View tracker

Sista dagen avklarad idag! Känns tråkigt och skönt på samma gång😐 jag trivdes jätte bra i väven! Det har varit roligt och jobbigt! Många olika intryck och mycket nya människor😋 men då är det bara att tagga upp för 2 jobbiga veckor i skolan innan sommarlov!!😩😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 296 readers

Likes

Comments

View tracker

Dålig uppdatering.. Jag vet! Men jag har inte haft tid riktigt och jag har glömt bort bloggen lite😂 men under mina senaste veckor har jag jobbat på 2 olika kvälls event, varit i servisen och varit i reception. Jag har lärt mig mycket! Jag ska även få va i frukosten på stora hotellet på torsdag😋 den här veckan kommer att gå så fruktansvärt fort, tråkigt men ändå som skönt på nått sätt.
Jag har hunnit med att vara i Stockholm i helgen som var. Flög dit med lillasyrran och bodde på Lidingö hos min faster. Där träffade jag även 2 saknade klasskamrater som har praktik i storstan❤️
Men jag måste börja uppdatera lite oftare 😂 hareee!

  • 303 readers

Likes

Comments

View tracker

Första veckan har gått och det känns hur bra som helst!:)
Jag har gjort en massa saker, roliga och mindre roliga uppgifter. Men det är roligt få känna på en helt ny miljö än vad jag är van vid!
Det är även riktigt fint uppe på P5 i väven och en hel del trevliga människor som springer omkring😂
Jag är då riktigt nöjd med min praktikplats! Och trött är jag av allt nytt! 

  • 349 readers

Likes

Comments

2 maj

Ja nu är det så att jag har fått plats på p5 i väven. Känns bra att äntligen veta var jag ska ha min första period på 4 veckor eftersom det blev lite stressigt att hitta en plats på så kort tid för jag kunde inte riktigt bestämma mig.
Men iaf så ser jag mycket fram emot att få börja min första dag på måndag men det känns även lite små läskigt för jag vet hur klumpig jag kan vara😂 är så nervös..
Men det är väl bara att hålla tummarna!

  • 363 readers

Likes

Comments

Ja snart är det dags för att fara vidare åt andra hållet ist för söderut alltså norrut! Känner mig grymt taggad över att fara till Lappland v.5.
Där kommer vi att besöka massor av ställen och något som jag ser mest fram emot det är ishotellet och Jokkmokks marknad tror jag!:)
Jag har alltid velat att se ishotellet sedan långt tillbaka! En annan sak som jag längtar tills när vi kommer till hotellet på kvällen när man är så där halvt frusen och ta hissen till översta våningen och sätta sig i bastun😍
Jag ska även va guide en stund och berätta om kiruna kyrkan.

Kommer skriva mer och lägga upp bilder eftersom:) hareee:)

  • 554 readers

Likes

Comments