1 vecka har jag nu varit i Vietnam på ön Phu Quoc. Det är så vackert! Och stränderna är det bästa!
Vi bor i bungalows och jag får dela en me syrran, det är rätt så skönt.
Vi har kört moped övar den norra delen av ön sen så har vi mest utforskat nya restauranger runt om kring, såklart solat och badat också en hel del!
Den 30 december så flyger vi vidare till Saigon och stannar ytterligare 9 dagar!

  • 71 readers

Likes

Comments

Sista dagen avklarad idag! Känns tråkigt och skönt på samma gång😐 jag trivdes jätte bra i väven! Det har varit roligt och jobbigt! Många olika intryck och mycket nya människor😋 men då är det bara att tagga upp för 2 jobbiga veckor i skolan innan sommarlov!!😩😄

  • 395 readers

Likes

Comments

Dålig uppdatering.. Jag vet! Men jag har inte haft tid riktigt och jag har glömt bort bloggen lite😂 men under mina senaste veckor har jag jobbat på 2 olika kvälls event, varit i servisen och varit i reception. Jag har lärt mig mycket! Jag ska även få va i frukosten på stora hotellet på torsdag😋 den här veckan kommer att gå så fruktansvärt fort, tråkigt men ändå som skönt på nått sätt.
Jag har hunnit med att vara i Stockholm i helgen som var. Flög dit med lillasyrran och bodde på Lidingö hos min faster. Där träffade jag även 2 saknade klasskamrater som har praktik i storstan❤️
Men jag måste börja uppdatera lite oftare 😂 hareee!

  • 402 readers

Likes

Comments

Första veckan har gått och det känns hur bra som helst!:)
Jag har gjort en massa saker, roliga och mindre roliga uppgifter. Men det är roligt få känna på en helt ny miljö än vad jag är van vid!
Det är även riktigt fint uppe på P5 i väven och en hel del trevliga människor som springer omkring😂
Jag är då riktigt nöjd med min praktikplats! Och trött är jag av allt nytt! 

  • 448 readers

Likes

Comments

2 maj

Ja nu är det så att jag har fått plats på p5 i väven. Känns bra att äntligen veta var jag ska ha min första period på 4 veckor eftersom det blev lite stressigt att hitta en plats på så kort tid för jag kunde inte riktigt bestämma mig.
Men iaf så ser jag mycket fram emot att få börja min första dag på måndag men det känns även lite små läskigt för jag vet hur klumpig jag kan vara😂 är så nervös..
Men det är väl bara att hålla tummarna!

  • 462 readers

Likes

Comments