2 april somnade du in för alltid..Saknaden är större än allt annat! Sörjer gör vi alla!
Jag minns dagarna du inte mådde bra, jag fixade frukost och annat gott och vi bara låg i sängen hela dagen och kollade Disney filmer. Eller dom dagarna vi cyklade till havet eller då vi Solade hela dagarna och drack vin hela kvällarna och dom dagarna då du mådde som bäst och ville åka in till stan❤
Jag är så lycklig att jag fick chansen att lära känna dig!
Du hade det varmaste hjärtat och den finaste och starkaste skälen nån kunnat ha!😓
Smärtan av att du inte finns mer är så tung... det var som ett täcke med sorg som la sig över alla i din närhet😓
Det ända som tröstar är att du inte hade ont, och jag vet att du alltid kommer att vaka över oss så länge vi lever😭

❤ vi ses snart igen, jag älskar dig bästa vän❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 531 Readers

Likes

Comments

I 2 dagar har jag varit hängig och inte riktigt vetat varför.. men sen fick jag feber och en riktigt äcklig och dryg förkylning.
Och idag har det varit sista jobbdagen för en av familjemedlemmarna i vårt animationteam😔 vi gick verkligen inte överens de 3 första veckorna men sen blev vi bra vänner och haft en riktigt bra och rolig tid tillsammans!❤ kommer sakna min ginger!
Plus att det bara är 11dagar kvar tills att man sitter i kalla Sverige igen😓😔

  • 570 Readers

Likes

Comments

När man inser att det bara är 20 dagar kvar så börjar ångesten smyga fram..😔 vill inte hem till Sverige än! ÄR INTE REDO ÄN!
Det jag har kvar att göra är mitt gymnasiearbete och göra det bästa utav all tid jag har kvar. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas här så bra som jag gör, kommer gråta floder den dagen jag sätter mig på flygplanet hem...😔🤧

  • 600 Readers

Likes

Comments

  • 607 Readers

Likes

Comments

Det har varit fullt upp väldigt länge nu, jag är nu mera fitness ansvarig på hotellet men det har jag varit nu i 1 och en halv månad.
Jag håller i yoga eller pilates varje morgon om det inte är söndag för då är det power walk, direkt efter det har jag Aqua aerobic eller hjälper till i en annan aktivitet och efter lunch så har jag vetten polo.
Gårdagen var perfekt! Jag hade power walk på morgon och direkt då jag kom tillbaka till hotellet hade jag Aqua aerobics med mitt egna program, sen hade vi lunch och efter lunchen hade jag vatten polo! Älskar söndagar!

Det har även kommit 3 nya praktikanter, 2 från Teneriffa och en från Portugal... dom från Teneriffa pratar inte engelska så det är lite knepigt.
Det är lite jobbigt då jag får ansvaret över 2 av dom när språket inte går ihop, men vi har löst det hyfsat bra ändå.
Jag gör allt själv förutom att prata i mikrofonen allt för mycket, för då ska man helst kunna mer än 3 olika språk.

Vi besökte även karnevalen 😍🎉🎊

  • 608 Readers

Likes

Comments