När man inser att det bara är 20 dagar kvar så börjar ångesten smyga fram..😔 vill inte hem till Sverige än! ÄR INTE REDO ÄN!
Det jag har kvar att göra är mitt gymnasiearbete och göra det bästa utav all tid jag har kvar. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas här så bra som jag gör, kommer gråta floder den dagen jag sätter mig på flygplanet hem...😔🤧

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

  • 18 readers

Likes

Comments

Det har varit fullt upp väldigt länge nu, jag är nu mera fitness ansvarig på hotellet men det har jag varit nu i 1 och en halv månad.
Jag håller i yoga eller pilates varje morgon om det inte är söndag för då är det power walk, direkt efter det har jag Aqua aerobic eller hjälper till i en annan aktivitet och efter lunch så har jag vetten polo.
Gårdagen var perfekt! Jag hade power walk på morgon och direkt då jag kom tillbaka till hotellet hade jag Aqua aerobics med mitt egna program, sen hade vi lunch och efter lunchen hade jag vatten polo! Älskar söndagar!

Det har även kommit 3 nya praktikanter, 2 från Teneriffa och en från Portugal... dom från Teneriffa pratar inte engelska så det är lite knepigt.
Det är lite jobbigt då jag får ansvaret över 2 av dom när språket inte går ihop, men vi har löst det hyfsat bra ändå.
Jag gör allt själv förutom att prata i mikrofonen allt för mycket, för då ska man helst kunna mer än 3 olika språk.

Vi besökte även karnevalen 😍🎉🎊

  • 19 readers

Likes

Comments

Sjukintyg, bonnbränna, regn och storm..
Då har man feber, och nå flunsa liknade. Det är typ storm ute och det regnar..
Bättre ledig dag kan man ju ha🤒
Men annars så är det väl bra👋🏽

  • 167 readers

Likes

Comments

Nu känner jag mig mer som hemma, En del utav teamet!
Jag håller i aktiviter själv och har byggt upp många kontakter! Har roligt på jobbet och alla så super trevliga!☺️det är kul då gästerna som har varit lika länge som jag på hotellet kommer fram och berättar vilket bra jobb jag gör, att jag har gjort så stora framsteg och att dom ser fram emot att se mig varje dag osv!☺️
Jag har redan sagt hejdå till många stora sällskap.. det är så tråkigt för det är alltid samma personer på aktiviteterna.. men det är bara att lära känna nya människor och dra med dom på aktiviteterna i stället!

Vi försöker hitta tid att ta det lugnt och mysa på stranden men det är inte alltid tid till sånt.. det är alltid fullt upp, eller så han jag inte vant mig vid detta liv ännu!
Men snyggaste någonsin borde ju vara min bonnbränna efter dom snygga shortsen och t-shirten😂😂

  • 215 readers

Likes

Comments