som en örn

Man skulle kunna tro att du går Östra Real

Och du gillar att hålla tal

Det är från dig allt skvaller man hör

Därför är du, Elif, klassens Gossip Girl"

Resterande kväll var mycket skoj. Alla vänner från olika håll kom och dansa till ibland bra musik. Tog sedan nattbussen hem med Sara och snackade livet.

Likes

Comments

Inspiration

En bra start på dagen är nyckeln till framgång. Ok, överdriver lite men frukost i magen och en kaffe i handen gör så himla stor skillnad i hur jag mår resten av dagen. Att stressa för att komma i tid är något jag hatar så extremt mycket. En stressig morgon resulterar i en stressig dag i de flesta fallen för mig. Vaknar hellre en kvart innan klockan sju för att hinna göra mig i ordning och äta. Har inte alltid världens bästa morgnar men när jag har det består min morgonrutin av att jag vaknar, tar en liten snabbdusch om jag inte duschade kvällen innan, sminkar mig, väljer outfit, äter frukost som oftast består av stekt ägg och grönsaker och kaffe vid sidan om. Här kommer lite videos från glossier som inspirerar mig till en bättre morgon.

Likes

Comments

Tankar

Nu är jag i en period då jag tänker mycket på mina vänskapsrelationer. Har på mindre än ett år fått ett helt annorlunda umgängeskrets. Trivs bättre med de här människorna än de förra. Gillade inte den jag blev med de förra människorna. De nya känner jag inte jättebra men kommer jättebra överens med de och vill fortsätta ha kontakt efter gymnasiet. Då frågar jag mig om jag är inkompetent till att behålla långvariga relationer eller om jag byter ut människor varannat år. Givetvis gör jag inte det, jag har ju barndomskompisar som fortfarande är mina bästa kompisar. Vänner kommer och går säger man och de som stannar är äkta. Bra att släppa de som går, för det är meningen, men kan inte låta bli att sakna lite. Samtidigt vill jag hålla kvar vid de nya för det är jobbigt att förlora kompisar. Sakna sitt förflutna får man göra men tänka framåt måste man göra. Kommer träffa nya människor hela mitt liv och lära mig utav de relationerna. För mig är meningen med en relation att den ska vara givande för båda parterna och om den är det håller den kvar annars är utgångsdatumet långt förbi.

Likes

Comments

Allmänt

Tips till kommande studenter: använd inte högklackade skor, du kommer få skavsår även om det bara är sandaletter med bred klack.

Kul var dagen dock! Drack hela dagen och dansade och umgicks.

Likes

Comments

Allmänt

Jag har äntligen lämnat in mitt gymnasiearbete! Två veckor försent men vad gör det egentligen. På torsdag är det gymnasiearbetets dag och på fredag är det mösspåtagning! Kan äntligen lämna allt som har med Indien att göra, så himla skönt!

Likes

Comments